Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: αφτακια arai

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    το θεμα ειναι οτι λιγο πολυ ΑΡΚΕΤΟΙ ειτε εχουν σπασει ειτε εχουν ξεμεινει καπως χωρις την ζελατινα τους ασφαλισμένη (με ταινια δηλαδη πιασμενη κλπ)... αυτο σημαινει κακη μελέτη ή ισως αποροια κάποιου πλεονεκτηματος και τα υπόλοιπα τα ακουω βερεσέ....

Το οτι δε το συστημα αυτό ευθυνεται για τον εξτρα θόρυβο του κράνους και ισως της υγειας των αυτιών μας, δεν νομιζω να γινεται κουβεντα ετσι;

Καλα και χρυσα τα αραι αλλα και αυτα πασχουν απο ελαττώματα που θα ταν ισως καλό να τα επιλύσουν στο μέλλον. Δεν μπορει ενας χρηστης να εχει βαζελινη και ενα γιουτιουμπ ευκαιρο για να αλλάξει μια ζελατίνα... ουτε καν καμμια τριτοβαθμια εκπαιδευση επιτελους ξεκοληστε με τις μαρκες...
    Ban 'em all

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    ...

Το οτι δε το συστημα αυτό ευθυνεται για τον εξτρα θόρυβο του κράνους και ισως της υγειας των αυτιών μας, δεν νομιζω να γινεται κουβεντα ετσι;
    ...

Μακροχρόνια χρήση Αράι χωρίς ωτοασπίδες είναι μάλλον βέβαιο ότι οδηγούν σε κώφωση μερική ή ολική..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Edited by Admin : Quote και σχόλια deleted.

Πάντως ως κάτοχος Shoei XR1100 φαντάζει αλλόκοτο στα μάτια μου άτομα που έχουν δώσει πολλά περισσότερα απο εμένα λεφτά πρίν καβαλίσουν να φοράνε ωτοασπίδες

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    πανο πες πιο αυτακι εσπασε αν ειναι να το παρουμε απο μισό. Εμενα ειναι σπασμένο το δεξι. (αν δεν κανω λάθος)

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Re: Re: Re: Re: Re: Re: αφτακια arai

επειδη βλεπω οτι γραφετε και γραφετε....

φυσικα ειχα διαβασει πως αλλαζει η ζελατινα...

οπως επισης ειχα δει και τα βιντεακια τους(πολλες φορες)

στο σημειο που παει να βγαλει τη ζελατινα λεει....εκει που 8α τη δειτε να ζοριζετε...εκει που 8α το βλεπετε ετοιμο να σπασει και 8α ετοιμαστειτε να τα παρετε ολα στο χερι....μην ανησυχειτε ΔΕ σπαει....βαλτε λιγο ζορι και 8α βγει....οπως ειπα ειναι ξεκα8αρο το οτι προκειτε για 8εμα κακου σχεδιασμου....γιατι αν εστεκε αυτο που ελεγε ο ζζζζζ750 απλα τα αυτακια 8α ηταν πιο μεγαλα.....οι βασεις τους πιο μακρυα απο τη ζελατινα...οποτε και δε 8α υπηρχε τριβη μεταξυ τους ουτε ζορι....ο μηχανισμος ειναι επεεικος γτπ....

και γι αυτο το λογο και δεν εβγαζα σχεδον ποτε τη ζελατινα....αλλα επρεπε να την βγαλω γιατι καποιος γυφτουλας εβαλε τα βρωμοδαχτυλα του και την επιασε απο μεσα.....και φυσικα μου εσπασε πριν ταξιδι

τωρα για το αμα ηξερες....τερενς....ρε πατε καλα????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κατ αρχην την εχω βγαλει πολλες φορες ξανα....κατα 2ον εσεις ολοι που ξερετε....λεει ΖΟΡΙΣΤΕ ΤΟ δεν εχει προβλημα....

και τελος σε ενα κρανος των 500+ ευρω εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ....να μη σπαει μονο του.....και να μου βγαζει και αλλα εξοδα....
    απλα ο μηχανισμος ειναι για το ΜΠΟΥΤΣΟ και τελος....μονο ταλαιπωρια και ουσια μηδεν....και φυσικα το ξενερωμα....και το οτι εσπασε 10 λεπτα πρωτου φυγω και ειχα φορτωσει τα παντα....

και επειδη αναφερετε το θεμα ασφαλεια....οσοι το τρωτε 8ελω να σας πω οτι ειστε θυματα....κατ αρχην επειδη το δρομολογιο αθηνα πατρα το εχω κανει παγκρατι κολιατσου.....στο αραι εκτιμω την φοβερη αεροδυναμικη του....το σχημα του που σου επιτρεπει να κοιτας πισω....το ζυγισμα του που σου κραταει το κεφαλι ξεκουραστο....το επιχειριμα ασφαλεια ειναι εντελως ακυρο....

γι αυτο σταματηστε το σπαμαρισμα για τη μαλακια της αραι...αμα η8ελαν οπως ειπα 8α εκαναν πιο μεγαλα αυτακια και δε 8α εβρισκαν στη ζελατινα(αλλα οπως ειπα καθε εταιρια εχει και εσοδα απο τα ανταλλακτικα)

και για να μεινουμε στο 8εμα αμα κανουν 25ε το ζευγαρακι καλα ειναι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    πανο πες πιο αυτακι εσπασε αν ειναι να το παρουμε απο μισό. Εμενα ειναι σπασμένο το δεξι. (αν δεν κανω λάθος)

και μενα το δεξι εσπασε

και ξεχασα περα απο το οτι αυτες οι μαλακιες κανουν και ενα σκασμο θορυβο....το χειροτερο ειναι πως μπορει να φυγεις καμια φορα και να εχεις ξεχασει να παρεις οτοασπιδες....και να ειναι δευτερα/τεταρτη η σκ απογευμα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ....

και ξεχασα περα απο το οτι αυτες οι μαλακιες κανουν και ενα σκασμο θορυβο....το χειροτερο ειναι πως μπορει να φυγεις καμια φορα και να εχεις ξεχασει να παρεις οτοασπιδες....και να ειναι δευτερα/τεταρτη η σκ απογευμα
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    μιλάμε γιαυτο το πιρπιτσολι, σωστά?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	arai_tour_x3_charley_lwd.jpg 
Προβολές:	215 
Μέγεθος:	36,1 KB 
ID:	231267

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    και μενα το δεξι εσπασε
    Μένει να βρεθεί ένας που να ψάχνει δυο αριστερά..!

μιλάμε γιαυτο το πιρπιτσολι, σωστά?

περιπου εγω το κλασικο που εχουν ολα τα αραι ψαχνω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Το παραπάνω είναι το Tour-X3, είναι σαν κράνος mx (με γείσο κλπ) μόνο που έχει ζελατίνα. Τα αυτάκια πρέπει να είναι διαφορετικά σε αυτό.

Τα τεστ SHARP και αλλού είχαμε συζητήσει ότι δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα.

Και από μια εταιρεία που εφήυρε το Double D-ring για το δέσιμο του κράνους που σήμερα είναι υποχρεωτικό για να μπεις πίστα, που έφτιαξε κράνος με τρύπα (το φόραγες και μπορούσες να ξύσεις το κεφάλι σου) και περνούσες προδιαγραφές -κοινώς νομότυπα θα μπορούσε να το βγάλει στα ράφια προς πώληση-, και που μου λέει ότι το κράνος που θα πάρω εγώ είναι ίδιο με αυτό του Pedrosa (εκτός από τα γραφικά) γιατί το κεφάλι το δικό μου δεν αξίζει λιγότερο από αυτό του Pedrosa για αυτούς, ε αυτή η εταιρεία πιστεύω ότι το ψάχνει το θέμα αρκετά.

Και εμένα μου έκανε εντύπωση το θέμα με τα αυτάκια και γιατί μόνο η Arai τα κρατάει, μιας και σε όλα τα πράγματα στον κόσμο, όταν φτάνεις στην κορυφή οι απόψεις συγκλίνουν. Η εξήγηση του Zzz750 πάντως με κάλυψε.

Εννοείται ότι όταν πληρώνεις το Arai 700 ευρώ δεν είναι μόνο για την ασφάλεια. Είναι και η αεροδυναμική, η άνεση, τα μαξιλαράκια που δεν θα κάτσουν, οι αεραγωγοί που θα είναι εύκολοι στην χρήση κλπ.

Arai δεν έχω ακόμα (ώστε να ξέρω πόσο δύσκολο είναι το βάλε-βγάλε ζελατίνα, πόσο θόρυβο κάνει κλπ) αλλά μαζεύω λεφτά για να πάρω. Και αυτό κυρίως γιατί μου κάθεται πολύ καλύτερα στο κεφάλι από τα Shoei και επίσης γιατί η εταιρεία αυτή με έχει πείσει ότι ασχολείται πολύ σοβαρά με το θέμα κράνος.

@ p@nos: τα βιντεάκια τα έβαλα για την περίπτωση που δεν τα είχες δει.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Να πω την αλήθεια (σαν Shoei-άκιας δηλαδή), παρατηρούσα χρόνια τον μηχανισμό των Arai (Chaser-Viper-RX7 κλπ) και μου φαινόταν ιδιαίτερη μαλακία, πάντα σε σύγκριση με αυτόν των Shoei δηλαδή.. αναρρωτιώμουν βασικά γιατί να κάνουν το πανεύκολο τόσο περίπλοκο, ποιος ήταν ο λόγος να δυσκολεύουν τόσο πολύ τη ζωή των κατόχων κι έτσι. Άσε τον θόρυβο για τώρα..

Anyway, πριν λίγες μέρες πήγα με φίλο σε κατάστημα στα Xανιά για να δούμε για κράνος και μετά από δοκιμές στο κεφάλι του κρατήσαμε στην άκρη το Arai Chaser. Αφού πειστήκαμε πως βρήκε το ταίρι του, το παλικάρι στο μαγαζί μας έδειξε και τον τρόπο που μπαινοβγαίνει η ζελατίνα.. βρε το έκανε τόσο εύκολα και απαλά που πραγματικά, αισθάνθηκα ότι η Shoei είναι αυτή που μας ταλαιπωρεί τελικά..

Για να καταλήξω, νομίζω ότι δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και πιθανόν ο Πάνος (χωρίς να θέλω να τον κατηγορήσω-αν και τον έχω για αρχικούλαδο ) να έκανε άθελά του κάποιο λαθάκι στην τοποθέτηση της ζελατίνας. Πιθανόν βέβαια να ήταν προβληματικός και ο μηχανισμός, ποιος ξέρει..

Μερικά πράγματα μπορεί από κατασκευής να εφαρμόζουν τέλεια μεταξύ τους, ίσως όμως αυτή η "εφαρμογή" να πρέπει να γίνει και από την αρχή σωστά. Στο σεξ δεν σας έχει συμβεί ποτέ;;.. :rotflmao:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Μερικά πράγματα μπορεί από κατασκευής να εφαρμόζουν τέλεια μεταξύ τους, ίσως όμως αυτή η "εφαρμογή" να πρέπει να γίνει και από την αρχή σωστά. Στο σεξ δεν σας έχει συμβεί ποτέ;;.. :rotflmao:

Σεξ?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Σεξ?
    Ναι ρε, συμβαίνει καμμιά φορά να μην μπαίνει σωστά η ζελατίνα..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Ειχες δεν είχες παλι εκει το πήγες! :rotflmao:

Θυμαμαι που μιλάγαμε με τον byron για το πως βγαίνει η ζελατίνα και οτι φοβαται μην σπασει τίποτα. Μην φοβασαι δεν σπαει του απανταω...

Κι ομως μου έσπασε πριν απο 1 μήνα! Δεν μου εχει ξανασυμβεί στα 15 χρόνια που φοράω Arai. Ισως επειδη έπεσαν αρκετά πλυσίματα και δεν το είχα λιπάνει....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Arai RX7 Corsair
    από anco στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 21:05