Δεν είναι αστείο, φίλαιΑρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Έλα τώρα μεταξύ μας .....αλλιώς το λένε , σε -στης τελειώνει αλλά με ένα ΠΟΥ μπροστά ...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι αστείο, φίλαιΑρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Έλα τώρα μεταξύ μας .....αλλιώς το λένε , σε -στης τελειώνει αλλά με ένα ΠΟΥ μπροστά ...![]()
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δεν είναι αστείο, φίλαι
![]()
μη μου τον στεναχωρειτΑΙ τον Στελιο ρε μλκες!
![]()
![]()
![]()
Ψηλέ, μακάρι να βρεις κάτι καλό και σύντομα!
Αληθεια, η δουλειά του πατέρα σου, δεν μπορείς να ασχοληθείς εκει? Με καποιους ίσως πιο "σημερινους" τροπους... και τρεξιμο περισσοτερο απο σενα που εισαι και νεότερος?![]()
Μπα σε καλό σου κι εγώ νόμιζα πως έλεγες τον Γιάννη...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
O Πλούταρχος ήτο μύστης οπότε άγαμος και συνάμα στα @@ του.
Ο Σωκράτης όμως.....
Και ο Κλεόβουλος ο Λίνδιος επισης ειχε πει κατι καλοΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ο Πλούταρχος (την άποψη του οποίου ενστερνίζομαι πλήρως) διαφωνεί οριζόντια, κάθετα και διαγώνια με κάτι τέτοιο!
Και άλλα καζίκια στο κεφάλι σου τη στιγμή που ήδη έχεις αρκετά!
![]()
"Γαμείν εκ των ομοίων· εάν γαρ εκ των κρειττόνων, δεσπότας, ου συγγενείς κτήσηι."
on topic
Τασο ευχομαι τα καλυτερα.....
Ε, και; Στα 2000 ζει ή στα 0000;Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
![]()
![]()
Εκτός που μπο΄ρεί και να μην ήτανε.
Τώρα πως μετατρέπεται μια αναζήτηση δουλειάς σε θρεντ αρχαιολαγνείας δεν μπορώ να το καταλάβω..
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Στο μότο γρ δεν είμαι; Η έκανα λάθος!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τώρα πως μετατρέπεται μια αναζήτηση δουλειάς σε θρεντ αρχαιολαγνείας δεν μπορώ να το καταλάβω..
![]()
Σβήνε σβήνε!!!!!!
Kαι για να στεναχωρησω ακομα περισσοτερο τον φιλο που μαζι δυστυχως καθομαστε και μ@λακιζομαστε ακομα στο ΕλλανταΑρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ξεκίνα να ψάχνεις από τώρα για εξωτερικό...![]()
![]()
Οχι για πολυ ακομα βεβαια!
Αριστοι επιστημονες βγαινουν απο το Πανεπιστημιο και πανε και χαραμιζονται για 500 ευρω σε τεχνικα γραφεια ή(οπως κι εγω) ασχολουνται με αλλες δουλειες για να επιβιωσουνε...
(Ποιες ειδικοτητες εχουν ελλειψη Σουηδια)
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Συνάδελφος πληρώνων νταβατζιλίκια στο ΤΣΜΕΔΕ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Kαι για να στεναχωρησω ακομα περισσοτερο τον φιλο που μαζι δυστυχως καθομαστε και μ@λακιζομαστε ακομα στο Ελλαντα![]()
Οχι για πολυ ακομα βεβαια!
Αριστοι επιστημονες βγαινουν απο το Πανεπιστημιο και πανε και χαραμιζονται για 500 ευρω σε τεχνικα γραφεια ή(οπως κι εγω) ασχολουνται με αλλες δουλειες για να επιβιωσουνε...
(Ποιες ειδικοτητες εχουν ελλειψη Σουηδια)
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Δεν λες καλα που μου΄κοψε και ΔΕΝ μπηκα στο ΤΣΜΕΔΕ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Συνάδελφος πληρώνων νταβατζιλίκια στο ΤΣΜΕΔΕ?
Αμα εβρισκα δουλεια σαν Χημικος Μηχανικος(ζησε Μαη μου δηλαδη...) θα εδινα για αδεια ασκησης
Ουτως ή αλλως ειμαι σε αλλο αντικειμενο τωρα οποτε...κλαϊνμαϊν ΤΣΜΕΔΕ:rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Δεν λες καλα που μου΄κοψε και ΔΕΝ μπηκα στο ΤΣΜΕΔΕ?
Αμα εβρισκα δουλεια σαν Χημικος Μηχανικος(ζησε Μαη μου δηλαδη...) θα εδινα για αδεια ασκησης
Ουτως ή αλλως ειμαι σε αλλο αντικειμενο τωρα οποτε...κλαϊνμαϊν ΤΣΜΕΔΕ:rotflmao:
Και πολύ καλά έκανες...
Εμένα πάλι δε μου κοψε και μπήκα,πιστεύοντας ότι "του πούστη μια δουλειά έστω με 700 για αρχή θα βρω"...
Τώρα μόνο αποδεικνύοντας μόνιμη διαμονή στο εξωτερικό,η οποία ελπίζω να έρθει σύντομα ,διαγράφομαι από τον ΝΤΑΒΑ![]()
Το εμότικον με τη μούτζα αν το χει κανείς πρόχειρο ας μου το ρίξει![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ο Δήμος Αλίμου ζητάει οδηγούς....όρμα.....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ναι αλλα μετα απο 35 σκληρα χρονια το ΤΣΜΕΔΕ θα σε καλυψει πλουσιοπαροχα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Και πολύ καλά έκανες...
Εμένα πάλι δε μου κοψε και μπήκα,πιστεύοντας ότι "του πούστη μια δουλειά έστω με 700 για αρχή θα βρω"...
Τώρα μόνο αποδεικνύοντας μόνιμη διαμονή στο εξωτερικό,η οποία ελπίζω να έρθει σύντομα ,διαγράφομαι από τον ΝΤΑΒΑ![]()
Το εμότικον με τη μούτζα αν το χει κανείς πρόχειρο ας μου το ρίξει![]()
![]()
![]()
κατασκευαστικος κλάδος = εξωτερικο ΜΟΝΟ, για αξιοπρεπεις μισθους στα επομενα χρονια...Αλλιως υπομονη, επιμονη και γερο στομαχι...
@Gi_4ce γιατί οχι στο καταστημα του πατερα με εμφαση και κυνηγι στις νέες δυνατοτητες γυρω απο το αντικειμενο??
Quod me nutrit... me destruit.....
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ( αν και θα πηδηχτεί καθολικά η αγγελία του παιδιού ) αυτό που λέμε για εξωτερικό το έχει κανείς δομημένο στο μυαλό του και οργανωμένο πως γίνεται .
Δλδ θέλω να πω , τι πρέπει να κάνει κάποιος για να πάει στο εξωτερικό , από που θα βρει δουλειά , πως θα κάνει τις συνεντεύξεις , τι προυποθέσεις πρέπει να υπάρχουν ...κτλ
Και το ρωτάω μιας και εγώ έχω σε πρώτη προτεραιότητα τη φυγή σε ξένη χώρα ( οποιαδήποτε μου εξασφαλίσει τα βασικά ) αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη ούτε με eures ούτε με κανένα άλλο site και υπηρεσία μεταναστών ξένης χώρας ( αυστραλίας ας πούμε) .
Ακούω για ανθρώπους που βρήκαν εργασία μέσω internet και έφυγαν στο εξωτερικό και έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι πραγματικά τόσο μλκς είμαι που ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω ή μήπως δεν είναι τόσο εύκολο όσο παρουσιάζεται συνήθως ??
υγ.Φίλε μην ακούς κανέναν εσύ ....πλούσια νύφη και πεθερό βαρβάτο και άσε τους άλλους να λένε θεωρίες ...(ξέρω αρκετούς που επιβιώνουν έτσι και το παίζουν και επανάσταση
)
και για να μην συμβει αυτο κλειδωνεται το θρεντακι και οποιος θελει να βοηθησει παει με πμ στον δημιουργο η ανοιγει μια νεα συζητηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ( αν και θα πηδηχτεί καθολικά η αγγελία του παιδιού )
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...