:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mπάμπη κοψ'τις φούντες..:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mπάμπη κοψ'τις φούντες..:rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
είμαι χαρούμενος που έζησα την εποχή που οι μοτοσυκλετιστές χαιρέταγαν με ενα σινιάλο...
ακομα και σημερα χαιρομαι σαν μικρο παιδι οταν στην εθνικη μου ανταποδίδουν τον χαιρετισμό.
οι νεοι μηχανοβιοι δεν εχουν κανενα σεβασμό προς κανεναν και συνήθως ειναι κουτακιδες που βαρέθηκαν να πήζουν στην κινηση και εφεραν την νοοτροπια αυτη ...
εγω εχω πεταξει εναν τυπο κατω .. θα το ξανακανω αν παει καποιος να με ριξει κατω...
κριμα ομως..![]()
Ο τιτλος μου φερνει λιγο στο "Το φάντασμα, ο άφραγκος κι η μοτοσυκλέτα που δεν πήγε χαμένη...", προσπαθηστε να γραψετε απλα αυτο που θελετε, οταν το στολιζετε με μπουρδες... χωρις μαλιστα να.."το χεις" ... κατανταει κωμωδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βαρβατος τιτλος,γαματη εισαγωγη και τελικα καταληξαμε οτι ηταν απλα αλλο ενα σε ειδα,με αγγιξες,δε σε προλαβα κτλ κτλ.
Δεν ειχαμε πολλη δουλεια σημερα μαλλον.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Άρλεκιν;Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
και τελικα καταληξαμε οτι ηταν απλα αλλο ενα σε ειδα,με αγγιξες,δε σε προλαβα κτλ κτλ.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
Να οδηγούσε VSTROM και να είχε Acrapovic για εξάτμιση ξεταπωτη.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν του χωνες κι εσυ αλλη μια να παρει τη νησίδα αγκαλιά να τελειώνεις, που θέλεις και κουβέντες με τα ζώα?![]()
KAI ΤΟΤΕ..............ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΔΙΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ
Ό φίλος μας...??
Κανένας καλός έκπαιδευτής δέ χτύπησε ποτέ ζώο...!!
Πάντα μέ τήν έπιβράβευση,πάντα μέ τό καλό.
Άν σπύρεις φόβο...........θά είσπράξεις
ΜΙΣΟΣ καί ΕΚΔΙΚΗΣΗ.....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Κανένας καλός έκπαιδευτής δέ χτύπησε ποτέ ζώο...!!
Πάντα μέ τήν έπιβράβευση,πάντα μέ τό καλό.
Άν σπύρεις φόβο...........θά είσπράξεις
ΜΙΣΟΣ καί ΕΚΔΙΚΗΣΗ.....
![]()
ne ala molis tripsis ta skata toy skiloy sti mapa ma8eni na 8eli na bgi ekso....
ke as toy pligosis ton eves8ito sines8imatiko toy kosmo :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ne ala molis tripsis ta skata toy skiloy sti mapa ma8eni na 8eli na bgi ekso....
ke as toy pligosis ton eves8ito sines8imatiko toy kosmo :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
AYTO ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...........
Πού δέν είναι τής στιγμής νά τό άναλύσουμε....
Στά ζώα πάντως πού είχα κατά καιρούς ..........ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
δέν έτριψα τά σκατά στή μούρη γιατί ή φύση
μέ έφτιαξε έτσι πού...........
ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ...!!
Καί δέ σηκώθηκα χάρη στή δύναμη.......
άλλά γιατί μέ προίκισε μέ κάτι άλλο
ΕΓΚΕΦΑΛΟ........ΚΑΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ....!!
![]()
ego pali ime iper tis bias....pisteyo pos prepi na ekmetaleuese ti somatiki anoterotita giati me afti se prikise i fisi.....
px to adinamo skili poy xezi toy tribis ta skata sti moyri ke bgeni ekso ke ma8eni....an itan liontari de 8a to ekanes profanos
xtes mia giagiaka sto dromo me ebrise e poso na krati8o tis trabiksa ena boyketo ke tis pira ke tin tsanta gia na balo ke benzini(exi akribini poli teleftea)....genika ime iper tis bias pros toys pio adinamoys
Δεν τσιμπάμε Πάνο![]()
![]()
Και κόψε τα γκρικλις
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais