Ουτε εγω εχω προσβαση στα πεδια αυτα το εχω πει καιρο αλλα δεν εγινε απολυτως τπτ... ξυπνααααατεεεεε αν ειναι να βαλω καμμια μαμακια οπως ''γκομενες πανω σε μηχανες΄΄ θα βρειτε καιρο να ποσταρετε φωτο ρε κουλαδια?![]()
![]()
Ουτε εγω εχω προσβαση στα πεδια αυτα το εχω πει καιρο αλλα δεν εγινε απολυτως τπτ... ξυπνααααατεεεεε αν ειναι να βαλω καμμια μαμακια οπως ''γκομενες πανω σε μηχανες΄΄ θα βρειτε καιρο να ποσταρετε φωτο ρε κουλαδια?![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
αν βαλεις καμια δικια σου πανω στο ΖΧ με μαγιο σου υποσχομαι οτι θα βρω αααααααπειρο χρονο!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ξυπνααααατεεεεε αν ειναι να βαλω καμμια μαμακια οπως ''γκομενες πανω σε μηχανες΄΄ θα βρειτε καιρο να ποσταρετε φωτο ρε κουλαδια?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
αν βαλεις καμια δικια σου πανω στο ΖΧ με μαγιο σου υποσχομαι οτι θα βρω αααααααπειρο χρονο!!!!
εγω λεω να βαλω μια χωρις μαγιο
με τα ρουχα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω λεω να βαλω μια χωρις μαγιο...
με τα ρουχα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μου το έσκισες το θρεντ σεξιστικό γουρούνι....
(Αχ, μου έλειψες γλυκιά μου)
:a07: :a07: :a07:
ποσα δινεις για να σου πω που και ποτε μπορεις να τη βρεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
(Αχ, μου έλειψες γλυκιά μου)
:a07: :a07: :a07:
Πρόκειται περί πλατωνικής σχέσεως ανδρικό κτήνος!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ποσα δινεις για να σου πω που και ποτε μπορεις να τη βρεις???
(ξέρεις, από αυτές που υπάρχουν μόνο στο μυαλό των γυναικών!!!!)![]()
Γκόμενες πάνω σε ΚΛΑΣΣΙΚΑ μηχανάκια (μην τα ισοπεδώνουμε όλα)---και δεν ξέρουμε αν είναι κουλάδια οι κοπέλες...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μαμακια οπως ''γκομενες πανω σε μηχανες΄΄ θα βρειτε καιρο να ποσταρετε φωτο ρε κουλαδια?
Κατά τ' άλλα, μαζί σου! Ότι χαλάει, μένει χαλασμένο εδώ μέσα... ούτε καβασάκι να 'ταν...
![]()
Δεν λέτε πάλι καλά που υπάρχει? Για θυμηθήτε τα "κλεισίματα" που έφαγε πέρσυ τον χειμώνα κανα 2 φορές..
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
Μόνο αυτό? Τα παιδάκια στην Αφρική που δεν έχουν καν φαγητό?!Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Δεν λέτε πάλι καλά που υπάρχει? Για θυμηθήτε τα "κλεισίματα" που έφαγε πέρσυ τον χειμώνα κανα 2 φορές..
Life begins at 45°.
ησυχια παιδια!
μιλάει ο
γαπ τωρα!!
Α ναι, έφτιαξε κι αυτό πια![]()