Εδω να φανταστεις με εχει πορωσει τοσο που εχω κατεβασει ολο το Dakar 2011 και κοιταωπου δεν ειχα καμια σχεση, κριμα που τρεχουν μονο 450cc
Spamαρουμε, θα.μας κοψουν :d
Εδω να φανταστεις με εχει πορωσει τοσο που εχω κατεβασει ολο το Dakar 2011 και κοιταωπου δεν ειχα καμια σχεση, κριμα που τρεχουν μονο 450cc
Spamαρουμε, θα.μας κοψουν :d
Γιατί δεν είπατε τίποτα στην ετήσια βρε?
Το χακί που είδες ήταν του ταμία και ευτυχώς που δεν σε είδε να το ζαχαρώνεις γιατί θα σε έβαζε στο μάτι και θα πλήρωνες συνδρομή προκαταβολικά.![]()
Κάτω απ' το δέντρο μέσα στο χωράφι ήταν ένα μαύρο και ένα λευκό. Έριξες μια ματιά στο μαύρο να δεις τι έχει πάνω?
Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι Αθήνα.
Edit. ουπς.. Τώρα το είδα! Είσαι Λαμία ε?
Sent from me using a computer.
Ούτε ένα προϊόν δεν μπορούν να προωθήσουν εκεί στην Υαμαχα τελικά! Άκου πάρε το 1200. :hypnotize
Καλά αυτό το "οδήγησε ένα χτ" είναι απλώς για κλάματα, λες και παίρνεις φρυγανιέρα!![]()
Sent from me using a computer.
το μπεζ ηταν κουκλι...και το μαυρο με το ψηλο φτερο το ειδα...αν συνεχιζα να βλεπω θα αφηνα το ντακαρ εκει και θα γυρνουσα με τα ποδια:wacko: λαμια ειναι το ενα σπιτι μου και πατρα το αλλο,στην οβρυα.θα ειμαι πατρα την τριτη κ τεταρτη και θα παω στη yamaha να δω μηπως ειμαι τυχερος και υπαρχει κανεναΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Γιατί δεν είπατε τίποτα στην ετήσια βρε?
Το χακί που είδες ήταν του ταμία και ευτυχώς που δεν σε είδε να το ζαχαρώνεις γιατί θα σε έβαζε στο μάτι και θα πλήρωνες συνδρομή προκαταβολικά.![]()
Κάτω απ' το δέντρο μέσα στο χωράφι ήταν ένα μαύρο και ένα λευκό. Έριξες μια ματιά στο μαύρο να δεις τι έχει πάνω?
Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι Αθήνα.
Edit. ουπς.. Τώρα το είδα! Είσαι Λαμία ε?![]()
η yamaha στην πατρα εκλεισε και την πηρε ο ανδριοπουλος που ειχε την suzuki. η suzuki παει κι αυτη και ψαχνει για αντιπροσωπο.
περυσι το τενερε το εδιναν χαλαρα για test ride, το ειχα οδηγησει δυο φορες. στην καινουρια αντιπροσωπεια δεν νομιζω οτι υπαρχει, μονο στη βιτρινα.
υ.γ. το xt με το tenere απλα καμια σχεση μεταξυ τους. πιο ψηλη και αρχοντικη θεση οδηγησης, καλυτερη ροπη (νομιζω), πιο ανετη σελα, και γενικα το μονο 50-50 (χωμα-δρομο) στην αγορα κατα τη γνωμη μου αυτη τη στιγμη.
just ride...
ρε Tommy αμα κατσει η δουλεια θα οδηγησεις αυτο που θα παρω....δεν ειναι για να βρουμε ακρη με τις αντιπροσωπειες..αλλιως βρες κανα ΧΤ και οδηγα...τι ιδιο ειναι :a31: :a31:
Tommy θα εισαι Πατρα τελικα αυριο?? Γιατι θα ανεβω μεχρι τον Αλμυρο να δω το Τενερε, αν το παρω θα κατεβω να Λαμια να στο δωσω να το οδηγησεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
θα ειμαι πατρα την τριτη κ τεταρτη και θα παω στη yamaha να δω μηπως ειμαι τυχερος και υπαρχει κανενα![]()
τεταρτη βραδυ θα κατεβω πατρα στειλε π.μ να κερασω καφε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από leontheprof
Tommy θα εισαι Πατρα τελικα αυριο?? Γιατι θα ανεβω μεχρι τον Αλμυρο να δω το Τενερε, αν το παρω θα κατεβω να Λαμια να στο δωσω να το οδηγησεις!![]()
Οκ..σου στελνω το κιν μου σε πμ..θα σε παρω αυριο τηλ οταν φτασω Λαμια να τον πιουμε...βασικα Αλμυρο παω θα παω να δω τη μηχανη οποτε αμα θες να σε παρω να παμε μαζι ανεβαινοντας και να σε ξανακατεβασω Λαμια it will be good.
Με μηχανη θα ερθω![]()
Θα την ανταλλαξω αν παν ολα καλα και θα κατεβω με το Τενεριδι.
τοτε παιρνω κι εγω το ντακαρ και παμε παρεα.τι ωρα να σε παρω τηλ?
Στειλε μου το κιν σου σε pm να σε παρω τηλ να συνεννοηθουμε να μη κουραζουμε το forum.