Εχωντας κανει πολλα ταξιδια με το Μοστρο εχω καταληξη οτι
Οταν ειχα παει σε μαγαζι να αγορασω σαμαρι και ειπα οτι δεν θελω να βαζω τα ξυρηστηκα μου μονο μεσα ο πωλητης μου ειπε -και με χαλασε- οτι δεν πας ταξιδια με το Μοστρο αλλα με BMW και οτι πηρα λαθος μηχανη.
Εγω εχω μια αντιπαθεια στις δεινοσαυρικες BMW, τις εχω συνδεσει με την εικονα του συνταξιουχου και με χαλαει αφανταστα η σκεψη και μονο.Δεν μπορω να ζηλεψω καποιον με BMW.
Μονο σε περιπτωση που ειμαι 4-5 ωρες συνεχομενες πανω στην σελλα του Μοστρο και τα "εχω δει ολα" απο την κουραση και πετυχω καποιον με την γυναικα,τον σκυλο και δυο φιλους φορτωμενους πανω στο BMW να πινουν μπυρες με το αρκουΔισιον ανοιχτο.
Ο Πωλητης ομως ειχε δικιο,το Μοστρο ΔΕΝ ειναι για ταξιδια,ειναι για διαδρομες να πας πατρα κ να ερθεις.
Το φορτωμα ειναι ζορι και δεν παιρνει πολυ πραγμα.
εγω εχω 30λιτρα σαμαρι τις Καπα και καμια φορα πεταω και το τανκ.
το σαμαρι χωραει και πτωμα μεσα αλλα ζωντανος συνεπιβατης δεν καθεται πια στην σελλα.
Τελευταια εμαθα οτι υπαρχει ειδηκη κατασκευη για οταν εχεις σαμαρι που αφηνει χωρο για να περνανε τα ποδια του συνεπιβατη.αν το ψαξεις τοτε μπορει και να κανεις δουλεια αλλα μην περιμενεις κανενα φοβερο φορτωμα.
Στα υπ'οψην οτι εχει και ενα οριο φορτωματος η μηχανη,δηλ ποσα κιλα συνολικα μπορει να φορτωθει...δεν το θυμαμαι τωρα αλλα αν διαβασεις το manual της γραφει.
Αν δεν σου κανει .....παρε BMW![]()