Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: ρε Χανιωτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zodd
    τώρα είδα την απάντηση σου , δεν διαφωνώ αλλά όλοι βλέπυν μόνο αυτό το κομμάτι του δυστυχήματος...
    x 2
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    τώρα είδα την απάντηση σου , δεν διαφωνώ αλλά όλοι βλέπυν μόνο αυτό το κομμάτι του δυστυχήματος...
    γιατί, από ό,τι φαίνεται αυτό προκάλεσε το ατύχημα.

Νέο μέλος Το avatar του/της Zodd
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

στην συγκεκριμένη δεν είναι αθώος εφόσον έκανε κόντρες, αναφερόμουν γενικά στις περιπτώσεις όπου κάποια γεγονότα εξετάζονται μονομερώς

να καταδικάζεις κάποιον που δεν φταίει......
    γιατί δεν φταίει;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    γιατί δεν φταίει;

κοίτα το προηγούμενο μήνυμα μου το μπήκε λιγο πριν το δικό σου , όπου εξηγώ τη εννοώ

κοίτα το προηγούμενο μήνυμα μου το μπήκε λιγο πριν το δικό σου , όπου εξηγώ τη εννοώ
    έτερον εκάτερον

το κρίσημο ερώτημα είναι τί προκάλεσε το ατύχημα;
    το γεγονός ότι -κακώς- ήταν στην εθνική (και αν θυμάμαι καλά στην ΛΕΑ);
    ή
    το γεγονός ότι το ΙΧ έκανε κόντρες;

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    πιο ξεφτιλα δεν γινεται...ΑΙΣΧΟΣ!!!
    Παγκοσμια ντροπη για ακομα μια φορα!!!

το ειχε παθει και στην Ιταλια αλλα οι εκει Αρχες το βρηκαν πολυ γρηγορα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    έτερον εκάτερον

το κρίσημο ερώτημα είναι τί προκάλεσε το ατύχημα;
    το γεγονός ότι -κακώς- ήταν στην εθνική (και αν θυμάμαι καλά στην ΛΕΑ);
    ή
    το γεγονός ότι το ΙΧ έκανε κόντρες;

κατά τι γνώμη μου και οι δυο, τώρα ποιός περισσότερο ποιός λιγότερο δεν ξέρω.
    Ξέρουμε αν έγινε δίκη και τι αποφάσισαν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
    το ειχε παθει και στην Ιταλια αλλα οι εκει Αρχες το βρηκαν πολυ γρηγορα.
    επειδή έχω περάσει μερικα χρονια στα μεγάλα λιμάνια της Ιταλίας, στην Ανκόνα δεν κουνιέται φύλλο, ειναι μια απο τις πόλεις με την χαμηλοτερη εγκληματικότητα!

Στο Μπάρι, υπήρχαν παλαιότερα πολλά κρουσματα στην παλιά πόλη, αυτα τώρα εχουν ελαττωθεί , τότε όταν συνέβαιναν οι πορτοφολάδες πιτσιρικάδες με τα σκουτεροειδή βουταγαν απο τις τσάντες ο,τι ειχε αξία και περνώντας απο ενα δημόσιο κτήριο πετάγαν την τσάντα μπροστά στον φρουρό για να παραδωθεί στην ασφάλεια.

Έχει συμβεί Ελληνίδα τουρίστρια που έκανε περαντζάδα μεχρι να φυγει το πλοίο να της βουτηξουν την τσάντα, και όταν βρισκόταν στο τμήμα για τα διαδικαστικά να φέρει ένας αστυνομικός την τσάντα της απο την περιπολία και να μπορέσει να ταξιδέψει απλά άφραγκη.

ντροπή ...

pls καποιος μοντ να μεταφερει υα ασχετα ποσταρισματα οπου γουσταρει και μετα να στειλει και αυτο...ευχαριστω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    pls καποιος μοντ να μεταφερει υα ασχετα ποσταρισματα οπου γουσταρει
    συμφωνώ.

αρκετά το @^^$*%#&& το παρόν.

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    τι λακαμαδες ρε πστμ
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Δεν έχω κάτι με τους Χανιώτες ,αλλά αυτοί που το έκαναν είναι μεγάλα κωλόπαιδα .

Πριν από 2-3 χρόνια ...άνοιξαν και άδειασαν στο ίδιο σημείο(λιμάνι) το αμάξι του αδελφού μου ο οποίος είχε πάρει άδεια από τη δουλειά και είχε πάει με τη γυναίκα του να κάνει το γύρο της Κρήτης και κάμπινγκ στα νότια ξεκινώντας από Χανιά ...Φυσικά ...γύρισε πίσω μόνο με τα ρούχα που φόραγε ...όλατα υπόλοιπα ήταν στο αμάξι (εξοπλισμοί κτλ).

Λίγο το κακό μπροστά σε αυτό που έκαναν στον Βέλγο ,αλλά θυμήθηκα τη φάση και ξαναξενέρωσα .

...κωλόπαιδα !

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Δεν έχω κάτι με τους Χανιώτες ,αλλά αυτοί που το έκαναν είναι μεγάλα κωλόπαιδα .
    Πριν από 2-3 χρόνια ...άνοιξαν και άδειασαν στο ίδιο σημείο(λιμάνι) το αμάξι του αδελφού μου ο οποίος είχε πάρει άδεια από τη δουλειά και είχε πάει με τη γυναίκα του να κάνει το γύρο της Κρήτης και κάμπινγκ στα νότια ξεκινώντας από Χανιά ...Φυσικά ...γύρισε πίσω μόνο με τα ρούχα που φόραγε ...όλατα υπόλοιπα ήταν στο αμάξι (εξοπλισμοί κτλ).
    Λίγο το κακό μπροστά σε αυτό που έκαναν στον Βέλγο ,αλλά θυμήθηκα τη φάση και ξαναξενέρωσα .
    ...κωλόπαιδα !
    Μόνο που σε κάθε παρόμοια φάση, είτε κλοπή ποδηλάτου είτε παράνομο άνοιγμα αυτοκινήτου που -ομολογουμένως- έχει παρατηρηθεί τα τελευταία 2 περίπου χρόνια στα Χανιά (και δεν είναι λίγα τα κρούσματα, πίστεψέ με ξέρω καλά ) όλοι όσοι πιάστηκαν ήταν αλλοδαποί. Μην το δείτε ρατσιστικά μιας κι εκεί βλέπω να πηγαίνουμε όλοι μια μέρα.., το γεγονός πάντως είναι γεγονός.

Και το χειρότερο; Όλοι όσοι πιάστηκαν από την αστυνομία μετά από λίγες μέρες βρέθηκαν ξανά ελεύθεροι στο δρόμο.

Ενημερωτικά λοιπόν και ειλικρινέστατα χωρίς ίχνος ειρωνίας ή κοροϊδίας, όσοι βρεθείτε στα Χανιά είτε για διακοπές είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο προσέξτε ιδιαίτερα τα προσωπικά σας αντικείμενα. ΠΑΝΤΟΥ! Προσοχή στα τσαντάκια σας όταν βρίσκεστε μέσα σε πλήθος και δώστε βάση σε αυτά τα δυο γιατί τα φαινόμενα παρατηρούνται πια σχεδόν καθημερινά:

-Μην αφήνετε τίποτα ορατό απ'έξω στα αυτοκίνητά σας, παραβιάζουν τις κλειδαριές και παίρνουν ότι βρουν! Μην πέσετε στην παγίδα και πείτε "έλα μωρέ, μεγάλο δημόσιο πάρκινγκ με τόσα αυτοκίνητα τριγύρω...", με απλά και γρήγορα μαθηματικά θα σας κλέψουν πρώτους
    (αστειεύομαι βέβαια)

-ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ μην αφήνετε προσωπικά αντικείμενα στην παραλία χωρίς κάποιον δικό σας να τα προσέχει όσο εσείς θα απολαμβάνετε τη θάλασσα. Κι όταν λέμε να τα προσέχει εννοούμε να τα προσέχει κι όχι να απολαμβάνει τον ύπνο του δικαίου κάτω απ'την ομπρέλα, με απλά και γρήγορα μαθηματικά κι εδώ πορτοφόλι τσίου..
    Την πάτησα κι εγώ έτσι μόλις πριν μία εβδομάδα αλλά ευτυχώς είχα αλλού τα λεφτά μου οπότε.. πόσοι άλλοι άτυχοι θα βρέθηκαν όμως εκείνη τη μέρα εκεί..
    Αρκεί να δείτε πόσοι θα σας επισκεφτούν στις ξαπλώστρες σας (ντόνατς, μασάζ, @ρχίδια γενικότερα.. και θα καταλάβετε πόσο εύκολη είναι η "δουλειά" του κάθε επίδοξου.)

Και πού'στε ακόμα λέω εγώ..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ρε παιδια
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 11:07
  2. Ρε Τι Γινεται Οξω !!!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 19:36
  3. Ρε Παιδια...