Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 66

Θέμα: Φταιει η γειτονια, φταιει η τυχη μου η γ@ματη, ποιος ξερει..

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Εντωμεταξυ στο απο πισω ακριβως στενο απο μενα μενει ενα παλικαρι (μαλλον) με εναν ασπρο δουκα πολυ σενιο και δεν τον εχω πετυχει ακομα να του πω κ αυτουνου δυο κουβεντες να προσεχει γιατι ολο απεξω την αφηνει χωρις λουκετα χωρις τιποτα. Περναω απο κει 2-3 φορες τη μερα που βγαζω τα σκυλια βολτα αλλα δεν τον εχω δει. Ε ρε που καταντησαμε, να μην μπορουμε να κλεισουμε ματι μην τυχον και μας ψυρρισει κανας τσογλανος τα μηχανακια το βραδυ.
    Και δεν παιζει και μια τωρα για αλλο τελικο. Γαμω.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

έλεος!
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ρε φίλε σόρρυ κιόλας.....αλλά σου κάνανε 4-5 απόπειρες κλοπής κι εσύ συνέχιζες να εκθέτεις τα μηχανάκια σου σε κοινή θέα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    οταν με το καλο βαλεις το καινουριο τελικο καντου καμια ποντα (κολληση) για να μην ειναι πανω μονο με τα ελατηρια.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    Πειραια μενω, συνορα με κερατσινι, Κοντα στην Κοπή για οσους ξερουν. Δεν την κρυβω στα σκοταδια, ισα ισα μετα την πρωτη αποπειρα, επειδη μενω σε μονοκατοικια, παω πανω στο μπαλκονι της αδερφης μου, της τρυπαω τον τοιχο και της κοτσαρω στο κατω μερος του πρεβαζιου...

....μαζι με ταυτοτητες αδειες και διπλωματα κατω απο τη σελα.
    Περιοχή που μένεις και που τοποθετείς τα χαρτιά σου... καλό θα είναι να μην τα αναφέρεις...
    Δεν φαντάζεσαι ποιός μπορεί να διαβάζει εδω μέσα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Περιοχή που μένεις και που τοποθετείς τα χαρτιά σου... καλό θα είναι να μην τα αναφέρεις...
    ρε φίλε σόρρυ κιόλας.....αλλά σου κάνανε 4-5 απόπειρες κλοπής κι εσύ συνέχιζες να εκθέτεις τα μηχανάκια σου σε κοινή θέα...
    Το οτι μενω κερατσινι ή κοντα στην κοπη δεν νομιζω οτι βοηθαει και πολλους, ουτε τα χαρτια μου εχω στα μηχανακια πανω.. ΕΙπα οτι καποτε αυτο συνεβη οταν μου ψυρρισανε το παπι πριν χρονια και ειχα τα χαρτια κατω απο τη σελα..

και δευτερον Δεν αφηνα τα μηχανακια σε κοινη θεα, τα εβαζα σε αυλες 2-3 χιλιομετρα απο το σπιτι μου, τα εβαζα σε υπογεια γκαραζ οσο μπορουσα να τα πληρωνω, τα βαζω πλεον στην αποθηκη μας αφοτου μετακομισαμε τον τελευταιο χρονο.. Δηλαδη τι πρεπει να κανω? να γυριζω για λιγο σπιτι μου και τα αφηνω για 2 ωρες στην αποθηκη, να παιρνω το αμαξι να πηγαινω σπιτι και μετα απο μια δυο ωρες να το ξαναπαιρνω να ξαναπηγαινω στην αποθηκη για να παιρνω το μηχανακι ?

Δεν θα ζω με ενα φοβο συνεχεια κοιτωντας το παραθυρο, το βραδυ ειναι παντα σε κλειστο γκαραζ, δεν μπορω για λιγες ωρες μεστη μερα να πηγαινοερχομαι στην αποθηκη να τα πηγαινοφερνω. Οποτε χρειαζεται να κατσω για λιγο σπιτι ή να πεταχτω καπου. Ενταξει ειπαμε.

Το πρωι γυρισα απο την παραλια που ειχα κοιμηθει, εκανα ενα μπανιο, καθησα, εβγαλα τα σκυλια βολτα. Μετα ξαναφυγα να παω για καφε, ξαναγυρισα το απογεματακι να αραξω μεχρι να πεσει το μαυρο σκοταδι και να ξαναφυγω για καποια αλλη παραλια. Καπου εκει απο τις 8-9 μεχρι τις 2.30 που τελικα αποφασισα να φυγω, μου τσιμπησαν το τελικο. Τι επρεπε να κανω δηλαδη το πρωι να την αφησω στην αποθηκη, μετα το μεσημερι να γυρισω να την παρω να παω για καφε, να την ξαναφησω στην αποθηκη και μετα το βραδυ να ξαναπαω να την παρω ? Ε νταξ δεν μπορω να το κανω αυτο ολη την μερα επειδη μερικοι τσογλανοι δεν εχουν τον θεο τους.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

το νου σου...ο Παπ εχει δικιο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το νου σου...ο Παπ εχει δικιο...
    Το ξερω ρε παιδια.. το ξερω.. μεσα μενουν καθε βραδυ και τα δυο.. τι να κανω..

φιλε σε εχουν σταμπαρει το μηχανακι δεν γινεται διαφορετικά πραγματικα πιστευω είναι θεμα χρονου να στο φανε το μηχανακι έτσι οπως τα λες γαμω τα μπασταρδια τους , σκάψε μια τρυπα 15 ποντους σε τσιμεντο και φυτεψε κανα χαλκα και περνα την abus εκει μεσα τι να σου πω και εγω δεν ξερω ..
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

Re: Φταει η γειτονια, φταιει η τυχη μου η γ@ματη, ποιος ξερει..

....(έχουν προσπαθήσει να με κλέψουν 6 φορες).....

Άμα δεν σε θέλει....

Το καλύτερο είναι αυτό που είπες. Αν ξαναφήσεις έξω μηχανάκι, να μαζευτούμε και να....

"Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

Ναι, μηχανακι κελεπουρι του 2000 μεσα απο το μοτο.γρ θα το βρουνε.

Τωρα που το σκεφτομαι με αυτο το δεδομενο... τι σκατα γινεται... Κατι κανεις λαθος ή μενεις σε γαμησε τα γειτονια... να πεις οτι ειναι καμια γερη μπαζα να πω οκ...

εντιτ: αν δεν εχεις κατι καλυτερο, δοκιμασε (μαζι με τα αλλα) να βαλεις λουκετα με συναγερμο μπρος κ πισω. Αφου ειναι κ κοντα σου η μηχανη θα τα ακουσεις να βαρανε ολα. (50 ευρω το ενα κανει περιπου.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    α, εσύ δεν είχες και ιδέα κιόλας ....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Ναι, μηχανακι κελεπουρι του 2000 μεσα απο το μοτο.γρ θα το βρουνε.
    Τα "κελεπούρια" δεν μετρόνται πάντα βάση χρονολογίας...

Δεδομενου οτι τα ΧΤ τα motard κυκλοφορουνε ακομα παντου και οτι εχει πανω ενα τεσσαρι στο νερο σε μετατροπες/βελτιωσεις και κανει μπαμ απο μακρια, προσωπικα κελεπουρι θα το χαρακτηριζα, για τα δικα μου δεδομενα βεβαια

Και ενα τελικο απο χιλιαρι που βγαινει εντος 2 λεπτων λυνοντας ενα παξιμαδι και βγαζοντας 2-3 ελατηρια και το δινεις ενα 400αρακι αερα κ αυτο για τον επιδοξο τσογλανο κελεπουρι ειναι.

Και εγω φυσικα εν δυναμει μ@λακας που τους το εδωσα στα χερια.

Δηλαδη εσεις τα εργαλεια σας τα εχετε 100% του χρονου σας ή καβαλημενα ή σε οπτικη επαφη ή σε κλειστα γκαραζ ? Ακομα και αποπειρα να σας τα φανε να γινοταν, θα μπορουσατε να τα εχετε 100% στην επιβλεψη σας ? Λιγες ωρες εμεινε απεξω, ουτε θα διανυκτερευε ουτε τιποτα. Ειπαμε, αραζουν και οι 2 στο κλειστο γκαραζ της αποθηκης μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Δηλαδη εσεις τα εργαλεια σας τα εχετε 100% του χρονου σας ή καβαλημενα ή σε οπτικη επαφη ή σε κλειστα γκαραζ ?

ναι

Υ.Γ και σε κλειστά γκαράζ και με κουκούλα

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. @@αμω τη τυχη μου...
    από beholder στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2006, 12:35
  2. Για να δοκιμασω την τυχη μου εδω....................
    από cbr1100xx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:02
  3. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  4. Την τύχη μου....#@$%^&*
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 16:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας