Μαγκες πειτε καποιον καλο μαστορα εξουσιοδοτημενο να παω τη ζουζουνα για το 1ο σερβισ.![]()
Κοντα Αθηνα ομως μη τρεχουμε κανει κ ζεστη![]()
![]()
Μαγκες πειτε καποιον καλο μαστορα εξουσιοδοτημενο να παω τη ζουζουνα για το 1ο σερβισ.![]()
Κοντα Αθηνα ομως μη τρεχουμε κανει κ ζεστη![]()
![]()
Σημερα αφησα τη ζουζουνα για το σερβις στο Νικολαου στο Γαλατσι. Σαν 1η εντυπωση μου φανηκαν ολα οκ ελπιζω να διατηρησω την ιδια γνωμη και μετα τη δουλεια.![]()
![]()
Εχω παρατηρησει κατι τον τελευταιο που δε μου αρεσει. Με 2αρα και ανοιγμα γκαζιου βλεπω μια αδυναμια της μηχανης να επιταχυνει ικανοποιητικα. Κατι σαν μπουκωμενο οπως λεγαμε παλια με τα καρμπυρατερια. Αυτο δεν συμβαινει με τις υπολοιπες ταχυτητες. Που να οφειλεται? Εχεις παρατηρησει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα ? Το στρωσιμο της μηχανης εγινε σωστα.
Ποτε καθαρισες (εσυ ή ο μαστορας σου) τελευταια φορα το φιλτρο αερα?
1000 και κατι ψηλα χιλιομετρα εχει καινουργιο ειναι. κατι αλλο θα ειναι
στη Κρητη γεμισα σε ενα BP και το μηχανακι σερνοταν...
μολις ξαναγεμισα αλλου.... ηρθε στα ισα του
Μπορει να ειναι και αυτο αν και τωρα που γεμισα απο αλλου μου το ξανακανε.
Για να μην το πολυκουραζω το ειπα στο μαστορα και ειδωμεν (Σιγα μη κατσει να το ψαξει .....![]()
)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Μπορει να ειναι και αυτο αν και τωρα που γεμισα απο αλλου μου το ξανακανε.
Δες και με άλλο ένα γέμισμα.![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ευχαριστημενος απο το σερβις εχει 1 καλο μαστορακι ο Νικολαου και οτι ειπαμε τα τσεκαρε και ειναι πολυ σημαντικο οτι κατειχε το αντικειμενο.
Ευχαριστημενος και απο τα μοτυλ γλυκανε το μοτερ και εδειχνε πιο ευστροφο οι ταχυτητες οκ.![]()
![]()
![]()
Το προβλημα με το τραβηγμα με 2αρα πιστευω οτι ισως παιζει να μην εχω δουλεψει οσο πρεπει ολες τις ταχυτητες.
Η καλη μου :a07: :a07: θα στρωσει ακομη περισσοτερο![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
[B]Ευχαριστημενος απο το σερβις εχει 1 καλο μαστορακι ο Νικολαου και οτι ειπαμε τα τσεκαρε και ειναι πολυ σημαντικο οτι κατειχε το αντικειμενο.
ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ LAGIO ΠΕΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΠΑΣΑ ΕΥΡΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ???
ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΧΛΜ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΠΟΜΕΝΗ
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ???
ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΞΊΠΤΩΤΑ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΜΌΝΟ ΑΝΟΙΚΤΆ
10 ευρο το φιλτρο λαδιου και τα λαδια 4 λιτρα που τα αγορασα απο μονος μου (Μοτουλ 5100) εκαναν 36 Ευροπουλα δηλ
9 Ε το λιτρο. Δεν ξερω αν ειναι καλη τιμη για το λαδι μονο αυτον βρηκα ανοικτο εκεινη τη μερα
![]()
![]()
![]()
Το καλο στο σερβις ειναι οτι κοιταξε αυτα που του ζητησα αφου λειπουν πολλοι ακομα και ηταν χαλαρα.
Μου ειπε στα 6000 το επομενο σερβις που σημαινει και αλλαγη λαδιων, αλλα για τα λαδια ισως να τα αλλαξω λιγο νωριτερα![]()
ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΝΗ Η ΜΑΜΑ
ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ότι ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ
ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΔΙΑ ΣΤΗΣ 4000 ΧΛΜ [ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ]
![]()
![]()
ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΞΊΠΤΩΤΑ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΜΌΝΟ ΑΝΟΙΚΤΆ
μια χαρα σου ειπε και εγω καπου στα τοσα θα τα αλλαξω :wacko: :wacko:
Καλό είναι η αλλαγή καδιών να γίνεται κάθε 3000-4000 χλμ άσχετα με το τι λέει στα λάδια (5000 πχ).
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
το manual λεει αλλαγη καθε 12,000....Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Καλό είναι η αλλαγή καδιών να γίνεται κάθε 3000-4000 χλμ άσχετα με το τι λέει στα λάδια (5000 πχ).
![]()
αρα και τα 6,000 ειναι λογικο νουμερο νομιζω
οντως ειναι πολυ γρηγορα να αλλαξω παλι στα 4000 χμ, αρα στα 6000 ειναι καλα οπως ειπε ο δικος μου. :smilea: :smilea: