και δε μου λετε ρε καμποιδες ποσοι απο σας παρκαρουν καθετα και αμα τους πει και κανεις καμια κουβεντα μιλανε τα 6σφαιρα σας???
και δε μου λετε ρε καμποιδες ποσοι απο σας παρκαρουν καθετα και αμα τους πει και κανεις καμια κουβεντα μιλανε τα 6σφαιρα σας???
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Όλοι ρε συ..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και δε μου λετε ρε καμποιδες ποσοι απο σας παρκαρουν καθετα και αμα τους πει και κανεις καμια κουβεντα μιλανε τα 6σφαιρα σας???![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
πριν απο αρκετα χρονια ... στην Λεωφ.Νικης (παραλια) στην Θεσσαλονικη.... ειχε βγει ο γερανος του δημου και μαζευε οσα Scooter και μηχανακια ηταν διαγωνια (ουτε καν καθετα)
ειχαν μαζεψει κι ενα Typhoon ενος κολλητου κι ετσι ανακαλυψα εγω περι της "νομοθεσιας"
απο κει και περα το πιθανοτερο ειναι ο κουτακιας να θεωρει παντα αδικια το να πιανεις μια κανονικη θεση παρκινγκ με το "μηχανακι" σου, κι ας αγορασεις 3 αυτοκινητα σαν το δικο του με τα λεφτα που εδωσες για το Gixxer π.χ.
εχω μια υποψια οτι τα μηχανακια που "πεφτουν" κατα την διαρκεια παρκαρισματος γκαβου οδηγου ειναι απο εκδικητικοτητα και οχι απο απροσεξια
καλα το φανταζομαι απλα ειπα να ρωτησω προς επιβαιβεσωση !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όλοι ρε συ..![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...