Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: χτυπημα μπιελας......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ok
    κατατοπιστικοτατος captain και....λαλιστατος. .με χιουμορ το λεω ετσι?αν μπορουσες να με διαφωτησεις λιγο παραπανω......... .
    so far so good.

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgeboy
    κατατοπιστικοτατος captain και....λαλιστατος. .με χιουμορ το λεω ετσι?αν μπορουσες να με διαφωτησεις λιγο παραπανω......... .
    μετάφραση: σε δουλεύει ο μάστορας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ok

Την αλλαγή ποιός την έκανε;
    καθε 5000 χλμ αλλαζω λαδια-φιλτρα μονος.αυτη τη φορα μου τα αλλαξε το παλικαρι απ οπου τα αγορασα.καθε 10.000 παω για γενικο στο εξουσιοδοτημενο που μου ειπε οτι εβγαλε τη ζημια απο το ημιτασιον φιλτρο που το αγορασα αλλου!
    so far so good.

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    μετάφραση: σε δουλεύει ο μάστορας!!

συμφωνουμε!
    so far so good.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    συμφωνουμε!
    Εσύ το χτύπημα, το ακούς;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πως το αντιλαμβάνομαι εγώ...

Ένα μηχανάκι καλοδουλεμένο και καλοσυντηρημένο (και που μάλιστα δεν έχει φήμη ζημιάρικου σε αυτόν τον τομέα) το να χτυπήσει άξαφνα και χωρίς προειδοποίηση μπιέλα, το πιθανότερο να είναι από λάδι...
    Αφου λάδια είχε μέσα, τότε αναγκαστικά οι υποψίες στρέφονται είτε στην αντλία είτε στο φίλτρο...

Ιμιτασιόν ή όχι ΔΕΝ πιστεύω ότι έχει σημασία ΑΡΚΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ-ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ, το να είναι όμως βουλωμένο ή χαλασμένο έχει σημασία. Ένα χαλασμένο ή βουλωμένο φίλτρο (άσχετα αν είναι ιμιτασιόν ή όχι) μπορεί να κάνει την ζημιά... Το ίδιο και μια τρόμπα λαδιού που δεν δουλεύει σωστά....Το λαμπάκι των λαδιών δεν το εμπιστεύομαι 100%... Μια τρόμπα που δεν δουλεύει καλά ή ένα ψιλοβουλωμένο φίλτρο μπορεί να συνεχίζουν να δίνουν μια πίεση λαδιού αρκετή ώστε να μην ανάψει το λαμπάκι, αλλά χαμηλή για την σωστή λίπανση...Μια βουλωμένη δίοδο λαδιού προς την κρίσιμη περιοχή επίσης μπορεί να παίξει τον ρόλο της...

Το πως αποδυκνείονται και επαληθεύονται αυτά εκ των υστέρων είναι ένα θέμα...

Πριν 15 μέρες έτσι ξαφνικά και χωρίς φανερό λόγο χτύπησε μπιέλα το παπί μου...Φαγώθηκα να βρώ το γιατί. ΔΕΝ τα κατάφερα... Οι υποψίες του μάστορα στρέφονται προς την τρόμπα λαδιού (η οποία αλλάχτηκε στα πλαίσια της επισκευής ακριβώς για να μην μίνει καμία πιθανότητα επανάληψης της βλάβης) αλλά δεν είναι δυνατόν να το επαληθεύσουμε με σιγουριά...

Φυσικά όλα αυτά ακαδημαική αξία έχουν...Το πρόβλημα και το κόστος είναι η επισκευή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εσύ το χτύπημα, το ακούς;
    Συμφωνω με τον προλαλησαντα !!!

Επισης ειστε σιγουροι οτι αυτο που ακουτε ( αν το ακουτε ) ειναι μπιελα και οχι κανενα καβαλετο η τεντωτηρας ???
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Ποσα χιλιομετρα εχει η μηχανη ?
    Ειναι πρωτο χερι ?
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Πως το αντιλαμβάνομαι εγώ...

Ένα μηχανάκι καλοδουλεμένο και καλοσυντηρημένο (και που μάλιστα δεν έχει φήμη ζημιάρικου σε αυτόν τον τομέα) το να χτυπήσει άξαφνα και χωρίς προειδοποίηση μπιέλα, το πιθανότερο να είναι από λάδι...
    Αφου λάδια είχε μέσα, τότε αναγκαστικά οι υποψίες στρέφονται είτε στην αντλία είτε στο φίλτρο...

Ιμιτασιόν ή όχι ΔΕΝ πιστεύω ότι έχει σημασία ΑΡΚΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ-ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ, το να είναι όμως βουλωμένο ή χαλασμένο έχει σημασία. Ένα χαλασμένο ή βουλωμένο φίλτρο (άσχετα αν είναι ιμιτασιόν ή όχι) μπορεί να κάνει την ζημιά... Το ίδιο και μια τρόμπα λαδιού που δεν δουλεύει σωστά....Το λαμπάκι των λαδιών δεν το εμπιστεύομαι 100%... Μια τρόμπα που δεν δουλεύει καλά ή ένα ψιλοβουλωμένο φίλτρο μπορεί να συνεχίζουν να δίνουν μια πίεση λαδιού αρκετή ώστε να μην ανάψει το λαμπάκι, αλλά χαμηλή για την σωστή λίπανση...Μια βουλωμένη δίοδο λαδιού προς την κρίσιμη περιοχή επίσης μπορεί να παίξει τον ρόλο της...

Το πως αποδυκνείονται και επαληθεύονται αυτά εκ των υστέρων είναι ένα θέμα...

Πριν 15 μέρες έτσι ξαφνικά και χωρίς φανερό λόγο χτύπησε μπιέλα το παπί μου...Φαγώθηκα να βρώ το γιατί. ΔΕΝ τα κατάφερα... Οι υποψίες του μάστορα στρέφονται προς την τρόμπα λαδιού (η οποία αλλάχτηκε στα πλαίσια της επισκευής ακριβώς για να μην μίνει καμία πιθανότητα επανάληψης της βλάβης) αλλά δεν είναι δυνατόν να το επαληθεύσουμε με σιγουριά...

Φυσικά όλα αυτά ακαδημαική αξία έχουν...Το πρόβλημα και το κόστος είναι η επισκευή...
    :smilea:
    so far so good.

Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
    Συμφωνω με τον προλαλησαντα !!!

Επισης ειστε σιγουροι οτι αυτο που ακουτε ( αν το ακουτε ) ειναι μπιελα και οχι κανενα καβαλετο η τεντωτηρας ???
    φιλε μου δεν εχω τις γνωσεις για να απαντησω.ενας που γνωριζει ξερει τι ακουει!εγω οχι!
    so far so good.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    φιλε μου δεν εχω τις γνωσεις για να απαντησω.ενας που γνωριζει ξερει τι ακουει!εγω οχι!
    Πάρε μια δεύτερη γνώμη τότε..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Ποσα χιλιομετρα εχει η μηχανη ?
    Ειναι πρωτο χερι ?
    ναι και σχολαστικοτατα συντηρημενη.με ολα τα σερβις καθε 5000 και 10000 χλμ.70 αλλα αυτο παιζει καποιο ρολο?
    so far so good.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πάρε μια δεύτερη γνώμη τότε.. [/QUOTE

εννοειται οτι αυτο θα κανω.χθες την παρατησα εκει και εφυγα αφου τα "ειπαμε " λιγο οσον αφορα περι ημιτασιον και τετοια που μου ελεγε.σημερα θα περασω να πληρωσω και να την παρω να παω αλλου.θα τσεκαρω και το ημιτασιον φιλτρο αν εχει τον σωστο κωδικο.
    so far so good.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    ναι και σχολαστικοτατα συντηρημενη.με ολα τα σερβις καθε 5000 και 10000 χλμ.70 αλλα αυτο παιζει καποιο ρολο?
    Εφοσον ειναι πρωτο χερι και σχολαστικα συντηρημενη τα 70 δεν ειναι πολλα.
    Ευχομαι να βρεις την αιτια που εκανε την ζημια.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Εφοσον ειναι πρωτο χερι και σχολαστικα συντηρημενη τα 70 δεν ειναι πολλα.
    Ευχομαι να βρεις την αιτια που εκανε την ζημια.

να σαι καλα ρε φιλε.δυσκολο.θα δουμε....!
    so far so good.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ
    από caesarsk στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2006, 16:19
  2. εξατμιση με χτυπημα και τρυπα
    από BAD BOY στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 01:56
  3. Απαντήσεις: 2