σκεφτομαι το αλλο, αν τυχαινε κατι τετοιο στον καπτεν χουκ τι θα εκανε, απαιτουσε να διορθωσουν το λαθος.![]()
![]()
:rotflmao:
(οχι θα σε ξεχνουσα)![]()
![]()
![]()
![]()
σκεφτομαι το αλλο, αν τυχαινε κατι τετοιο στον καπτεν χουκ τι θα εκανε, απαιτουσε να διορθωσουν το λαθος.![]()
![]()
:rotflmao:
(οχι θα σε ξεχνουσα)![]()
![]()
![]()
![]()
σκεφτομαι τον κακομοιρη που θα εχει την πινακιδα με αυτο το διαφορετικο γραμμα στο τελος οταν θα του ερθει το προστιμο κατακεφαλα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
σκεφτομαι τον κακομοιρη που θα εχει την πινακιδα με αυτο το διαφορετικο γραμμα στο τελος οταν θα του ερθει το προστιμο κατακεφαλα![]()
θα τον δειτε στον Αυτια μαλλον... να καταγγελει την ανικανοτητα του κρατους ....:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
λες να πέσει σε ίδια μάρκα σε ίδιο μοντέλο σε ίδιο χρώμα!!!
ε άμα κάτσει τέτοια περίπτωση ας την πληρώσει... θα είναι ο γκαντέμης της χιλιετίας
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Μπορεί να είναι κανείς από εδώ μέσα ο άλλος ...
...Να έχει και τζόγο το σκηνικό![]()
![]()
![]()
Να πάρεις τηλέφωνο και να απαιτήσεις δίνοντας τον αριθμό κλήσης να σου πούνε τα στοιχεία που έχουν σημειώσει αυτοί στο καρμπονιζέ χαρτί, άμα είναι όντως λάθος τους το αναφέρεις(χωρίς να τους πεις τα σωστά στοιχεία) και βγαίνει η κλήση άκυρη και ησυχάζεις.
αν σου εχουν γραψει λαθος το χρωμα και σωστα τα αλλα στοιχεια πινακιδα μαρκα καλο θαναι να πας απο το γραφειο τους.τωρα αν η πινακιδα ειναι λαθος ,τους λες οτι βρηκες την κληση κατω στην ροδα της μηχανης σου πιθανον να επεσε απο κανα μηχανακι γιατι εσυ εχεις διαφορετικο νουμερο πινακιδας.......αλλα καλου κακου πας απο εκει για να ξερεις το αποτελεσμα και να μην εχεις την αγωνια της κλησης!
καλαματιανος
εμένα με λάθος χρώμα αλλά σωστά η πινακίδα αφού αδιαφόρησα ήρθε η κλήση σπίτι, αλλά τώρα με λάθος πινακίδα δε θα σε βρουν καν, μπορεί και να μην ανήκει σε κανέναν η πινακίδα που έχουν γράψει
![]()
![]()
![]()
Παίζει ρόλο και αν το λάθος γράμμα είναι κοινό στο λατινικό και στο ελληνικό αλφάβητο ή αν είναι καθαρά ελληνικός χαρακτήρας, που δεν υπάρχει σε καμμία πινακίδα, οπότε είναι φανερό στους αστυνομικούς ότι έγινε λάθος και δεν ξέρω μετά με ποια διαδικασία σάρωσης στις δηλωμένες πινακίδες μπορούν να βρουν σε ποιον ανήκε πραγματικά η μοτοσυκλέτα σε συνδυασμό με την περιοχή που διαμένεις και κινείσαι συνήθως. Επίσης δεν είναι σίγουρο, ακόμη κι αν το λάθος γράμμα είναι κοινό στο λατινικό και στο ελληνικό αλφάβητο, ότι η πινακίδα αυτή υπάρχει! Μπορεί να μην έχει εκδοθεί ακόμη τέτοια πινακίδα, να είναι εκτός κυκλοφορίας... χίλια δυο σενάρια. Γενικά φίλε, προσωπικά δε θα έκοβα κανένα κομμάτι μου ότι δε θα σε βρουν στο τέλος.![]()
καλά ακόμα το συζητάτε!!!!
λάθος αριθμός...στα @@ σου ΤΕΛΟΣ.... και να έρθουν π.χ να σε ψαρώσουν πλέον γιατι να βεβαιώσουν δεν γίνεται και δεν ευσταθεί σε κανένα δικαστήριο θα παίξεις τον κινέζο...
ασε που δεν πρόκειται και αυτοί να κάτσουν να μπλέξουν
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Κωλόφαρδε.... Με λάθος νούμερο πινακίδας δεν υπάρχει περίπτωση να σε βρει κανείς, ούτε και πρόκειται να ασχοληθεί παραπέρα...Μου είχε τύχει πριν μια δεκαετία όπου το νούμερο είχε γραφτεί με αναγραμματισμό (με λάθος σειρά).... Κάνε τον Κινέζο...Αρχικά δημιουργήθηκε από 3r4ld
Εφαγα ενα προστιμο στο συνταγμα για παρανομο παρκινγκ αλλα στο προστιμο ειναι λαθος το τελευταιο γραμμα της πινακιδας και το χρωμα. Μπορουν να με βρουν? Το πληρωνω το προστιμο?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
καλά ακόμα το συζητάτε!!!!
εχεις κατι καλυτερο να κανεις?
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Κωλόφαρδε.... Με λάθος νούμερο πινακίδας δεν υπάρχει περίπτωση να σε βρει κανείς...Μου είχε τύχει πριν μια δεκαετία όπου το νούμερο είχε γραφτεί με αναγραμματισμό (με λάθος σειρά).... Κάνε τον Κινέζο![]()
τι ωραια να πεφτεις σε δυσλεξικο μπατσο ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξερω εναν τέτοιο και εδω μεσα! δεν ειναι μπατσος βεβαια αλλά τα ίδια σκ@τ@ γενικώς!
![]()
![]()
![]()
Άλλο πράγμα σου λέω...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι ωραια να πεφτεις σε δυσλεξικο μπατσο ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η πλάκα είναι ότι από κάτω είχε τα στοιχεία του... Μα την Παναγία μου ρχότανε να τον πάρω κανένα τηλέφωνο για να τον συγχαρώ... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Άλλο πράγμα σου λέω...Η πλάκα είναι ότι από κάτω είχε τα στοιχεία του... Μα την Παναγία μου ρχότανε να τον πάρω κανένα τηλέφωνο για να τον συγχαρώ... :rotflmao:
δυσλεκτικο ήθελα να γραψω ο μλκας!![]()
![]()
Αυτο ειναι ρε!Ήθελε να γραψει 375 και εγραψε 357![]()