Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 92

Θέμα: Ιδεες για Δημιουργια Γκαραζ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Ytong?
    +1

Απλο στην κατασκευη τοιχοποιίας, καθαρη και γρηγορη δουλεια. θερμομονωτικοι συντελεστές καλύτεροι απο απλο τουβλο.
    για στέγη οτι ειπε ο la_villa και εισαι καλα νομιζω.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Και γω ytong προτείνω .

Πολύ εύκολο στη χρήση με ένα αλφάδι και σημάδια θα κάνεις πολύ καλή δουλειά .

σε τι τιμη παιζει αυτο....

στο περιπου... 2,50 υψος και μικος στα 6 μετρα ο καθε τοιχος...
    ORGIA!!!!!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από astroman76
    σε τι τιμη παιζει αυτο....

στο περιπου... 2,50 υψος και μικος στα 6 μετρα ο καθε τοιχος...

Μήκος: 60cm

Πλάτος: 25cm

Πάχος: 5cm (1.02€), 7.5cm(1,53€), 10cm(1.80€), 15cm(2,70€), 20cm(3.60€)

Χρώμα: Λευκό

Μορφή: Τούβλα

Οι τιμες ειναι ανα τεμαχιο με τις παραπανω διαστασεις

Ετσι στα γρηγορα οπως λες οτι θα ειναι 6*6 με υψος 2,5 μετρα θες καμια 400αρια τουβλακια ytong.

Αναλογα με το παχος που θα επιλεξεις υπολογιζεις απο 400λιγο μεχρι καμια 750αρα (για το 10αρι)

Περιγραφή
    Ένα αξιοσημείωτο σημείο της εξοικονόμησης στο κατασκευαστικό κόστος ενός έργου είναι το στάδιο της εξωτερικής τοιχοποιίας. Τα YTONG blocks εγγυώνται ότι αυτό το δυναμικό μπορεί να εκμεταλλευτεί στο ακέραιο. Τα ατελείωτα οφέλη που προσφέρει το YTONG block, όπως η θερμομόνωση, η πυραντίσταση και οι μηχανικές αντοχές του, το κατατάσσουν ως το κορυφαίο υλικό δόμησης του μέλλοντος: γρήγορο στην κατασκευή, διατηρείται για γενεές και είναι αρκετά φθηνότερο από τα υπόλοιπα υλικά δόμησης. Οι πρώτες ύλες υποβάλλονται σε επεξεργασία προκειμένου να παραχθεί ένα δομικό υλικό με πολυάριθμες κυψέλες αέρα: το πορομπετόν. Το τελικό προϊόν προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση έναντι υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών, χαμηλά βάρη στην οικοδομή, ευκολία στην χρήση και οικονομία. Επίσης συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Πλεονεκτήματα
    1. Χτίστε με ποιότητα. Παράγονται σε ακριβείς διαστάσεις. Άριστη θερμομόνωση. Εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετη μόνωση. Συνεισφέρει στο να δημιουργεί ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης. Παρέχει ακόμη και διαφορά θερμοκρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού, το χειμώνα ή το καλοκαίρι.
    2. Διανέμει την υγρασία σε όλο το κτήριο. Άριστη ηχομόνωση. Ανθεκτικό στην Πυρκαγιά. Διάδοση πυρκαγιάς κατηγορίας [Α1]. Είναι πολύ γρήγορο στο κτίσιμο. Τα YTONG Panels είναι πολύ γρήγορα στην κατασκευή τους.
    3. Δέχεται ένα ευρύ φάσμα επιχρισμάτων. Ιδανικό για πολλές εφαρμογές - χρήση για να κτίσει κάποιος ολόκληρη την κατοικία. Προσαρμόσιμο για να χρησιμοποιείται σε καινοτόμα σχέδια. Εύκολο στις μετατροπές κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία κατασκευής. Φιλικό προς το χρήστη. Εύκολο στο κτίσιμο.
    4. Μπορεί να δεχτεί ιδιαίτερα μεγάλα φορτία. Δεν χρειάζεται συντήρηση. Εύκολο στην επίτευξη αεροστεγής κατασκευής. Ελαφρύ. Το μεγαλύτερο μέρος του YTONG Block καταλαμβάνεται από αέρα, προσφέροντας μικρό βάρος, μεγάλη θερμομόνωση και εξαιρετική συμπεριφορά απέναντι στους σεισμούς.
    5. Μειώνει το φορτίο της οικοδομής, ειδικά στις μεγαλύτερες κατασκευές. Επιτρέπει την κατασκευή μεγαλύτερων ανοιγμάτων. Έχει μεγάλες αντοχές. Δυνατότητα κατασκευής φέρουσας τοιχοποιίας.
    6. Μεγάλη διάρκεια και αντοχή στο χρόνο. Χαμηλή φθορά λόγω χρήσης. Ανθεκτικό στην υγρασία.
    7. Ανθεκτικό στον παγετό. Δεν σαπίζει και δεν αποσυντίθεται. Άριστη βαλλιστική αντίσταση.
    8. Φιλικό προς το περιβάλλον. Εύκολο στην κοπή του. Ανακυκλώσιμο στο σύνολό του ως υλικό. Χαμηλή ενσωματωμένη ενέργεια. Βελτιώνει τα χαρακτηριστικά μίας οικολογικής κατοικίας.

Δες εδω πως ειναι η κατασκευη του
    http://www.flickr.com/photos/ytongbelgium/

πολυ καλο φενετε..... και ευκολο.... Ασχετος τελιως δεν ειμαι εχω δουλεψει για να παρω την πρωτη μου μοτο με τον πατερα μου ηλεκτρολος εγκαταστασεων και ψιλογνωριζω τα βασικα....

Για πορτα τι λετε? Δαπεδο?

Ξερει κανεις κανα μαγαζι που πουλα φτηνες ραμπες μοτο?
    ORGIA!!!!!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    πολυ καλο φενετε..... και ευκολο.... Ασχετος τελιως δεν ειμαι εχω δουλεψει για να παρω την πρωτη μου μοτο με τον πατερα μου ηλεκτρολος εγκαταστασεων και ψιλογνωριζω τα βασικα....

Για πορτα τι λετε? Δαπεδο?

Ξερει κανεις κανα μαγαζι που πουλα φτηνες ραμπες μοτο?
    Δες εδω για ραμπα

τωρα για πορτα και εφοσον εχεις περιορισμενο μπατζετ βαλε μια απλη ανοιγομενη (2φυλη) και αργοτερα βαζεις καμια ηλεκτρικη

Δες και εδω για το ytong

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    το ytong που ανεφεραν πιο πανω ειναι πολυ καλη ιδεα. πανευκολο στο χτισιμο και εχει μονωτικες ιδιοτητες. το εχω χρησιμοποιησει. αλλα μην φανταστεις καμια τρελη μονωση. ειναι ομως πολυ καλυτερο απο τουβλο η τσιμεντολιθο. θα ελεγα να βαλεις το 10αρι σε παχος. επισης να ξερεις δεν μπορεις να βαλεις ραφια η ντουλαπια. δεν εχει τετοια στηριξη.

δαπεδο τωρα μπλεκεις λιγο. εχεις ηδη βαση; δηλαδη ταρατσα;

αν ναι μην κανεις τιποτα. αν δεν εχεις και ειναι χωμα κατω αστα να πανε. δουλεια μπολικη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Για δαπεδο εγω θα ελεγα να κανεις βιομηχανικο. καθαριζεται ευκολα, ειναι ιδιαιτερα ανθεκτικο, και για τα 40 τετραγωνικα δεν θα σουκοστισει πολλα.
    Quod me nutrit... me destruit.....

για την δουλειά που θέλεις να κάνεις θεωρώ το ytong χαμένα λεφτά (και δεν το θεωρώ ότι προσφέρει κάτι παραπάνω).

και γενικά ας λένε για το ytong δεν είναι ανώτερο απο το τούβλο... τουλάχιστον όχι στα λεφτά που το παίρνεις. Μετά αν παρεις πάχος >=10cm δεν κερδίζεις σε κάτι ούτε απο θέμα μόνωσης.

τούβλο (διπλό) η παλέττα 'ερχεται αν θυμάμαι καλά στα ~50€.
    1 παλέττα = 450 τούβλα = ~9m^2 χτίσιματος

υ.γ θέλεις δηλ περίπου 30m^2 = 3,5 παλέττες = ~180€

τέλος τον σοβά ούτε με ytong τον γλιτώνεις
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

κατι μου ειχε πει ο Θειος μου για καποιο υλικο που κουμπωνει.... ειναι μεταλικο και εχει μεσα επενδηση για κρυο/ζεστη.. το ξερει κανεις?

Αυτο ειναι το πανελ Πολυουρεθάνης, τιμη τοποθετημένου στα 20 ευρω το μετρο περιπου, ενω τιμη αγορας σε λιανικη κανενα 15αρι περιπου.

το καρφωνεις με τρυπανοβιδες πανω στο πλαισιο που πρεπει να εχεις φτιαξει με 4 στηλους 2 ψαλίδια ενα αντιανέμιο σε καποιο σημείο και μηκίδες στα πλαϊνα, τεγιδες στην οροφή.

κατω ριχνεις μια πλακα, φυτευεις τα αγκίρια για τους στηλους με σωστο μέτρημα, και όλα βιδωτά κουμπώνουν στη θέση τους., Η πόρτα μπορει να γινει συρωμενη επαλληλη παλι με πανελ.

αν θες παραθυρα για φυσικό φως βάζεις διαφανο πολυκαρβονικό φύλλο (δεν σπαεί και δεν καίγεται απο τον ήλιο αφου φιλταρει UV , σε σχεση με το απλό πλέξυ γκλάς)

Στο δάπεδο ή στρώνεις πλακάκι ή το κάνεις βιομηχανικο με 11 ευρω το τ. μετρο μου φαινεται (εξαρταται το μεγεθος της δουλειας)

παρε μια ιδέα: http://www.kamaridis.gr/default_gr.asp

http://www.isobau.gr/index.php?optio...mid=39&lang=el

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    για την δουλειά που θέλεις να κάνεις θεωρώ το ytong χαμένα λεφτά (και δεν το θεωρώ ότι προσφέρει κάτι παραπάνω).
    τέλος τον σοβά ούτε με ytong τον γλιτώνεις
    Ki egω συμφωνω πως το Ytong δεν κάνει για αυτη τη δουλειά, το προτιμώ για εσωτερικα χωρίσματα σε είδη τελειωμενους χώρους όπου και γρηγορα και καθαρα τοποθετειται και ηχομονωτικό-θερμομονωτικο είναι, αλλά και πράγματι με ενα καλό στοκάρισμα δεν χρειάζεται σοφά.

Για αποθήκες και γκαράζ η μεταλλικη κατασκευη ειναι ότι καλύτερο, μια σοβαρή και σωστη κατασκευη με διάτρητα στοιχεία και κόμβους με κοχλίες και όχι με κολλήσεις εργοταξίου ειναι και γρηγορο και φθηνό αλλά και λυώμενο, μιας και επεκτέινεται ή ενισχυεται εύκολα αλλά και λύνεται και τοποθετειται σε άλλο σημείο πολυ εύκολα.

Ο.τι έχει κόλλα και δομικά στοιχεία απο αδρανή υλικά δυστηχώς ειναι μιας χρήσης.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αγαπάω moto.gr :a07:
    "Qu ils mangent de la brioche"

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    οταν λες παλετες?
    http://www.ftiaxno.gr/2011/01/blog-post_28.html

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Α-Block? τα Ytong ειναι πανάκριβα ρε γμτ...

τελικα εγηνε με τουβλετα και σκεπη ητανε η πιο φτηνη λυση μου πηγε περιπου 1300-1400 με τα εργατικα και τωρα μου μενει να φτιαξω την επρος πορτα (2 κοματια σιδερο σκελετο και μεσα ξυλο) και ενα παραθηρο πισω. Φισικα και να το γεμησω με εργαλεια και μηχανακια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	7486160950_bdd598731b_b.jpg 
Προβολές:	653 
Μέγεθος:	86,8 KB 
ID:	266175

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	7486205764_32691f0075_b.jpg 
Προβολές:	650 
Μέγεθος:	78,0 KB 
ID:	266176

Για πατωμα επισης δεν εχω αποφασισει... λεω τσιμεντοχρωμα και απο πανω κατι μοκετες που ειναι αρκετα λεπτες (τις βρηκα στα σκουπιδια απο μια εταιρια που εκλεισε... 1χ1 κοματια)
    ORGIA!!!!!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ιδεες για "βαψιματα" σε Κρανη ...
    από crs-k στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2006, 21:30
  2. Ιδέες για κάλυμμα - κουκούλα?
    από kxIII στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2005, 15:19
  3. Απαντήσεις: 1