δεν υπαρχει πουθενα...![]()
Πάντως μην σκεφτείς την ανάμιξη... βρές άλλη λύση.![]()
(τα τωρινα του λαδια εχουν 5000km.. Και τιποτα να μην κανει, τον βγαζουν μεχρι τις 7000.. ). Τελος παντων περιμενω τοποθετηση του oldman περι αναμιξης.![]()
και δεν εισαι ο μοναδικος....Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
(Τελος παντων περιμενω τοποθετηση του oldman περι αναμιξης.![]()
![]()
που είναι αυτός ο όλντμαν να δώσει λύση, όταν τον θές...?!![]()
![]()
Εσυ φταίς λοιπόν!Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Εναλλακτικα, αμα εχεις κανα μπιτονι απο το λαδι που φοραει τωρα, βγαλε του 1L απο το καμμενο, ριξε 1L απο το καινουργιο και αλλαξε τα παλι μαζι με φιλτρο στα 7000Km.
:rotflmao:![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
(το σωστο του το ειπα στην αρχη, να τα αλλαξει τωρα, και οχι στο service, αλλα δεν τον βολευει)
Και τι λύση να δώσει ο γερΑνθρωπάς;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
εδώ στο προηγούμενο θρεντ που άνοιξε για την αλυσίδα του, παρά του ότι ΟΛΟΙ του είπαν να την αλλάξει προτίμισε τις αλχημείες άρα κι εδώ ότι και να του πει θα κάνει το δικό του οπότε τζάμπα το μελάνι() που θα ρίξει...
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μην υποτιμάς τον παλιΑνθρωπΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Και τι λύση να δώσει ο γερΑνθρωπάς;
Ιδίως αυτά τα φρεντ είναι βουτυρο στο ψωμί του.
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόλις ξεδιαλύνει τα ολέθρια αποτελέσμα ανάμιξης τσίπουρου, βότκας και μπύρας, θα σΕ πει Τασούλη μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
![]()
Υ.Γ.
Όσο για τις διαθέσεις του σοβαρού_χρήστη, είναι μάλλον γνωστές και προσωπικά κρίνω ότι δεν χρήζουν απάντησης...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[
Υ.Γ.
Όσο για τις διαθέσεις του σοβαρού_χρήστη, είναι μάλλον γνωστές και προσωπικά κρίνω ότι δεν χρήζουν απάντησης...[/B]
Μέσα έπεσα, το έβλεπα γμτ και δεν το έπαιξα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Πόσο γρήγορα τα χρειάζεσαι ρε συ? Γιατί δεν παραγγέλνεις τρια λίτρα και φίλτρο από το νετ να στα φέρουν στην πόρτα σου να τελειώνεις?![]()
πχ: http://www.oilsmotoauto.gr/index.php...ontent&cid=015
Υπάρχει και περίπτωση να κατέβω χαλκιδική αυθημερών σάββατο η κυριακή αλλά δεν είναι σίγουρο. Τα χρειάζεσαι άμεσα?
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
οχι μωρε, 1 λιτρο θελω αλλα θα περασω απο πρακτικερ μαλλον, τα υπολοιπα τα εχω χιχι.
Περνα για καφε αν θελεις![]()
Πράκτικερ θεσσαλονίκης? Ε αν πας μέχρι εκεί πάρε από μοτομάγαζο και κάν'την ολοκληρωμένη την αλλαγή.Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
οχι μωρε, 1 λιτρο θελω αλλα θα περασω απο πρακτικερ μαλλον, τα υπολοιπα τα εχω χιχι.
Περνα για καφε αν θελεις![]()
Θα σου στείλω αν κάτσει το σκ.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.