ειμαι εξωτερικο και δεν με αφηνει να το δω μεσω woopΑρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
www.woop.gr
ευχαριστω παντως
![]()
ειμαι εξωτερικο και δεν με αφηνει να το δω μεσω woopΑρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
www.woop.gr
ευχαριστω παντως
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Δοκίμασες το fromsport ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
ειμαι εξωτερικο και δεν με αφηνει να το δω μεσω woop
ευχαριστω παντως
![]()
edit: δεν παίζει εμένα![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
οχι τωρα το ακουω αυτο το fromsport
βρηκα αυτο http://nwxyz.blogspot.com/ αν θες
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Βρήκες ωραία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
οχι τωρα το ακουω αυτο το fromsport
βρηκα αυτο http://nwxyz.blogspot.com/ αν θεςΕγώ βλέπω από woop thnx.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
:rotflmao: :rotflmao: Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια.
Μπράβο simo αγόρι μου![]()
![]()
ελπιζω μονο να μην να μην πουν για επικινδυνη οδηγηση θα τρελαθω...
ο λορενθο ειχε αφινιασει στο τελος αν ειχε 2 στροφες ακομα τον ειχε φτασει τον αμερικανο....
Και το συμπαν!! "συνομωτει" υπερ του Rossi!!
![]()
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις
Τα κατάφερε ο Sic πάλι![]()
Ευχάριστη έκπληξη η απουσία 2δ και ο Συνιώρης![]()
Οι βλαμμένοι βέβαια του Skai με το που τερμάτισε και ο 3ος
έβαλαν διαφημίσεις... εύγε αγόρια μου συνεχίστε έτσι![]()
+ και +Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Τα κατάφερε ο Sic πάλιΕυχάριστη έκπληξη η απουσία 2δ
και ο Συνιώρης![]()
Οι βλαμμένοι βέβαια του Skai με το που τερμάτισε και ο 3ος
έβαλαν διαφημίσεις... εύγε αγόρια μου συνεχίστε έτσι![]()
2stroke
Συγχαρητήρια στον Ben Spies, μπράβο στο Rossi που κατάφερε να βγει 4os, μεγάλο μπράβο στον Jorje Lorenzo για όλη την προσπάθεια που έκανε μετά την πτώση του και τερμάτισε 6os. Αν είχε 1 ακόμα gro πιστεύω ότι θα πέρναγε και τον Hayden. Ο Simoncelli έδειξε για ακόμη μια φορα ότι είναι επικίνδυνος οδηγός αγώνων. Όπως άκουσα το Lin Jarvis να λέει μόλις πριν λίγο στην Αυστραλιανή tv, "αγώνες είναι και ατυχήματα πάντα συμβαίνουν. Αλλα κάποιες φορες συμβαίνουν πολύ συχνά. Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε στο Lorenzo". Ήταν εμφανώς αγανακτισμένος, δεδομένου ότι πριν μερικές βδομάδες ο Simoncelli ήταν απολύτως ειρωνικός προς το Jorje (και όχι μονο). Επίσης ανέφεραν ότι ο Pedrosa επιστρέφει σύντομα (άντε να δούμε ποτε θα είναι το σύντομα).
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Άτυχο παιδί αυτός ο Ρόσσι,ρε γαμώτο..
Άν έπεφτε ο Σπις ο Στόουνερ και ο Ντοβιτσιόζο,θα τερμάτιζε πρώτος:rotflmao:
+1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
:rotflmao: :rotflmao: Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια.
Μπράβο simo αγόρι μου![]()
![]()
ωραίος αγώνας!![]()
δε ξέρω αν έφταιγε το οτι μόλις είχα ξυπνήσει, αλλά σα να τους έβλεπα να πιέζονται πολύ όλοι.. ακόμα κι ο σπίες που ήταν 5 δεύτερα μπροστά![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Άτυχο παιδί αυτός ο Ρόσσι,ρε γαμώτο..
Άν έπεφτε ο Σπις ο Στόουνερ και ο Ντοβιτσιόζο,θα τερμάτιζε πρώτος:rotflmao:
...οτι να'ναι...
Νομίζω ότι ο Lin Jarvis είπε επίσης ότι η οδήγησή του είναι brutalΑρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Συγχαρητήρια στον Ben Spies, μπράβο στο Rossi που κατάφερε να βγει 4os, μεγάλο μπράβο στον Jorje Lorenzo για όλη την προσπάθεια που έκανε μετά την πτώση του και τερμάτισε 6os. Αν είχε 1 ακόμα gro πιστεύω ότι θα πέρναγε και τον Hayden. Ο Simoncelli έδειξε για ακόμη μια φορα ότι είναι επικίνδυνος οδηγός αγώνων. Όπως άκουσα το Lin Jarvis να λέει μόλις πριν λίγο στην Αυστραλιανή tv, "αγώνες είναι και ατυχήματα πάντα συμβαίνουν. Αλλα κάποιες φορες συμβαίνουν πολύ συχνά. Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε στο Lorenzo". Ήταν εμφανώς αγανακτισμένος, δεδομένου ότι πριν μερικές βδομάδες ο Simoncelli ήταν απολύτως ειρωνικός προς το Jorje (και όχι μονο). Επίσης ανέφεραν ότι ο Pedrosa επιστρέφει σύντομα (άντε να δούμε ποτε θα είναι το σύντομα).
Καλά στον Simoncelli κατάρα έχει πέσει;;;![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire