Καλημέρα σε όλους![]()
Μην χάσετε το φεγγάρι το βράδυ![]()
Καλημέρα σε όλους![]()
Μην χάσετε το φεγγάρι το βράδυ![]()
Μέρες! Καλημέρες!
Παρασκευη πανσέληνος και προβλεπόμενη Σουνιάδα σήμερα....![]()
φιλε τροπεα μπραβο σου ρε φιλε!αυτο μονο εχω να πω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μέρες! Καλημέρες!
Παρασκευη πανσέληνος και προβλεπόμενη Σουνιάδα σήμερα....![]()
![]()
ολα να σου πανε καλα !!!
![]()
![]()
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς...........
σημείωσης: οι καλημέρες δεν μπαινουν πριν πάμε για ύπονο αλλά όταν ξεκινάει η μέρα μας, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, εσάνυχτα κτλ Άντε μην αρχίσω μεσημεριάτικα να βάζω Σαββατιάτικες καλημέρες!![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Καλημερα.......![]()
ρε αδαμαντινε τραβα να κανεις κανα μπανιο :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς...........
σημείωσης: οι καλημέρες δεν μπαινουν πριν πάμε για ύπονο αλλά όταν ξεκινάει η μέρα μας, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, εσάνυχτα κτλ Άντε μην αρχίσω μεσημεριάτικα να βάζω Σαββατιάτικες καλημέρες!![]()
![]()
εμας η μερα ξεκινα τη νυχτα τη να κανουμε τωρα!να αλλαξουμε ωραριο δεν γινετε!που εισαι αοκμα περιμενω τηλ!!:a015:
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
ρε αδαμαντινε τραβα να κανεις κανα μπανιο :rotflmao: :rotflmao:
εμας η μερα ξεκινα τη νυχτα τη να κανουμε τωρα!να αλλαξουμε ωραριο δεν γινετε!που εισαι αοκμα περιμενω τηλ!!:a015:
Ασε ρε που θα μας πεις ότι σηκώνεσαι τα μεσάνυχτα και ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις τη μέρα σου! Υπνοβάτη!![]()
Όσο για εκείνο το τηλέφωνο.... μάλλον εγώ το περιμένω... Θυμάσαι; Κάποιος θα πήγαινε για μπότες.....![]()
kawasaki street warriors
:o :o :o
Τι έγινε ρε σεις, ξημέρωσε κιόλας ???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Γ@μώ τις μπόμπες μου, πάει το ραντεβού των 09:00 !!!
Anyway, Καλημέρα....
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Καλημέρα αρχόντισες και άρχοντες της ασφάλτου και του χώματος...
![]()
θυμαμαι που ειμαι οτι κανονισες κατι με τον τιγκα!μονο αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Ασε ρε που θα μας πεις ότι σηκώνεσαι τα μεσάνυχτα και ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις τη μέρα σου! Υπνοβάτη!![]()
Όσο για εκείνο το τηλέφωνο.... μάλλον εγώ το περιμένω... Θυμάσαι; Κάποιος θα πήγαινε για μπότες.....![]()
τελικα ουτε για μποτες πηγα δυστιχο εφυγα αρων αρων για πατρα επεσε εκτατο τηλ,,,,,![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
θυμαμαι που ειμαι οτι κανονισες κατι με τον τιγκα!μονο αυτο.
τελικα ουτε για μποτες πηγα δυστιχο εφυγα αρων αρων για πατρα επεσε εκτατο τηλ,,,,,![]()
Οπότε να μια καλή στιγμή να σσσσσσσσσσσσωπάσεις....![]()
kawasaki street warriors