[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από hondaRR
ασχετο τοποθετισα μανηταρια στο μηχανακι που αγορασα μεσω ebay πλακα εχουν![]()
πόσο τα πήρες????γενικά αξίζουν τα μανιτάρια???
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από hondaRR
ασχετο τοποθετισα μανηταρια στο μηχανακι που αγορασα μεσω ebay πλακα εχουν![]()
πόσο τα πήρες????γενικά αξίζουν τα μανιτάρια???
BLACKGAS thanks για της συμβουλη θα δω τη θα κανω μαλλον θα παω και σε αλλον μηχανικο
οσο για το γραναζομα ενοιτε οτι προτα θα το μαθω οσο μπορω και μετα
4aug89 οσο για τα μανηταρια ΝΑΙ αξιζουν γιατι μπορη να φανουν σωτιρια σε μια πτωση (μακρια απο μας) για το πλεσιο και καπακια μωτερ
http://cgi.ebay.com/04-08-Yamaha-FZ6...#ht_2722wt_882
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer
Γιατι να καταργηθει μια κατηγορια και συγκεκριμενα των 600 που για εμενα ειναι η χρυση τομη αποδοσης με καταναλωσης και κοστος αγορας με συντηρησης.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Απορω γιατι δεν καταργειται τελειως αυτη η κατηγορια των 4κυλινδρων 600ριων ???
Ο Χριστος κι Αποστολος...... 98 PS στις 12.000 rpm !!!
Και το gsr τα ιδια ακριβως
To δε CBR RR (αναλογα την χρονια):
104.7 hp @13,800 rpm
105.2 bhp @ 13,750 rpm
106.01 hp @ 13,850 rpm
Εκτος απο αεροδιαδρομο , που αλλου μπορεις να ευχαριστηθεις τα μοτερ αυτα ?
Ο Κινητηρας ειναι και για εντος και για εκτος πολης (ταξιδι-εκδρομη-πιστα).
Εντος πολης δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιεις και τα 98 αλογα.
Αλλα ακομη και εαν θελεις να τα χρησιμοποιησεις για οποιοδηποτε λογο τι πιστευεις οτι απο τις 2.000 στροφες μεχρι τις 12.000 στροφες θελεις κανα μισαωρο για να τις φτασεις και πρεπει να βρισκεσαι σε αεροδιαδρομο που λες?
Απο τις 2.000 στις 12.000 εγω θελω περιπου 2 δευτερολεπτα αντε 3 στην χειροτερη περριπτωση.
Θελεις το 2.000-12.000 εσυ στο 1 δευτερολεπτο δεν αρκεισαι με τα 2-3 δευτερολεπτα?
Επισης τα CBR που συγκρινεις ειναι Super Sport τι περιμενες να πηγαινουν σαν τα αυτοκινητα μεχρι τις 6.000 στροφες?
Ρε παιδια βρηκα αυτο
http://mouratisgp.gr/v2/gr/eng/usedp...1ec3d3a4940896
ειναι απο s2 κανει αραγε στο δικο μου![]()
![]()
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer
Αρχικά δημιουργήθηκε από hondaRR
προτη αδεια 2007 με 7500χλ 4500ευρο.2000Km το χρονο εκανε ο προηγουμενος ιδιοκτητης?Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
σε καινουργιο μηχανακι βρωμαει καυσαεριο λεει ο φιλος![]()
:a53:
![]()
![]()
Ο προηγούμενος κάτοχος έμενε σε ένα χωριό στα Χανιά και είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου οπότε χρόνο καθόλου και επίσης τα χλμ είναι στάνταρ ψαγμενο αυτό.
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer
οχι, χρειαζεται πατεντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από hondaRR
Ρε παιδια βρηκα αυτο
http://mouratisgp.gr/v2/gr/eng/usedp...1ec3d3a4940896
ειναι απο s2 κανει αραγε στο δικο μου![]()
![]()
www.myfazer.gr
φιλε σαν κατοχος fazer θα σου πω οτι δεν παιζει να βρωμας καυσαεριο εκτος και αμα αντι για βενζινα καιει λαδι τι να πω η αμα εχει ξυλωσει ο προηγουμενος το καταλυτη η εχει πειραξει τα μιγματα , δευτερων τα s1 ειναι με το ψηφιακο στροφομετρο και το αλουμινιου πλαισιο ενω το s2 μαυρο
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Καλησπέρα σήμερα επισκέπτηκα το συνεργιο της μοτο αλλαγή τεντοτιρα καδένας και ένα γενικό τσεκ ποσό 115ευρο Ψήλο ταπακι μου κάνει η μου φαίνετε ? το ανταλλακτικό φλάντζα και τεντοτιρας 85Ευρο τα υπόλοιπα εργασία εσείς ποσό έχετε δώσει για ανάλογη εργασία και ανταλλακτικό
Συν χριαζετε αλλαγή ρουλεμάν μπροστινού τιμή 30 το το καθένα επί 2= 50ευρουλακια συν 30 εργατικά ουφ δύσκολη καιροί για έξοδα αλλά τη να κάνω ξερή κανεις από ebay που θα βρω ρουλεμάν μπας και τα βρούμε πιο οικονομικά τη να πω
ευχαριστώ
ααα και η μυροδια που ανεφερα παλιοτερα περασε τεληκα μαλον ξεμπουκωσε ηταν πριν το αγορασω σε ακινισια 6 μηνες
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer
ρουλεμαν τιμονιου παρε κονικα skf κωδ 32005 / 32006
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Σωστός αλλά βρες μάστορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
ρουλεμαν τιμονιου παρε κονικα skf κωδ 32005 / 32006
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
timoyla gia ayta xeroume?
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer
Υπολόγισε κανένα 50άρικο και τα 2. Απλά να είναι με τσιμούχα για να κρατάνε το γράσσο.Αρχικά δημιουργήθηκε από hondaRR
timoyla gia ayta xeroume?
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Toν λογο που θέλεις να αλλάξεις, ένα απο τα πιο όμορφα κοντέρ έβερ, με ένα απο τα πιο άσχημα έβερ, δεν μας τον είπες.
Και εμένα μυριζαν λιγο τα ρουχα μου, και αρκετών φίλων με fazer. Σαφώς βεβαια πιο πολυ στον συνεπιβάτη.
Κουλαρε, άσε τις μετατροπές, και απόλαυσε το
αγαπητε manhunter
οσο αφορα το κοντερ του φαζερ ενα πραγμα θα πω το στροφομετρο ΑΠΛΑ δεν το βλεπω !!!! δεν φενεται με τιποτα ρε αδερφε ελεος![]()
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer