αρνισια. για να εχουμε αποχωρησεις απο την αρχη (μειωση ανταγωνισμου)Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
να σου πω....δεν την κανουμε την κοντρα σε μπριζολακια καλυτερα που ειναι και σιγουρη νικη???![]()
αρνισια. για να εχουμε αποχωρησεις απο την αρχη (μειωση ανταγωνισμου)Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
να σου πω....δεν την κανουμε την κοντρα σε μπριζολακια καλυτερα που ειναι και σιγουρη νικη???![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Μετά από δύσκολες και απαιτητικές διαδρομές που θα περνάνε από βουνά, δάση και καταρράκτες οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν ή να μειώσουν την διαφορά τους με τον παραδοσιακό τρόπο που αναφέρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
να σου πω....δεν την κανουμε την κοντρα σε μπριζολακια καλυτερα που ειναι και σιγουρη νικη???
Θα γίνει προσπάθεια η διαδρομή να μην είναι απλά γραφική από άποψη τοπίου αλλά και ιδανική από άποψη οδοστρώματος ώστε να μην έχουν πρόβλημα κάποιοι γρήγοροι με απαιτητικά εργαλεία. Παρ' όλα αυτά ο νικητής δεν θα κριθεί απ' την ταχύτητα.
![]()
Sent from me using a computer.
μιλας με γριφους γεροντα....κατσε να δροσισει ολιγον και παμε οπου θετε...αααα....και συ σουπια να ετοιμαζεσαι για του χρονου...εχω και αλλον εναν που ενδιαφερεται....και να κατεβεις για καφε....και παω και για νανακια...:ZZZ:
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Είδες? Όταν σου λείπει ένας κύλινδρος αποκτάς τακτική!Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
αρνισια. για να εχουμε αποχωρησεις απο την αρχη (μειωση ανταγωνισμου)![]()
![]()
και στο Λεβεντοχώρι έχει κάτι καλά κοψίδια....αλλά συμβιβάζομαι και με λίγη γουρνοπούλα απ'τον α'Γιάννη...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
απο τον πυργοοο?απα πα πα!!!! κατσε να φτυσω και τον κορφο μου και να κανω και το σταυρο μου!!! θεος φυλαξει!!!ακου απο τον πυργο!!!! και μεσα οχι απο κανω χωριο τουλαχιστον..απα πα πα πα!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!
και φυσικα χιουμορ κανω!!!!
ολο τον αυγουστο θα ειμαι κυπαρισσια μερια και με το του του και με το μοτοσακο αφου διαθετωμεν και τρειλερ αμα λαχει... χαχαχαχαχα!!!
κατεβειτε προς τα κατω ωρε !!!καθε κυριακη κοπανακι εχει γουρνοπουλα σπεσιαλ....!!!!
καλαματιανος
Αυτό θα ήταν το ιδανικό αλλά έτσι όπως το βλέπω η διαδρομή μάλλον θα περνάει από τα μέρη που φτιάχνουν την καλύτερη γουρνοπούλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μετά από δύσκολες και απαιτητικές διαδρομές που θα περνάνε από βουνά, δάση και καταρράκτες ...
Θα γίνει προσπάθεια η διαδρομή να μην είναι απλά γραφική από άποψη τοπίου αλλά και ιδανική από άποψη οδοστρώματος ...
![]()
![]()
Να σας πω.. Ξέρετε κανέναν που να κάνει και διανομές για να μην τρέχουμε?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Αυτό θα ήταν το ιδανικό αλλά έτσι όπως το βλέπω η διαδρομή μάλλον θα περνάει από τα μέρη που φτιάχνουν την καλύτερη γουρνοπούλα!![]()
Να σας πω.. Ξέρετε κανέναν που να κάνει και διανομές για να μην τρέχουμε?![]()
![]()
εσυ πρεπει οπως και διποτε να παχυνεις μεχρι τον χειμωνα διαφορετικα βλεπω να βαζεις πετρες στις τσεπες σου μην σε παρει ο αερας!
ο αλλος τροπος ειναι να κοψεις τις καταχρησεις αλλα μια και εισαι νεο παιδι και εχω περασει και γω το σταδιο που τις πηγαινα δυο δυο στον ανηφορο[τωρα μονο στον κατηφορο] το βλεπω λιγο δυσκολο να το κανεις αφου ειναι γλυκο το πεντερημο!!!! οπωτε τρωγε γουρνοπουλα με κριτσανιδα και θα παχυνεις!!!!
καλαματιανος
περνώντας από φράγμα ρίξε ένα σφύριγμα, ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
...Εγώ θα το πάρω ευθεία απ' το φράγμα.
(Σουπιά...)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πως και δεν το πήρα χαμπάρι νωρίτερα το θρεντάκι δεν ξέρω, αλλά ότι κανονίσετε "μέσα". Διαδρομή να βάλετε στο περίπου (έτσι κι αλλιώς θα χαθώ πάλι), αλλά αν βάλετε σημεία ανασυγκρότησης καλά ταβερνεία θα καταβάλω υπεράνθρωπες προσπάθειες (θα υπερβώ εαυτόν λέμε) για να σας βρω.
Τον Αύγουστο ε??? Που 'ναι παχιές και οι μύγες ....... μάιστα μάιστα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Vaska εμεις θα ξεκινησουμε απο τον 111...Θα ειμαι Πατρα λιγο πριν τις 15/8...:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πως και δεν το πήρα χαμπάρι νωρίτερα το θρεντάκι δεν ξέρω, αλλά ότι κανονίσετε "μέσα". Διαδρομή να βάλετε στο περίπου (έτσι κι αλλιώς θα χαθώ πάλι), αλλά αν βάλετε σημεία ανασυγκρότησης καλά ταβερνεία θα καταβάλω υπεράνθρωπες προσπάθειες (θα υπερβώ εαυτόν λέμε) για να σας βρω.
Τον Αύγουστο ε??? Που 'ναι παχιές και οι μύγες ....... μάιστα μάιστα.
(μη φοβασαι ρε, δε χανομαστε...)
προσέχουμε για να έχουμε!...
E αμα συνοδευτει απο γουρουνοπουλα η βολτα, γινεται ολο κ καλυτερη![]()
![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
up!!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Αυτές τις μέρες στα "ορεινά σας" υπάρχει αυτό:
http://www.musicandculture.gr/index....e&cat=festival
![]()
"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.