Είσαι σίγουρος; Το είδες καλά; Για ξαναδές το μια ακόμα;;Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Μόνο σε μένα φαίνεται χάλια;;;;
![]()
![]()
![]()
Είσαι σίγουρος; Το είδες καλά; Για ξαναδές το μια ακόμα;;Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Μόνο σε μένα φαίνεται χάλια;;;;
![]()
![]()
![]()
σαν ηλεκτρονικο πεος χωρις @@ ειναι
και γερνει και προς τα κατω... :rotflmao: :rotflmao:
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Κινειται εκτοξευοντας φωτονια. Αυτα που λες σαν εξατμισεις ειναι τα ρεζερβουαρ υλης-αντιυλης. Και αυτα τα γαλαζια ειναι παραβολικα κατοπτρα για να διαφευγει η γ-ακτινοβολια μονο προς τα πισω.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Τι είναι αυτά τα 4 που μοιάζουν με εξατμίσεις;![]()
Κλασσικο Honda θα ελεγα![]()
to xroma ine xalia san amiga '80s 30 xronon sxedio ekanan....
eprepe na ine mayro gialistero telos![]()
The Honda Chopper is another vehicle to come courtesty of the imagination of Peter Norris, the same guy who created the Pininfarina Coupe concept.
The Honda Chopper's styling draws on many and varied influences. There's the clean functional lines of medical machinery, 70's and 80's marker drawings and design (such as the Big Trak programmable electric toy vehicle), and a bit of manga thrown in. Just for good measure, there's also a healthy dose of Imperial speeder bike from Return of the Jedi.
The concept has a long front end and feet-forward seating position which mimics the layout of contemporary chopper bikes, but with a distincly more futuristic vibe. Norris chose Honda as the brand for his concept because the bike has a similar color scheme and rounded-off rectangular lines as the Honda ASIMO robot.
The downward facing handlebars and central headlight (positioned under a scowling brow) bring some extra attitude to the design. While the large exhausts, which at first glance look like luggage panniers, feature blue-lit LEDs giving it an almost jet-like quality.
The proposed power source for the Honda Chopper is a biofuel engine backed up by two small electric motors, one built into each wheel hub.
πηγή: youtube
Φτου, ξενέρα. Και πάνω που ετοιμαζόμουν να πάω για προπαραγγελία.
Τσκ ! Τσκ ! Telika στο Bollywood ειναι ετη μπροστα....Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Κινειται εκτοξευοντας φωτονια. Αυτα που λες σαν εξατμισεις ειναι τα ρεζερβουαρ υλης-αντιυλης. Και αυτα τα γαλαζια ειναι παραβολικα κατοπτρα για να διαφευγει η γ-ακτινοβολια μονο προς τα πισω.
Κλασσικο Honda θα ελεγα![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=119513
Να τι ειναι το φως απο τις εξατμισεις στο video δεν ειναι φωτοσπαθο!!!
Εμενα παντως δεν μου αρεσει (αν και χοντακιας) αλλα θα το κοιταξω πιο προσεκτικα,και αν συνεχισει να μην μου αρεσει θα συμβουλευτω καποιον ειδικο.![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
οτι πρεπει για διηθηση στη σταδίου τέτοιες μεσημερακι![]()
![]()
![]()
Αμα δεν εχετε δει Tron & Star Wars καλυτερα να μη μιλατε...η μηχανη γ@μ@ει και δερνει, τη φανταζομαι να κανει κανα ηχο σαν και αυτα:
http://www.youtube.com/watch?v=qrrrmhUz2o4