Κριμα!!!![]()
οτι ο αντιδημαρχος εκανε την αρχη γιατι δεν το γραφουν πουθενα??
πεταξε καρεκλα σε διερχομενο μοτοσικλετιστη.....
ακου τιτλο θρεντ για την πανελληνια.......
οσοι δε γουσταρουν να μην το διαβαζουν
να μεινει ανοιχτο για να μας πουν τα παιδια,απο δευτερα τριτη πως περασαν
το καμπινγκ μεγαλη φολα παντως.....
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
συμφωνω μαζί σου να μηνει ανοιχτό. Στο χέρι μας είναι να το κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Εάν δεν είναι πρωτο θέμα σε ενα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ αυτό, τότε δεν ξέρω και εγώ τι πρέπει να είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
οτι ο αντιδημαρχος εκανε την αρχη γιατι δεν το γραφουν πουθενα??
πεταξε καρεκλα σε διερχομενο μοτοσικλετιστη.....
ακου τιτλο θρεντ για την πανελληνια.......
......
συμφωνω επίσης με όσους πιστεύουν οτι βρισκόμαστε στην εποχή του troktikoy blogging που ειδησιογραφία ειναι να παραθέτουμε πληροφορίες με έναν καρακατσουλίστικο και άκρως συκοφαντικό τρόπο αλλά .....
μετα απο τόσες ομαδικές πολυπληθής βόλτες που έχω κάνει στη ζωή μου με όλων των ειδών τους συμμετέχοντες, ποτέ δεν έχω δει ντόπιο να σηκώνει καρέκλα και να μας την πέφτει ..... γιατί άραγε ρε γαμ@το?
Αναμενόμενα πράγματα για μένα .
Το καθεστώς ανομίας που γεμίζει την ατμόσφαιρα αυτής της διοργάνωσης μόνο τέτοια αποτελέσματα και χειρότερα μπορεί να φέρει .
Η γνώμη μου ξεκάθαρη , αν είσαι διοργανωτής και σέβεσαι πάνω από λα τον εαυτό σου αλλά και αυτό που εκπροσωπείς , σταματάς να κάνεις Πανελλήνιες .
όχι σήμερα αλλά χθες .
Και αν είσαι τοπικός άρχοντας που σέβεσαι πάλι τον εαυτό σου αλλά και τους πολίτες που σε επέλεξαν δεν δίνεις άδεια για τη διοργάνωση αυτού του γεγονότος μόνο και μόνο για να δουλεψουν 5 μαγαζιά για τρεις μέρες .
οποιος εχει παει εστω και μια φορα σκιαθο ξερει οτι δεν ειναι το πιο φιλοξενο νησι. οποιος καταλαβε καταλαβε :o
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Η μια πλευρά θα λέει ότι ο δήμαρχος πήγε να τους μιλήσει και τον πήραν στο κυνήγι και η άλλη πλευρά θα λέει ότι τους πέταξε καρέκλα![]()
Σιγά μην βγάλετε άκρη, το συμπέρασμα από κάθε άποψη είναι ένα:
αυτό που χαρακτηρίζεται ως "πανελλήνια συγκέντρωση" απλά SUCKS![]()
Give me fuel, Give me fire
Διάφορα ακούγονται πάντως
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201...post_5213.html
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
λοιπον καντε λιγο υπομονη, θα σας πω αυριο... που θα μαθω γιατι τωρα το διαβαζω και ειναι αργα για τηλεφωνα![]()
+650Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Αναμενόμενα πράγματα για μένα .
Το καθεστώς ανομίας που γεμίζει την ατμόσφαιρα αυτής της διοργάνωσης μόνο τέτοια αποτελέσματα και χειρότερα μπορεί να φέρει .
Η γνώμη μου ξεκάθαρη , αν είσαι διοργανωτής και σέβεσαι πάνω από λα τον εαυτό σου αλλά και αυτό που εκπροσωπείς , σταματάς να κάνεις Πανελλήνιες .
όχι σήμερα αλλά χθες .
Και αν είσαι τοπικός άρχοντας που σέβεσαι πάλι τον εαυτό σου αλλά και τους πολίτες που σε επέλεξαν δεν δίνεις άδεια για τη διοργάνωση αυτού του γεγονότος μόνο και μόνο για να δουλεψουν 5 μαγαζιά για τρεις μέρες .![]()
@Mozart : μιά χαρά φιλόξενοι είναι στήν σκιάθο
To καθεστός που συντηρούν οι διοργανωτές τα τελευταία χρόνια είναι το πρόβλημα ασπροβάλτα π.χ ή θάσο λίγα εγίναν ? (εντάξει εδώ παρά έγινε ) , γενικά το καθεστός με τήν ΜΟΤΟΕ είναι για γέλια και για κλάμματα απλά ,αυτό ΔΕΝ είναι πανελλήνια μοτοσυγκέντρωση και ας τα λέμε με το όνομα τους , το έχω ξαναγράψει δυστηχώς η λέσχη έχει γίνει κάτι σάν συνδικαλιστές του δημοσίου απλά για τήν εξυπηρέτηση ημετέρων είναι ..........και δυστηχώς πώς να πείς στούς ημέτερους να μήν τα κάνουν μπο@@@λο μερικοι κάθε χρόνο περιμένουν τήν πανελλήνια όχι για να συναντηθούν με άλλους μοτοσυκλετιστές αλλά για να τα κάνουν μπάχαλο
την πρωτη μερα που αρχισαν να φτανουν ανεβοκατεβεναν στο κεντρικο δρομο (οδος Παπαδιαμαντη) με κοφτες οι περισσοτεροι, οποτε ο αντιδημαρχος κατεβασε το φορτιγο για να κλεισει τον δρομο και εκει εγινε το μακελιο, για να γλυτωσει τα ΄χειροτερα βουτιξε στη θαλασσα τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο, ουτε επιδειξεις εγιναν ουτε μαγκιες απο τους Σκιαθητες.
Γενικα το νησι εχει φρικαρει ολο, οι τουριστες την εκαναν για Σκοπελο, κλεβουν περιπτερα, παντου βαρανε κοφτες, μπροστα στα μπαρ, στις παραλιες παντου, μονο κοφτες ακους, εχει βαφτει η ασφαλτος μαυρη απο τις λαστιχιες...
υπαρχουν και σωστοι μηχανοβιοι με τα κρανακια τους κυριλε με τα μοτορια τους προβλεπωμενοι, αλλα ολο το ιβεντ εχει επισκιασθεί απο τις καγκουριες !!!!
τουλαχιστον να μην ακουσουμε για τιποτα χειροτερα.
Άαααλλη μια υπέροχη ετήσια συγκέντρωση.
Κρίμα που την έχασα, έπρεπε να πάω
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Γ Τ Π καβάλα...![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Κάθε χρόνο σε όλα τα φόρουμ μαλώνουν οι μεν με τους δε για την Πανεληνια...15 χρονια τώρα έχω βαρεθεί να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια...και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ να διαβάζω τι οποίες χαζομαρε για τον πιο ηλιθιο θεσμό του μοτοσυκλετισμου που υπάρχει στην Ελλάδα...Ημαρτον ρε σεις..
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ απορώ γιατί γίνονται ? και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ απορώ Ποιοι στο διαλο πανε!!......
ΗΜΑΡΤΟΝ....
Άντε ρε καμία βόλτα με τα μηχανάκια σας να γουσταρετε πριν παντρευτειτε,πριν κάνετε παιδιά και οι υποχρεώσεις σας κάνουν να σκέφτεστε να χεσετε μην χαλασετε παραπάνω κολοχαρτο, που καθεστε και πηγαίνετε στην Πανελλήνια Στην Σκιάθο με τα 18 χιλιόμετρα οδικό δίκτυο.....
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»