Όπως λένε,οι τύποι είναι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Όπως λένε,οι τύποι είναι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
εγώ πάλι δεν βλέπω τίποτα κακό.
Ενα φιλοσοφικό θεματάκι ανοίξαν τα παιδειά και αυτό είναι όλο.
Την πλάκα τους κάνουν οι περισσότεροι, οπως και εδώ άλλωστε.
Η διαδρομή πάντως έχει κίνηση συνέχεια και μόνο για κόντρα δεν κάνει.
ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΗΝ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΛΗΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΟΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Να κάνω μια άλλη ερώτηση. Όλα τα μηχανάκια που σπάνε καθρέπτες, τσακίζουν πόρτες και δεν σταματάνε ποτέ. Αυτοί που κάθονται μπροστά στα φανάρια και δεν με αφήνουν να καρφώσω 1η στις 6000 τι πρέπει να τους κάνουμε?
Εγώ έχω επιλέξει να παίρνω από κάτω κόσμο γιατί όταν δεν σέβεται κάποιος δεν τον σέβομαι κι εγώ. Κι ας καβαλάω μηχανάκι από τα 15 μου...
![]()
:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΗΝ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΛΗΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΟ![]()
![]()
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΝΕ!!!!!!
ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ!!!!!!!
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Κοιτάξτε.
Ένα "σπορ" αμάξι της αγοράς δεν έχει ελπίδες, σε συνθήκες πίστας ή αλλιώς, να ακολουθήσει αντίστοιχη μηχανή "σπορ" της αγοράς.
Αν τώρα μιλήσουμε για open wheel οχήματα όπως caterham και τα συναφή, συγνώμη, αυτά είναι γενικώς πιό γρήγορα από μοτοσυκλέτες.
Τώρα, τις μαλακίες που λέει ο τίγκας για αυτοκίνητα με 700hp αρχικά δεν ήθελα να τις σχολιάσω, αλλά τσιμπάω... Τι νόημα έχει να πάρεις ένα αμάξι της αγοράς, να του βάλεις κινητήρα διπλάσιων κυβικών από τον κανονικό και υπερτροφοδοσία και να το κοντράρεις δίπλα σε ένα μαμά 600/1000ss; Βάλτο δίπλα σε ΑΥΤΟ άμα θες να είσαι δίκαιος και βλέπουμε τι γίνεται τότε.
Μου θυμίζει ένα φίλο μου:
-Ρε συ!
-Έλα ρε...
-Είδα σε ένα περιοδικό, λέει, να συγκρίνουν μια μηχανή bmw με την καινούρια M5 που έχει V10 κινητήρα και λέει ότι στο άρθρο, που τα δύο αυτά μηχανήματα τα πήγαν σε στροφιλίκι, τους έκανε εντύπωση που η M5 μπορούσε να ακολουθήσει τη μοτοσυκλέτα!
-Για ποιά μοτοσυκλέτα μιλάμε;
-Δε ξέρω, την πιο γαμάτη της bmw
-r1150gs? k1200s?
-Δεν είμαι σίγουρος...
-Κοίτα, η πιό "σπορ" μηχανή της bmw...
-Λέει έχει μέσα τελευταία τεχνολογία και τέτοια...
-...ε, την 1200s θα λέει... καλά, δε σου φαίνεται αναμενόμενο ένα αμάξι σαν τη M5 με V10 κινητήρα (!!??!?!?!) να μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς μιας μοτοσυκλέτας που κάνει το 1/10 των χρημάτων; Και δε ξέρω και πόσο κάνει και μια M5 δηλαδή... Εμένα πάντως μου φαίνεται περίεργο που ένα αμάξι που κάνει όσο ένα σπίτι , ΔΕΝ μπορεί να πάει ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ πιό γρήγορα από μια οποιαδήποτε συνηθισμένη μηχανή...
η πλάκα είναι ότι ο φίλος μου χρησιμοποίησε αυτή την (χρειάζεται να το πωάνώμαλη κόντρα για να μου καταλήξει ότι τα αυτοκίνητα είναι πιο γρήγορα από τις μοτοσυκλέτες.
Ε ΛΕ ΟΣ:a31: :a31: :a31:
ας έκανε κανείς το λάθος να κοντράρει τη M5 με κανα "ταπεινό" husqvarna SM στη βόρεια εύβοια, να γελάγαμε λιγάκι
ΤΣΙΡΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ .............. ............ ΜΑΘΕ ΟΤΙ
ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΥΠΑΡΧΕΙ BMW Ε30 M3 ΤΟΥΡΜΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΣΑΓΙΑ HAYABOUSA ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ε36 ΚΑΜΠΡΙΟ ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΝΕ ΜΕ R6 ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ, ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΥΤΑΜΕ ΤΟ R6 ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ 260.
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΕΠΑΝΩ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΊΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ
άλλη αναρωτιέμαι αν ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...?????:a41: :a31:
Μπράβο σας!
Σχολιάζαμε το δικό τους thread στις "Γενικές", και μάλιστα πάρα πολύ αρνητικά.
Και ήρθατε στις "Διαμάχες" και ανοίξατε ένα ίδιο!!!
Εύγε!
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Χαλαρωστε με αυτο το θεμα....επειδη οπως και να το κανουμε ειμαστε σε δεινη θεση για το οτιδηποτε στραβο ας μην μπαινουμε ουτε σε διαδικασιες σχολιασμου!!!
Εαν σε μια κοντρα τετοιου ειδους που περιγραφεται απο τη λυσσα σας περασουν απο πανω στα φρενα ας πουμε η σας στειλουν απο κατω απο τα βραχια τοτε τα πραγματα ειναι τραγικα!!
καταλήγω ότι τσάμπα τα έγραφα αυτά που έγραφα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΚΡΑΑΑ ΚΡΑΑ ΚΡΑΑΑ
Άλλη μία γαμάτη διαμάχη!
Εγώ πάντως πιστεύω π[ως πολλοί από δω μ'έσα με super-duper 1000ρια ss και μικρότερα τρώνε απίστευτα τσαγ'άκια από αυτά τα ρσαξοραλλα.... μαζί εμ αυτούς και εγώ! Ποτέ δεν κ΄'αθομαι να ασχοληθώ σοβαρά και είναι υπερβολικά επικίνδυνο να κ'άνεις κόντρες με ένα καβλωμένο αυτοκινητάκια που στη μανία του πάνω μπορεί και να σκάσει πάνω σου!
Εξάλλου, η λογική του έχω γρήγορη μηχανή δεν είναι να τα στήνω με αυτοκίνητα (ουτε καν με άλλες μηχανές εδώ που τα λέμε).
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
[FONT=arial]Η προσωπικη μου πειρα απο τον συναγωνισμο μηχανω αυτοκινητων λεει οτι με τις μηχανες τα αυτοκινητα δεν εχουν καμμια τυχη. Μερικα προσωπικα περιστατικα. Στις Σερρες οταν ειχαμε παει τον Μαιο στο τρακ ντει εβλεπα τα αυτοκινητα να γυριζουν σε χρονους 10-15 δευτερολεπτα πανω απο αυτους των μοτοσυκλετων συγκεκριμενα θυμαμαι γυρναγαν στο 1.50-1.55.[/FONT] [FONT=arial] Τελευταια ερχομενος στο γλιστερο δρομο της Παργας προς Πρεβεζα μας ειδε ενα χοντα s2000 και αρχισε να πιεζει και να ολισθαινει 5 ποντους τα λαστιχα,εγω επιτηδες κοθομουν πισω του να δω μεχρι που μπορει να πιεσει και οταν ειδα οτι εκει που αυτος γλιστραγε εγω ειχα προσφυση εφυγα μπροστα του με ντριφτ πλαγιασμενος.Μια απο τις φασεις που θα μπορουσα να πουλησω τη μηχανη οτι ενταξει το εκανα και αυτο. Η διαφορα ηταν οτι τα λαστιχα μου ηταν racetec και κρατανε 5500 χλμ και του αυτοκινητου κρατανε 25000 χλμ. Μονο μια φαση με αυτοκινητο 340 ιππων Μιτσουμπισι ΕVo φτιαγμενο πηγαινοντας Γιαννενα κοντραρισε αξιοθαυμαστα τις μηχανες (προσωπικα ειχα μεινει πισω δεν ηθελα να τρεχω ετσι),αλλα ο Συλβαν με gsxr1000 και ενα ζχ9 μου ειπαν μετα οτι τα βρηκαν σκουρα και αγχωθηκαν γιατι με δυσκολια κρατιοταν μπροστα απο το αυτοκινητο. Η διαφορα ειναι οτι ο Συλβαν τοτε ηταν σχετικα αργος οδηγος,ενω τωρα απο τις πολλες βολτες που εχουμε παει εχει γινει γρηγορος οποτε τα ακουω βερεσε.Στον δρομο γενικοτερα το αυτοκινητο υστερει εναντι της μηχανης-τελεια.[/FONT]
"τσίρο αγόρι μου"... από το πως ξεκινάς και μόνο, καταλαβαίνω τι ποιότητα θα έχουν αυτά που πρόκειται να πεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΤΣΙΡΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ .............. ............ ΜΑΘΕ ΟΤΙ (...) BMW Ε30 M3 ΤΟΥΡΜΠΑΤΗ (...)
ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ε36 ΚΑΜΠΡΙΟ ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ (...)
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΕΠΑΝΩ, (...) ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ
(...)
χαίρω πολύ! ένα αμάξι που κάνει τα 10πλάσια (συν ό,τι βελτιώσεις έχει πάνω) από μια μοτοσυκλέτα (που είναι μαμά) πάει πιό γρήγορα! Δεν είναι δίκαιη η σύγκριση. Αυτό το είπα και στο προπροηγούμενο post μου, με διαφορετικά λόγια.
"στο γέρακα πριν 3 χρόνια"... και παππούς μου, στη στάνη... Δηλαδή τι μας δείχνεις εδώ; Γνώσεις ιστορίας στις κόντρες που έχουν γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια;
"πουλήσει τα πράματα που φοράνε"... Ααα... έτσι λοιπόν... να ένας λόγος για τον οποίο σε ενδιαφέρει να πάνε πιό γρήγορα: εσύ τους τα πουλάς, οπότε σε συμφέρει να αναφέρεις ότι αυτά τα φτιαγμένα πάνε πιό γρήγορα. Αν ήσουν πιό σωστός, δε θα ανέφερες ότι υπάρχει προσωπικό ενδιαφέρον, στην όλη κουβέντα.
"μην το παίζεις ιστορία"... δεν το παίζω ιστορία. Εσύ πας να δείξεις ότι είσαι ο παλιός, θυμάσαι ποιός, πριν από πόσα χρόνια, με τι αμάξι, έριξε σε ποιόν, με τι μηχανή και που... ε, σάλτα και γαμήσου λοιπόν, υποκριτή του ελέους... το παίζεις ιστορία ξεκάθαρα και πας να μου την πεις εμένα ότι εγώ το παίζω ιστορία.
Θα γίνει χαμός τώρα.
![]()
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
les??? perimeno na do...Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Θα γίνει χαμός τώρα.
![]()
![]()
![]()
![]()