Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Μωρε καλα κανετε και μας λετε καγκουρες...!!!!

Re: Re: Μωρε καλα κανετε και μας λετε καγκουρες...!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Ναι, και πρωτος και καλυτερος καγκουρας ο Καπτεν. Ανεβασε και βιντεο απο την ΠΣΚ να τρεχει με τα οσα σε κατι δρομους max 3 μετρα φαρδος. Ασε σου λεω
    Για να μην πω για τα μπλε φωτακια. Πού το πας αυτο?

ασταδιαλα ρε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    apo kati tetoia post fenonte oi koulomaries

aporo pos den mpike o Cap10 na grapsei "+1000"

:rotflmao:

1050 re man..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    1050 re man..
    1000!! Ξέρει τι γράφει! Αφού τα 50+ κάπου στον τρίτο κύλινδρο αριστερά είναι λειψά!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf

Re: Re: Re: Μωρε καλα κανετε και μας λετε καγκουρες...!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ασταδιαλα ρε
    Υπάρχουν μάρτυρες..

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    γιατι αντιμετωπιζετε ετσι ενα φιλικο ανοιγμα απο φαναρι?
    αντε ρε καγκουρα:rotflmao:
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

εμενα οταν μου το εκαναν στο φαναρι με τον ζουζουρα τραβαγα ξερογκαζιες και εγο και μο το που ξεκιναγαν ξεκιναγα και εγω ρελαντι...:rotflmao:
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Το χω κανει ουκ ολιγες φορες στο φαναρι & παντα μα παντα πιανει...ΟΛΟΙ ψαρωνουν απο τη παπια ρε παλικαρια...Ακομα & αμαξατοι τυποι...Μεγαλο πραμα η χαμηλη αυτοεκτιμηση & το πως προσπαθουν να την κερδισουν μεσω γκαζο-επιβολης...
    Σπεύδε βραδέως..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    δε ξερω τι λετε εσεις...εγω αν ημουν, θα το ανοιγα και θα τους κερναγα και τους 3ις......γιατι οι μισοι ειναι κουλομαριες και δεν ξερουν ουτε να ξεκινησουν σωστα!

επισης μετα θα ελεγα στο μωρο να σηκωθει ορθια,να ανεβασει τη φουστα της και πιανοντας τα ωραια της κωλομερια να τους στελνει φιλακια!

ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
    επισης μετα θα ελεγα στο μωρο να σηκωθει ορθια,να ανεβασει τη φουστα της και πιανοντας τα ωραια της κωλομερια να τους στελνει φιλακια!
    Γιαυτό σε αφήνουν να κερδίζεις...

δε ξερω τι λετε εσεις...εγω αν ημουν, θα το ανοιγα και θα τους κερναγα και τους 3ις......γιατι οι μισοι ειναι κουλομαριες και δεν ξερουν ουτε να ξεκινησουν σωστα!

Από που αντλείς έμπνευση και ποιον θεωρείς καλλιτεχνικό σου πνευματικό?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βλεπω αμερικανιες με μηχανοβιους !!!

εσυ απο που αντλεις πνευμα;

βλεπω αμερικανιες με μηχανοβιους !!!

εσυ απο που αντλεις πνευμα;

Έπεσα στη χύτρα μικρός.
    Εφτιαχνε η μάνα μου φασολάδα με χοντροκομμένα καρότα και πολύ σέλινο που είναι υγιεινό γιατί έχει βιταμίνες αλλά έχει χάλια γεύση οπότε πάντα δεν το τρώω και το βγάζω στην άκρη του πιάτου και ο π@π@ρας ο αδερφός μου ο μικρότερος που τον λέμε έτσι γιατί βγήκε τελευταίος ενώ ο άλλος που έχει δίδυμο, κανονικό όχι το ζώδιο, τον λέμε μεσαίο και ουχί μακρύτερο, ο μικρότερος λοιπόν πέταξε την αγαπημένη μου σφυρίχτρα που πολύ τη γούσταρα εγώ αλλά αυτός καθόλου γιατί λέει ότι του έσπαγα τα νεύρα, εντάξει δεν είχε πει τα νεύρα κάτι άλλο είπε γι' αυτό και γω τον αποκάλεσα π@π@ρα πριν, επειδή και καλά δεν μπορούσε να αντέξει άλλο ένα δίωρο συνεχές σφύριγμα και δεν με πίστευε ότι ήθελα να ξεκινήσω μεγάλη καριέρα διαιτητή παρόλο που του είχα επισημάνει ότι ο Big Mak, ένας είναι ο Big Mak, μου είχε πει ότι είμαι όσο μ@λ@κας χρειάζεται - εεε συγνώμη ότι είχα όλα τα απαιτούμενα προσόντα ήθελα να πω και ότι το μέλλον μου προβλεπόταν λαμπρό σαν διατητής, Kollina και λοιπά γατάκια στην πάντα και όπως εγώ πήγα να πιάσω τη σφυρίχτρα που σου έλεγα έφυγα πάνω από το τραπέζι και έπεσα μεσα στη χύτρα και από τότε μου έμεινε κάτι τις λίγο περίεργο για ορισμένους ή λίγο λειψό για τους λοιπούς, οπωσδήποτε όμως εκτός του σωστού ή /και ορθοδόξου οδικού χάρτη που κατευθύνει στην πολιτικά ορθή ηθική ανάταση της ανθρώπινης προσωπικότητας.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Έπεσα στη χύτρα μικρός.
    Εφτιαχνε η μάνα μου φασολάδα με χοντροκομμένα καρότα και πολύ σέλινο που είναι υγιεινό γιατί έχει βιταμίνες αλλά έχει χάλια γεύση οπότε πάντα δεν το τρώω και το βγάζω στην άκρη του πιάτου και ο π@π@ρας ο αδερφός μου ο μικρότερος που τον λέμε έτσι γιατί βγήκε τελευταίος ενώ ο άλλος που έχει δίδυμο, κανονικό όχι το ζώδιο, τον λέμε μεσαίο και ουχί μακρύτερο, ο μικρότερος λοιπόν πέταξε την αγαπημένη μου σφυρίχτρα που πολύ τη γούσταρα εγώ αλλά αυτός καθόλου γιατί λέει ότι του έσπαγα τα νεύρα, εντάξει δεν είχε πει τα νεύρα κάτι άλλο είπε γι' αυτό και γω τον αποκάλεσα π@π@ρα πριν, επειδή και καλά δεν μπορούσε να αντέξει άλλο ένα δίωρο συνεχές σφύριγμα και δεν με πίστευε ότι ήθελα να ξεκινήσω μεγάλη καριέρα διαιτητή παρόλο που του είχα επισημάνει ότι ο Big Mak, ένας είναι ο Big Mak, μου είχε πει ότι είμαι όσο μ@λ@κας χρειάζεται - εεε συγνώμη ότι είχα όλα τα απαιτούμενα προσόντα ήθελα να πω και ότι το μέλλον μου προβλεπόταν λαμπρό σαν διατητής, Kollina και λοιπά γατάκια στην πάντα και όπως εγώ πήγα να πιάσω τη σφυρίχτρα που σου έλεγα έφυγα πάνω από το τραπέζι και έπεσα μεσα στη χύτρα και από τότε μου έμεινε κάτι τις λίγο περίεργο για ορισμένους ή λίγο λειψό για τους λοιπούς, οπωσδήποτε όμως εκτός του σωστού ή /και ορθοδόξου οδικού χάρτη που κατευθύνει στην πολιτικά ορθή ηθική ανάταση της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Throttle that mysterious friend of ours

Έπεσα στη χύτρα μικρός.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μα καλά, πως και δεν το κλέψανε;
    από Tsakalaki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 11:44
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2005, 11:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε