Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Καλησπερα,η κλασικη ερωτηση,παρακαλω ριχτε μια ματια!

Νέο μέλος
    πρωτη φορα ακουω τοσο κακα λογια για το cb κ πρωτη φορα μου λεει καποιος οτι ειναι επικινδυνο για απειρο οδηγο,το bros απο την αλλη εχω ακουσει οτι ειναι πολυ μα πολυ ζημιαρικα και το gs οπως ειπα με ενδιαφερει,fmx και drz τα απεχθανομαι εμφανισιακα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Αν καιγεσαι να νοιωθεις τι θα πει ΜΗΔΕΝ ροπη και πολλα κιλα, παρε το cb.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagg0s
    πρωτη φορα ακουω τοσο κακα λογια για το cb κ πρωτη φορα μου λεει καποιος οτι ειναι επικινδυνο για απειρο οδηγο,το bros απο την αλλη εχω ακουσει οτι ειναι πολυ μα πολυ ζημιαρικα και το gs οπως ειπα με ενδιαφερει,fmx και drz τα απεχθανομαι εμφανισιακα.

To cb ειναι απαιτητικο διοτι το οδηγεις με συνεχη ανεβοκατεβασματα στο κιβωτιο, μιας και δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ ροπη. Εδω τα 600ρια τυπου fazer εχουν μηδαμινη. Αυτο αφηνει λιγοτερα περιθωρια αντιδρασεων σε εναν απειρο οδηγο. Επισης, η ορθια σταση του εντουρο ειναι πιο φυσικη και σε βοηθαει να εχεις πιο γρηγορες αντιδρασεις. Οσο πιο σκυφτη η μηχανη, τοσο περισσοτερο πρεπει να συμμετεχει ολοκληρο το σωμα. Το εντουρο στριβει και μονο με το πανω μερος του σωματος, χωρις να χρειαζεται να κουνησεις το κωλο σου. Πρακτικα, αυτο σημαινει οτι αν μπεις alegro con brio σε μια τυφλη στροφη που ξαφνικα κλεινει, ειναι πολυ πιο πιθανο να βρεθεις σε κανα χαντακι με ενα πολυ βαρυ και χωρις ροπη μηχανακι (το cb) απανω σου.

Απο την αλλη, για να πουμε του θεοστραβου το δικιο, το cb400 (το μηχανακι χωρις ροπη) ειναι καλο σχολειο αν μελλοντικα θελεις να ασχοληθεις με SS 600ρια και γενικα με αλλα μηχανακια χωρις ροπη, αφ'ενος γιατι μαθαινεις να δουλευεις το κιβωτιο, αφ'ετερου γιατι μαθαινεις να μην εχεις πολλες απαιτησεις στο θεμα κινητηρα (στην περιπτωση του cb και αναρτησεων).
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Νέο μέλος
    Τωρα ακουστηκε πολυ ποιο σωστο σε μενα που δεν γνωριζω,σε ευχαριστω φιλε μου

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

Προσωπικα αν το ηθελα για καθημερινη χρηση μεσα στην πολη κλπ κλπ μαλλον ΧΤ θα περνα...
    έχετε πάρει και χειρότερα κύριος.. :rotflmao:

Το super four είναι πολύ καλύτερο και δεν είναι κουραστικό στην πόλη, αλλά πλέον πολύ παλιό και θα γίνει λίγο κουμπαράς αν ο προηγούμενος δεν το πρόσεξε πολύ..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    έχετε πάρει και χειρότερα κύριος.. :rotflmao:

H Πατρα δεν ειναι πολη,χωριο ειναι

Νέο μέλος
    Απο οτι φενεται δηλαδη αν βρω ενα cb σε καλη κατασταση ειναι απο τις καλες επιλογες,ωραια μην σας κουραζω αλλο πηρα την γνωμη που εψαχνα και αν εχει καποιος αλλος να προσθεσει κατι καλοδεχουμενο.

Σας ευχαριστω οσους μπηκατε στον κοπο και αν γνωριζει κανεις απο εδω εχτος απο τις αγγελιες του site κανεναν γνωστο που να πουλαει ενα απο τα 2 μηχανακια ας μου στειλει ενα πμ να το κοιταξουμε.

Η επομενη μπυριτσα θα ειναι στην υγεια σας

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagg0s
    Απο οτι φενεται δηλαδη αν βρω ενα cb σε καλη κατασταση ειναι απο τις καλες επιλογες,ωραια μην σας κουραζω αλλο πηρα την γνωμη που εψαχνα και αν εχει καποιος αλλος να προσθεσει κατι καλοδεχουμενο.

Σας ευχαριστω οσους μπηκατε στον κοπο και αν γνωριζει κανεις απο εδω εχτος απο τις αγγελιες του site κανεναν γνωστο που να πουλαει ενα απο τα 2 μηχανακια ας μου στειλει ενα πμ να το κοιταξουμε.

Η επομενη μπυριτσα θα ειναι στην υγεια σας

Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Παρακαλω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Τί παρακαλεις ρε συ, αφου βλεπεις οτι βγαζει καντηλες με τα Χοντα τί τον μπριζωνεις?

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    H Πατρα δεν ειναι πολη,χωριο ειναι
    Γι' αυτό και 'σύ πήρες ''ποδήλατο''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Νέο μέλος
    ok ok sorry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Παρεπιπτόντως κι εγω το xtx προτεινω. Αλλα νομιζω τα χρηματα που διαθετεις δεν αρκουν.

Νέο μέλος
    φιλε μου μπορω να κανονισω αλλα 1500 με τιποτα δοσεις η τελοσπαντων καπως,δε θελω να χρεωθω παραπανω.γι αυτο κ δεν εχω αποκλεισει το xt.στο car εχει με 3 χιλιαρικα xt στο μοντελο που θελω

σ'αυτά τα λεφτά το ξεχνάς το xt, μια χαρά είναι το cbδάκι, άσε που εκεί που μένεις θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για ρίχτε μια ματιά!
    από sakisvolos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2008, 21:37
  2. Η κλασική ερώτηση της Δευτέρας...
    από McGyver στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 149
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2006, 20:07
  3. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ???????