Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Νεο μελος

Επιτελους διπλωμα!!!!

Κοπηκα μια φορα(αν ειναι δυνατον) γιατι δεν γυρισα το κεφαλι στο μηχανικο τυπικο ελεγχο της μηχανης.....

Με τη δευτερη φορα ομως ολα οκ αν και πληρωσα αλλα 100 ευρωπουλακια.....το θεμα ειναι οτι θα ερθει το διπλωμα σε ενα μηνα περιπου απ οτι μου ειπαν απο τη σχολη οδηγων......

Μεχρι τοτε τι???

Περιμενω ακομη????

Και καμια προταση παιδια για οικονομικη ασφαλεια???

Εξαμηνη και δυστυχως ειμαι και ΝΕΟΣ οδηγος βαση διπλωματος οποτε μαλλον θα με σκισουν ε??

Κατα τα αλλα δεν ανεβαινω ποτε στη μηχανη χωρις τα παρακατω......(τωρα θα μου πεις ανεβαινεις χωρις διπλωμα..... )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cdfotos2 002.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	44,2 KB 
ID:	237279

Άντε, καλορίζικος, καλοφόρετα και αγρατσούνισταος!!!!

Ασφάλεια, anytime έχει και οδική.

Νικο ευχαριστω πολυ φιλε.....

Στην anytime που εκανα τον υπολογισμο στο σαιτ τους μου εβγαινε 150 ευρω το εξαμηνο ως νεος οδηγος.......100 για καποιον με παλιο διπλωμα.....πολλα γμτ.....

Για την οδική περισσότερο το λέω μωρέ, αχρείαστη να είναι.

Αν βρεις φθηνότερα τώρα....ΟΚ

Απαντησεις για τα υπολοιπα?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αν εισαι Μπαοκ καλως ηρθες.Αν εισαι αρειανος να επιστρεψεις στον πλαμητη σου.
    Το fazer (το συγκεκριμενο) ειναι πολυ καλο και τιμιο μηχανακι.Κι οταν "ξεψαρωσεις" θα ευχαριστηθεις και γκαζακι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΠΑΟΚ ειμαι φιλε και διασκεδαζω αφανταστα τις Τριτες Τεταρτες(εξαρταται ποτε παιζει η μεγαλυτερη ιεροδουλη της Ευρωπης) Πεμπτες(παιζω εγω και γουσταρω).....

Οσο για τους λαγους αυτοι δεν υπαρχουν καν....

Βασικα οταν λεω για τα υπολοιπα εννοω για το θεμα διπλωματος που θα μου ερθει μετα απο ενα μηνα....

Θενκς ενιγουει για τον κοπο να απαντησεις αν και για τα αθλητικα σχολια-υπονοουμενα υπαρχει σχετικο θρεντ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από brainstorm73
    ΠΑΟΚ ειμαι φιλε και διασκεδαζω αφανταστα τις Τριτες Τεταρτες(εξαρταται ποτε παιζει η μεγαλυτερη ιεροδουλη της Ευρωπης)
    ...
    δε μιλας νοστιμα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από brainstorm73
    ΠΑΟΚ ειμαι φιλε και διασκεδαζω αφανταστα τις Τριτες Τεταρτες(εξαρταται ποτε παιζει η μεγαλυτερη ιεροδουλη της Ευρωπης) Πεμπτες(παιζω εγω και γουσταρω).....

Οσο για τους λαγους αυτοι δεν υπαρχουν καν....

Βασικα οταν λεω για τα υπολοιπα εννοω για το θεμα διπλωματος που θα μου ερθει μετα απο ενα μηνα....

Θενκς ενιγουει για τον κοπο να απαντησεις αν και για τα αθλητικα σχολια-υπονοουμενα υπαρχει σχετικο θρεντ...
    Γενικά αυτό που ισχύει είναι ότι νομικά από τη στιγμή που πέρασες την εξέταση είσαι καλυμένος. Αυτό μου έλεγε και μένα ο δάσκαλος πέρσυ, αυτό του είπε και του αδερφού μου που το πέρασε την περασμένη εβδομάδα. Τώρα αν σε σταματήσουν δε θα εχεις δίπλωμα πάνω σου και αν πέσεις σε λογικούς δε θα έχεις πρόβλημα. Κανονικά θα είναι κανα 15ευρω πρόστιμο που δεν το έχεις μαζί σου.

Το θέμα είναι να συνενοηθείς με την ασφαλιστική σου ότι τη φωτοτυπία του διπλώματος που θέλουν θα τους τη δώσεις όταν το παραλάβεις, ώστε να είσαι καλυμένος. Όταν παραλάβεις το δίπλωμα θα λέει για ημερομηνία, την ημερομηνία που έδωσες,(κάπου νομίζω γράφει και την έκδοσης, αλλά το πότε έδωσες μετράει).

Αν είσαι προσεκτικός, δεν κάνεις καγκουριές και φοράς κράνος δε νομίζω να σε ενοχλήσει και κανείς. Μην το φοβάσαι πάντως, αλλά αν ξέρεις στάνταρ σημεία που τη στήνουν, απέφυγέ τα και εσύ :P:P
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος
    καλως τον και παντα ορθιος!!!!
    καλαματιανος

A, και για το επασφάλιστρο του νέου οδηγού, αν είσαι πάνω από 23 (που εισαι) τότε ισχύει για ένα χρόνο και πρέπει να πληρώνεις παραπάνω. Αν είσαι κάτω από 23, πρέπει να κλέισεις τα 23 και ένα χρόνο με το δίπλωμα για να σταματήσεις να το πληρώνεις.

Εγώ προσωπικά που έβαλα "Εθνική" (χωρίς να κάνω διαφήμιση, απλά το λέω γιατί δεν ξέρω αν το κάνουν οι άλλες ασφάλειες), δεν το έβαλα το επασφάλιστρο και "ρίσκαρα" στο ότι για ένα χρόνο δε θα προκαλέσω ατύχημα. Αν έκανα κάποιο ατύχημα και έπρεπε να πληρώσω τότε θα πλήρωνα στην Εθνική σαν πρόστιμο ένα ποσό 70% (αν θυμάμαι καλά) επί του ετήσιου ασφάλιστρου και θα κάλυπτε τότε τα έξοδα κανονικά. Έπαιξα και κέρδισα, δεν έκανα τπτ ένα χρόνο και το γλύτωσα. Τώρα είναι σειρά του μικρού να "ρισκάρει" :P:P.
    Yamaha FZS 600

Κάνε και μια ερώτηση intersalonica,νομίζω είναι σχετικά φθηνότερη.

Παιδια σας ευχαριστω ολους.....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Καλώς ήλθες, κράτα το μηχανάκι που έχεις.

(Eat shit, νέος).

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέο Μέλος
    από ixnilatis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 17:54
  2. Νέο μέλος.... χαιρετώ!
    από Lupo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 18:17
  3. Απαντήσεις: 12