Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
ναι μονο που το 630 Sm ειναι το ομορφοτερο παραγωγης![]()
ne gt ine ola baza tora......pio omorfo apo to 610 den ine me tpt omos![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
ναι μονο που το 630 Sm ειναι το ομορφοτερο παραγωγης![]()
ne gt ine ola baza tora......pio omorfo apo to 610 den ine me tpt omos![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Από εμφάνισH γ@μ@ει, ας ελπίσουμε ότι έχουν κάνει κάτι καλό με τον κινητήρα, αν είναι να έχει παρόμοια απόδοση με αυτή του F800GS θα είναι μεγάλο κρίμα...
Ο κινητηρας του 800 εχει προοπτικη αν δουλεψει με σωστο AFR. Αλλα ως εχει ειναι οτι πιο στεγνο κυκλοφορει σε δυο τροχους με ο,τι αυτο συνεπαγεται για την μακροβιοτητα του (σε συνθηκες σκισηματος).
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
:a32:
![]()
τι υπονοεί ο ποιητής?Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
... Αλλα ως εχει ειναι οτι πιο στεγνο κυκλοφορει σε δυο τροχους.....
![]()
μια λακαμαδια και μιση.
Δεν ειναι δα και κανα υπονοουμενο ρε Σπυρο'μ, ο,τι καυσαναλυση εχω δει το δειχνει να δουλευει πολυ φτωχο. Εξ'αλλου γι'αυτο εχει τοσο χαμηλη καταναλωση για τα κυβικα του.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
:a32:
![]()
τι υπονοεί ο ποιητής?
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
san akrida ine....
κινητηρας BMW 800 μεγαλωμενο στα 900cc...
ξεπερναει λεει τα 100 αλογα και τα 10 κιλα ροπης...
μπροστινο sachs 48αρι, πληρως ρυθμιζομενο...
πισω ohlins...
175 κιλα δινεται...
δειτε το και εδω
μοιαζει με μοταρντ, ομως πολυ πρησμενο, οποτε φερνει σε streetfighter...:hypnotize
εμενα η φατσα του δεν μου αρεσει, σε αντιθεση με τον κωλο του....
πρεπει να εχει πλακα ομως..
![]()
Μεχρι τωρα ημουν σιγουρος οτι δεν υπαρχει πιο ασχημο μηχανακι απο το ΚΤΜ690... πλεον ειμαι σε διλλημα![]()
money cant buy me love !!!
Husqvarna releases technical details of Nuda 900
read more
Τρελοκοτσιδού..!!!!