Ευτυχώς εκεί δεν έχουμε πρόβλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αρα αν γυαλισει κατι σε καποιον κλαφτα χαραλαμπε...
Ευτυχώς εκεί δεν έχουμε πρόβλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αρα αν γυαλισει κατι σε καποιον κλαφτα χαραλαμπε...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
αστη τη UPS καλύτερα, μπορεί να σου ζητήσουν νταβατζιλίκι....
Η άλλη θα έρθει με τα ελτά![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
σωστά, ξέχασα να το γράψω πριν, οι αποστολές ems διεκπεραιώνονται απο ΕΛΤΑ στο ελλάνταΑρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Η άλλη θα έρθει με τα ελτά![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Στέλιο φέρνω συχνά πυκνά πράγματα από Ασία, ολοκαίνουρια στα κουτιά τους. Η αξία κάθε αποστολής ξεπερνάει τα 2000 €. Με απλό ταχυδρομείο, πληρώνω 3€ (επεξεργασία τελωνίου λέγεται) και τπτ άλλο. Δεν πέρασαν ποτέ τελωνείο.Αλλά είναι ρίσκο, μπορεί να είσαι ο άτυχος που θα του ανοίξουν το δέμα και θα το τελωνίσουν κανονικά.
Δε με λες, καθαριστικό χαλιών θα φέρεις????
Άμα κάνει και για κουρτίνες θέλω κι εγώ ένα μπουκαλάκι.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
φανταζομαι δεν δηλωνεις την αξια...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Στέλιο φέρνω συχνά πυκνά πράγματα από Ασία, ολοκαίνουρια στα κουτιά τους. Η αξία κάθε αποστολής ξεπερνάει τα 2000 €. Με απλό ταχυδρομείο, πληρώνω 3€ (επεξεργασία τελωνίου λέγεται) και τπτ άλλο. Δεν πέρασαν ποτέ τελωνείο.Αλλά είναι ρίσκο, μπορεί να είσαι ο άτυχος που θα του ανοίξουν το δέμα και θα το τελωνίσουν κανονικά.
Δε με λες, καθαριστικό χαλιών θα φέρεις????
Άμα κάνει και για κουρτίνες θέλω κι εγώ ένα μπουκαλάκι.
![]()
![]()
![]()
Μηπως το αναποδο? Με UPS μια φορα που μου σταλθηκε δεμα απο αμερικη, πληρωσα μονο το θρυλικο τρι-ευρω, για δεμα αξιας 200 ευρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Με EMS (μέχρι πριν από 4 μηνες) δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο .... εκτός από 3 Ε έξοδα !!!
Με UPS πάντα περνάς τελωνείο !!!
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Σαφώς και όχι, έχουν μάθει οι κίτρινοι και βάζουν απ' έξω 3-4 αντίγραφα της απόδειξης που είναι πάντα κάτω από 150€Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
φανταζομαι δεν δηλωνεις την αξια...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).