απο εμφανιση νικαει το καφασι
Εγώ είμαι γέρος άνθρωπας, φίλε μου Ιντο ......... αλλά ........... παντού υπάρχει ένα αλλά ........ πρόσεχε μην σε πετύχει εσένα κανένας διοπτροφόρος κτηνίατρος εκ Ρεθύμνης και σου χαλάσει το αυγοτάραχο από το ζόρι σου .......... κατάλαβες τι εννοάω κεφαλόπουλό μου ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
αρχαίε είσαι πολύ fanboy τελικά...
και επειδή το 12άρι θα το πάρω...
τοίχο τοίχο μη σε πετύχω σε κάνα Μπάλιγκτον![]()
Μετά να δω που θα βρεις μιτάτο να κρυφτείςςςςςςςςςςςς !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάρε honda f4i (ποιο οικονομικο και στριβει καλύτερα) gia na patas ta busa http://www.youtube.com/watch?v=If8zC-3MOXA
![]()
έχεις περάσει πολλά?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάτσε, θα μπουν οι υπέρμαχοι τώρα και θα γίνει μύλος το πράγμα.. που στρίβει έτσι και στρίβει αλλιώς.. και που να το δεις Μέγαρα και Σέρρες να περνάει τα SS![]()
![]()
Έχοντας οδηγήσει όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα,θα προτιμούσα σίγουρα το 12 απ'το παλιό Busa. Σε όλους τους τομείς.Εμφανισιακά το 12 ειδικά από πίσω δείχνει σαν SS,γκάζι έχουν παραπλήσιο αλλά το 12 είναι λίγο πιο γρήγορο κατά την γνώμη μου...
Το 12 σε μια μεγάλη βόλτα που το είχα πάει σε στοκ μορφή,μόνο με ολόσωμη,δεν με προβλημάτισε στο
ορεινό στροφιλίκι Δομοκός-Λαμία,όπου ήταν σταθερό υπο κλίση ( σε εκνευριστικό βαθμό),χωρίς βέβαια να έχω και τρελές απαιτήσεις στις αλλαγές κατεύθυνσης,όπου εκεί φαίνονται τα κιλά.
Με προβλημάτισε στις ευθείες όμως,όπου είχα μια τάση πλεύσης του πίσω μέρους στην Εθνική με 200+ που μάλλον προερχόταν απ'το πίσω αμορτισέρ... Ο ιδιοκτήτης συμφώνησε,αλλά μάλλον ήταν θέμα ρύθμισης της ανάρτησης.
Το καινούριο Busa είναι άλλη κατηγορία σε θέμα γκαζιού,αλλά από εμφάνιση μια απ'τα ίδια. Πάλι θα προτιμούσα ΖΖR1400,αν οι απόλυτες επιδόσεις δεν είναι ο μόνος λόγος απόκτησης,η θέση οδήγησης του ZZR είναι πιο σπορ,εξαφανίζει τα κιλά του μόλις ξεκινήσει και γενικώς απόλαυσα την οδήγηση περισσότερο απ'το Busa.
Μπα, ένα ρίζλα είχα δει - έπεσε μόνο του.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
έχεις περάσει πολλά?
Ένα δευτερο που οδηγούσε ένα παλικάρια με χέρια δεν τον περασε κανένας.. αλλά αν τα ίδια χέρια οδηγούν ένα μπουσα κι ένα SS ποιο λες θα κάνει καλύτερους χρόνους;
Όχι στη Daytona ε;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ποια daytona ρε φίλε? αν ήταν για daytona θα ψήφιζα και γω χιλιάρι ... το μπούσα θέλει κλειστό στροφιλίκι για να δείξει τις αρετές του ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπα, ένα ρίζλα είχα δει - έπεσε μόνο του.
Ένα δευτερο που οδηγούσε ένα παλικάρια με χέρια δεν τον περασε κανένας.. αλλά αν τα ίδια χέρια οδηγούν ένα μπουσα κι ένα SS ποιο λες θα κάνει καλύτερους χρόνους;
Όχι στη Daytona ε;![]()
Να το πουμε στη σουζούκι ρε συ.. να βάλει του χρόνου στα WSBK busa..Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ποια daytona ρε φίλε? αν ήταν για daytona θα ψήφιζα και γω χιλιάρι ... το μπούσα θέλει κλειστό στροφιλίκι για να δείξει τις αρετές του ...![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ..........ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ
Πού έχει λυθεί άπό καιρό....
Τό ZZR-1400 είναι πολύ κοντά μέ τό παλιό μπούζα...!!
Ύστερεί ΠΟΛΥ στήν άεροδυναμική ή όποία είναι
άπαραίτητη σέ ύψηλές ταχύτητες.
Τό ΖΧ-12 πάντα ήταν πίσω άπό τό παλιό μπούζα.
Έχουμε παραθέσει πίνακες καί πίνακες μέ τίς έπιδόσεις τους.
ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΟΥΖΑ............
είναι άλλού....!!
Άπό κεί καί πέρα ό καθένας μπορεί νά δεί τό όνειρο του.....
ΕΛΕΥΘΕΡΑ...........
Γιαμάχα καί Χόντα πολύ πιό ξύπνιες..........έκαναν τό κορόιδο....!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ..........ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ
Πού έχει λυθεί άπό καιρό....
Τό ZZR-1400 είναι πολύ κοντά μέ τό παλιό μπούζα...!!
Ύστερεί ΠΟΛΥ στήν άεροδυναμική ή όποία είναι
άπαραίτητη σέ ύψηλές ταχύτητες.
Τό ΖΧ-12 πάντα ήταν πίσω άπό τό παλιό μπούζα.
Έχουμε παραθέσει πίνακες καί πίνακες μέ τίς έπιδόσεις τους.
ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΟΥΖΑ............
είναι άλλού....!!
Άπό κεί καί πέρα ό καθένας μπορεί νά δεί τό όνειρο του.....
ΕΛΕΥΘΕΡΑ...........
Γιαμάχα καί Χόντα πολύ πιό ξύπνιες..........έκαναν τό κορόιδο....!!!
![]()
θα σε στενοχωρήσω ... οι φήμες λένε ότι μετά τα 200φεύγα και μέχρι την τελική, το zx-12 είναι πιο γρήγορο απο το παλιό μπούσα (πάντα σε στόκ μορφή). Αυτό βέβαια, είναι και το μοναδικό ''δυνατό'' του σημείο ...
Αν παρεις το μπουσα ω Ιδομενευ, τουλαχιστον υπαρχει περιπτωση να μπορεις να το πουλησεις αν/οταν χρειαστει. Οι οποιες αλλες διαφορες ειναι ακαδημαικες και λυνονται με καμια σοβαρη δουλεια στις αναρτησεις, που ετσι κι αλλιως ειναι αμφοτερες μετριες. Οσον αφορα την ισχυ, το μπουσα την βγαζει σε ροπη, το 12 την βγαζει σε στροφες.
Pick your poisson!
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
δεν αφηνετε τα ποταμοπλοια να φορτισουμε καμμια μπαταρια λεω εγω....![]()
Βεβαια παντα υπαρχει και το ενδεχομενο να παρεις ενα απο τα δυο και να πεις τι μαλακια εκανα και εδωσα το 954. Συμβουλη μου. Ασε τις μ@λ@κιες, και παρε ενα PC και ενα σταμπιλιζατερ για το 954 αν σε καιει το ζεστο χρημα. Στο κατω κατω στη κρητη μενεις, οχι στη γερμανια.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Επιτέλους κάποιος που ξέρει 5-10-15-155 πράγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Έχοντας οδηγήσει όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα,θα προτιμούσα σίγουρα το 12 απ'το παλιό Busa. Σε όλους τους τομείς.Εμφανισιακά το 12 ειδικά από πίσω δείχνει σαν SS,γκάζι έχουν παραπλήσιο αλλά το 12 είναι λίγο πιο γρήγορο κατά την γνώμη μου...
Το 12 σε μια μεγάλη βόλτα που το είχα πάει σε στοκ μορφή,μόνο με ολόσωμη,δεν με προβλημάτισε στο
ορεινό στροφιλίκι Δομοκός-Λαμία,όπου ήταν σταθερό υπο κλίση ( σε εκνευριστικό βαθμό),χωρίς βέβαια να έχω και τρελές απαιτήσεις στις αλλαγές κατεύθυνσης,όπου εκεί φαίνονται τα κιλά.
Με προβλημάτισε στις ευθείες όμως,όπου είχα μια τάση πλεύσης του πίσω μέρους στην Εθνική με 200+ που μάλλον προερχόταν απ'το πίσω αμορτισέρ... Ο ιδιοκτήτης συμφώνησε,αλλά μάλλον ήταν θέμα ρύθμισης της ανάρτησης.
Το καινούριο Busa είναι άλλη κατηγορία σε θέμα γκαζιού,αλλά από εμφάνιση μια απ'τα ίδια. Πάλι θα προτιμούσα ΖΖR1400,αν οι απόλυτες επιδόσεις δεν είναι ο μόνος λόγος απόκτησης,η θέση οδήγησης του ZZR είναι πιο σπορ,εξαφανίζει τα κιλά του μόλις ξεκινήσει και γενικώς απόλαυσα την οδήγηση περισσότερο απ'το Busa.
να και άλλος ένας...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αν παρεις το μπουσα ω Ιδομενευ, τουλαχιστον υπαρχει περιπτωση να μπορεις να το πουλησεις αν/οταν χρειαστει. Οι οποιες αλλες διαφορες ειναι ακαδημαικες και λυνονται με καμια σοβαρη δουλεια στις αναρτησεις, που ετσι κι αλλιως ειναι αμφοτερες μετριες. Οσον αφορα την ισχυ, το μπουσα την βγαζει σε ροπη, το 12 την βγαζει σε στροφες.
Pick your poisson!
παλικάρια, το μηχανάκι το θέλω για να γουστάρω,
ούτε θα το πουλήσω, ούτε θα το βάλω πίστα...
Χαγιαπλούτσα δεν θα έπερνα με τπτ μια και έχει καταντήσει αηδία...
όλοι οι άσχετοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αυτά πάνε και αγοράζουν...
εκτός αυτού ειδικά το παλιό που παίζει για την τσέπη μου είναι επιεικώς ΕΚΤΡΩΜΑ...
παίζει να κρατήσω και το 954 αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω χώρο και για τα δύο...
είδη είμαι τσίμα-τσίμα...
και οι δυο με καλύψατε πλήρως με τις περιεκτικότατες απαντήσεις σας,
ένα πράγμα μόνο ακόμα, το 12άρι ζημιές βγάζει? και αν ναι τι?
κάτι ψιθύρους έχω ακούσει για στραβές μπιέλες και ελειπή λίπανση μεσαίων κυλίνδρων... ισχύουν?
danke![]()
Made in Greece...