Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: This is Greece.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    ναι το γνωριζω πως ειμαστε ακομα μεσα στις 30 πλουσιοτερες χωρες,αλλα γνωριζω πως απο το 2004 ακομα το 20% ζει κατω απο το οριο της φτωχειας-δηλαδη πανω απο 2 εκατ. ανθρωποι-

γνωριζω πως ο ελληνικος στολος-απο αποψη ιδιοκτησιας- ειναι ο μεγαλυτερος στη γη,τι να το κανω ομως αν δουλευουν ξενοι στα βαπορια και τα εσοδα τα βγαζει σε τραπεζες εκτος?

προσωπικα για μενα δεν εχουν σημασια τα νουμερα ουτε το τι θα δειξει καποια ερευνα η στατιστικη,οι περισσοτεροι ελληνες αυτην τη στιγμη δυσκολευονται αρκετα απο οικονομικης αποψεως και αυτο μετραει..
    Σωστος.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    και ενα τεραστιο κεφαλαιο

Ενταξει, να διοργανωσουμε τους ολυμπιακους μετα το UK τοτε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    @ Humador και Troop @larisaios: Το να μην δεις κάτι επειδή το έφτιαξε μια "τράπεζα" απλά σε στέλνει εκτός οποιαδήποτε διαλογικής διαδικασίας.

Το χάσμα μεγαλώνει ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς παντού και όχι μόνο στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα όμως συμβαίνει για τελείως διαφορετικούς λόγους, κατά την ταπεινή μου άποψη. Ενώ έξω έχεις επιχειρήσεις που με το πέρασμα του χρόνου γίνονται κολοσσοί, και σαν τέτοιοι δύσκολα συζητάς μαζί τους, εδώ πάντα ο αφεντικός είναι κακός ότι μέγεθος και να έχει το μαγαζί.

Εδώ έχεις συνδικαλισμό, και δεν μιλάω μόνο για τον οργανωμένο συνδικαλισμό, αλλά ακόμα και μικρογραφίες αυτού που παίζουν σε διάφορες επιχειρήσεις, που επιμένουν να ζητούν παράλογα αιτήματα για να έχουν τον κόσμο σε αυτή τη λογική, του κακού εργοδότη. Και αυτή η λογική βοηθάει και τον εργοδότη τελικά και την τσέπη του συνδικαλιστή. Και νομίζω ότι όσοι έχουμε δουλέψει σε μεγάλες, από άποψη προσωπικού, επιχειρήσεις, έχουμε προσωπικά βιώματα και παραδείγματα.

Και για να φτάσουμε και στο παράδειγμα της ΔΕΗ, μήπως θυμάστε πότε αποφασίστηκε το στήσιμο καινούργιας μονάδας με λιγνίτη και ποιοι επέμεναν πολύ σε αυτό? Έχει πολύ μίζα το κάρβουνο, ενώ η προπέλα ελάχιστη.... Και σήμερα μια χαρά γύριζαν οι προπέλες στο Λαύριο..... Αλλά όχι όλες....

Εχω φάει πολύ πόλεμο από τέτοιου είδους συνδικαλιστές. Πάρα πολύ πόλεμο. Και πάντα βρώμικο φυσικά, γιατί όταν δεν έχεις επιχειρήματα μόνο με βρώμα απαντάς. Και πάντα τελικά κέρδισα. Γιατί σε αντίθεση με την γενική πίστη στην Ελλάδα, δεν έχει κανείς υποχρέωση σε εμένα και δεν έχω και εγώ υποχρέωση σε κανέναν. Αν δεν μου αρέσει, η πόρτα είναι εκεί, και αν έχω τα @ρχίδι@ ας τα μαζέψω και δρόμο.

Στο thread των "αγανακτισμένων" αναρωτήθηκε ο humador, τι μπορεί πραγματικά να γίνει. Τι θα μπορούσε να μας βγάλει από όλο αυτό. Πως θα μπορούσε αυτή η χώρα να πάει παρακάτω. Και το αναρωτήθηκε αυτός που το έκανε. Αυτός που τελικά μούτζωσε το χάλι και, όπως λέει, βρήκε την ηρεμία του.

Και αυτό είναι πιά που κάνει πολύς κόσμος Γερμανία, και λιγότερος, αλλά όλο και πιο πολύς σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες. Και κάπως έτσι αποδυναμώνεις τα μεγάλα μαγαζιά, το μαύρο χρήμα, και τον κάθε καθυστερημένο που νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος απο εμάς, εμένα, και θέλει να με σώσει...
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ναι το γνωριζω πως ειμαστε ακομα μεσα στις 30 πλουσιοτερες χωρες,αλλα γνωριζω πως απο το 2004 ακομα το 20% ζει κατω απο το οριο της φτωχειας-δηλαδη πανω απο 2 εκατ. ανθρωποι-

γνωριζω πως ο ελληνικος στολος-απο αποψη ιδιοκτησιας- ειναι ο μεγαλυτερος στη γη,τι να το κανω ομως αν δουλευουν ξενοι στα βαπορια και τα εσοδα τα βγαζει σε τραπεζες εκτος?

προσωπικα για μενα δεν εχουν σημασια τα νουμερα ουτε το τι θα δειξει καποια ερευνα η στατιστικη,οι περισσοτεροι ελληνες αυτην τη στιγμη δυσκολευονται αρκετα απο οικονομικης αποψεως και αυτο μετραει..
    δεν διαφωνω μαζι σου απλως αυτη η πιπιλα του δεν παραγουμε τπτ μας ωθει στο συνδρομο της στοκχολμης και δεν εχω καμια ορεξη να το φαω αμασητο για να εξυπηρετηθουν τα συμφεροντα καποιων
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    [...] Πλην δύο τριών εταιριών στο σποτ οι υπόλοιπες είναι ξένων συμφερόντων.
    [...]
    Nα τις διώξουμε κι αυτες, αλλωστε λίγες έμειναν. Τις πιο πολλές τις διώξαμε απο το 1980 και μετα (και είδαμε προκοπή )

:wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν ανησυχω καθολου.Το 2012 ειναι πιο κοντα απο ποτε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ναι δεν μας αφηνουνε...μια ζωη οι αλλοι φταινε και οχι εμεις οι καραμ@λ@κες! Ποσο μυαλο χρειαζεται δηλαδη για να καταλαβει κανεις οτι αμα στησεις φωτοβολταικα οπουδηποτε στην Ελλαδα και ανεμογεννητριες & συστηματα κυμματικης ενεργειας στις θαλασσες δεν χρειαζεσαι κανενα λιγνιτομπουρδελο σταθμο της ΔΕΗ, εισαι ενεργειακα αυτονομος και πουλας κιολας σε πελατακια...

Μια γ@μημενη αποφαση και λιγη οργανωση...

το δεν μας αφήνουν οι Ευρωπαίοι ισχύει απόλυτα....σε κάποιες περιπτώσεις

για παράδειγμα ψάξε και διάβασε τι έγινε με την ελληνική βιομηχανία ζάχαρης στην Ελλάδα...

το 2006 είχαμε κέρδη 10δις.... η τότε κυβέρνηση υπέγραψε για περιορισμό της παραγωγής μας στα μισά με αντάλλαγμα καποια εκατομμύρια € (δεν ξερω αν μπορούσαμε να αρνηθούμε ή ήμαστε υποχρεωμένοι βασει Ε.Ε). Το λοιπόν σήμερα λειτουργεί 1 εργοστάσιο (απο τα 5 το 2006 με της Λάρισας να είναι υπερσύγχρονο,μάλλον ήταν) στην Ξάνθη αν δεν κάνω λάθος.
    Πλέον εισάγουμε ζάχαρη απο Γερμανία. Πλέον η τιμή της ζάχαρης παγκοσμίως έχει 10πλασιαστει (δεν ξέρω αν το γνωρίζαν ή έτυχε, πάντως εγώ πιστεύω ότι το "εβλεπαν").

Επίσης πιστεύω ότι η βιομηχανία ζάχαρης δεν θα είναι η μοναδική στην χώρα, και μιλάμε για ευθύνη 100% πολιτική
    Οπότε σε οποιαδήποτε παραγωγή π.χ και ρεύματος, φανταζομαι θα μας βάλουν φρένο, εκτός αν ανήκει σε αυτο΄ς

υ.γ ξέρεις που φταίμε.... στο ότι όπου πάνε να στήσουν/εγκαταστήσουν θα βγουν 10 και θα αντιδράσουν και θα προσπαθούν να καθυστερήσουν το έργο. Και μετά οι ίδιοι 10 θα φωνάζουν ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    και όλα αυτα με φωτοβολταικά από τη Γερμανία...

γιατι ήμαστε γιδολαός.... υπάρχουν και τα Ιαπωνικά (πολύ ανώτερα βλ Sharp Νο1 παγκοσμίως) ακομα και τα κινέζικα (εφαμιλλα των γερμανικών, εξάλλου και τα γερμανικά στην Κίνα κατασκευάζονται)

αν κοβαμε μαχαίρι τα γερμανικά, και γενικά τα γερμανικά προιόντα, να δούμε τι θα γινόταν.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...THIS IS GREECE
    από takis-kk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2012, 11:10
  2. This, Is, Spartaaaa!
    από Alki_Viades στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 18:35
  3. oh my god!!! This is SO COOL