γιατί τι είναι αύριο?Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ξέρει κανένας αν τα ΚΕΠ θα είναι ανοιχτά αύριο?Επίσης η διαδικασία πως έχει? Αυθημερών?
Μη βαράτε..
![]()
![]()
για μεταβιβάσεις μέχρι τις 8 (το βράδυ)
διαδικασία.. θα ανέβεις αθήνα?
γιατί τι είναι αύριο?Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ξέρει κανένας αν τα ΚΕΠ θα είναι ανοιχτά αύριο?Επίσης η διαδικασία πως έχει? Αυθημερών?
Μη βαράτε..
![]()
![]()
για μεταβιβάσεις μέχρι τις 8 (το βράδυ)
διαδικασία.. θα ανέβεις αθήνα?
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
το χασες!
Τον πηρα τηλ οτι εχω τα λ7 στο χερι ΤΩΡΑ και ερχεται απο δω ο Θέμης!
![]()
Αν μιλάμε για τόσο λίγα χρήματα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
:rotflmao: Σταμάτα ρε απατεώνα και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.. Σίγουρα δεν ήταν πρώτη μου επιλογή ένα SM αλλά με 2700 σε αυτά τα χιλιόμετρα και υποθετικά κατάσταση νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση.. ειδικά για τσι κατσικόδρομους που έχουμε εδώ κάτω..
Και πάλι ξανασκέψου το!
Όπως σε έχω ψυχολογήσει εγώ, μου φαίνεται πως ένα Er-6 ή ένα Bandit ή ένα hornet ή ένα MT θα σου ταίριαζαν καλύτερα απότι ένα SM που καίει τα άντερά του....
(![]()
![]()
μη με βρίσεις τώρα που είσαι σε αναμμένα κάρβουνα, εγώ για το καλό σου μιλάω
![]()
)
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
τι είναι αυτός ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
το χασες!
Τον πηρα τηλ οτι εχω τα λ7 στο χερι ΤΩΡΑ και ερχεται απο δω ο Θέμης!
![]()
![]()
![]()
Μεταβίβαση αυθημερόν γίνεται, αλλά μόνο αν πας σε γραφείο μεταβιβάσεων και πληρώσεις ένα 20άρικο.
Αυτοί οι τύποι εξυπηρετούνται πάντα πρώτοι στο μηχανολογικό και από το πρωί να περιμένεις μπορεί να μην προλάβεις να εξυπηρετηθείς....
"Qu ils mangent de la brioche"
μην κανεις τη μεταβιβαση εδω! πανε σε ενα ΚΕΠ να κανει ο πωλητης μια δηλωση οτι σου πουλησε
το μηχανακι και σε εξουσιοδοτει να κανεις τις απαραιτητες ενεργειες για τη μεταβιβαση στο ονομα σου,
παρτο κατω στο ηρακλειο και πανε σε ενα ΚΕΠ εκει να την κανεις! γιατι αν το κανεις εδω θα πρεπει
να ξανανεβεις για να παραλαβεις την αδεια!!
καλοβολτο και παντα ορθιος!!
ενδιαφερεσαι για triumph TT600 στα 2000 γιουργια?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
..απο τώρα ρε? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ενδιαφερεσαι για triumph TT600 στα 2000 γιουργια?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ερωτευτηκα φιλε....!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
..απο τώρα ρε? :rotflmao:
αληθεια εσυ μπας και ενδιαφερεσαι για yamaha ybr250 στα 2000 γιουργια επισης??:rotflmao:
Είμαι 1,70 και το είχα 3 χρόνια.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Τώρα που το σκέφτομαι.. θα το φτάνω.. ? Σε ένα XTX660 που ανέβηκα πατούσα και τα δύο πόδια αλλά όχι πλήρως.. (1.75)αλλά ένιωθα οκ
Teos θα μιλήσουμε και σε ευχαριστώ!![]()
![]()
Μη σε απασχολεί καθόλου
![]()
ε, όχι προς θεού.. προτιμώ το triumph με τα ίδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ερωτευτηκα φιλε....!!
αληθεια εσυ μπας και ενδιαφερεσαι για yamaha ybr250 στα 2000 γιουργια επισης??:rotflmao:![]()
αλλά δε θέλω κανένα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε spammers.. πότε προλάβατε.. δεν το ήξερα αυτό με την άδεια.. καλύτερα τότε με εξουσιοδότηση.. σίγουρα δεν μένω εγώ ξεκρέμαστος έχοντας πληρώσει?
<dim>
Κατάλαβες ότι το gixxer θέλει χέρια? :rotflmao:![]()
</dim>
ρε αλήτες άστε με να το πάρω.. καμιά ώρα θα ανέβω για το fmx και θα κατέβω με 990.. :rotflmao:
Μιχάλη ίσως σε χρειαστώ για λάστιχα στο αμάξι για φίλο που μου τα έχει ζαλίσει (225, 45, 17)..
Α ναι και το 20ρικάκι μπροστά στο καράβι τίποτα οπότε το δίνουμε αμέσως αν μπορέσει να μου τη βγάλει απευθείας...![]()
Πάω να ντυθώ..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
εμ βεβαια!! εσυ θες μπανικο μηχανακι, να το καβαλας και να φωναζεις......Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
ε, όχι προς θεού.. προτιμώ το triumph με τα ίδια![]()
αλλά δε θέλω κανένα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kαντε
Τουμπεκι
Μαλακες.........
θυμάσαι που κάναμε 500 χλμ πριν μιά βδομάδα και γύρισα πιο ξεκούραστος και πιο γρήγορα απο σένα?Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
εμ βεβαια!! εσυ θες μπανικο μηχανακι, να το καβαλας και να φωναζεις......
Kαντε
Τουμπεκι
Μαλακες.........![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ρε spammers.. πότε προλάβατε.. δεν το ήξερα αυτό με την άδεια.. καλύτερα τότε με εξουσιοδότηση.. σίγουρα δεν μένω εγώ ξεκρέμαστος έχοντας πληρώσει? εσυ οχι μιας και θα εχεις στα χερια σου τη δηλωση/εξουσιοδοτηση!! το γρηγοροσημο δεν ειναι μονο 20, ειναι παραπανω και παραλαβη την αλλη μερα! καλυτερα καντο οπως σου λεω!
Μιχάλη ίσως σε χρειαστώ για λάστιχα στο αμάξι για φίλο που μου τα έχει ζαλίσει (225, 45, 17).. οποτε θες!!
ναι αλλα εφυγες πιο πριν απο μενα απο την ταβερνα!! και ποιος σου ειπε οτι κουραστηκα? εν το μεταξυ μη ξεχνας οτι σου ριχνω και 15 χρονια, αρα ειμαι παπους!! εσυ εισαι παιδαρελι!!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
θυμάσαι που κάναμε 500 χλμ πριν μιά βδομάδα και γύρισα πιο ξεκούραστος και πιο γρήγορα απο σένα?![]()