Το βαψιμο ειναι γαματο.![]()
Αυτη η διχρωμια στο ρεζερβουαρ ειναι απλα υπεροχη![]()
Για τη μηχανη δεν θα πω τπτ, γιατι δεν εχω ιδεα απο μετατροπες.
Παντως με 350αλογα να φανταστω οτι καθε εβδομαδα αλλαζεις πισω λαστιχο ε; :wacko:
(ποσο καει στα 100km??)
Παντως με 350αλογα να φανταστω οτι καθε εβδομαδα αλλαζεις πισω λαστιχο ε; :wacko:
(ποσο καει στα 100km??)
Με την ανάρτηση μπροστά θα κάνω μόλις το χαμηλώσω. Θα βάλω πιο σκληρά ελατήρια για να μην σκάψω κανένα τούνελ όταν θα φρενάρω :-)Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εχεις κανει κατι με την αναρτηση μπροστα?
Απολύτως λογικό μου φαίνετε... εξού και οτι απο κάτω έχει 350 άλογα,δεν είναι στραγάλια είναι 350 άλογα.Δηλαδή σε σκοτώνουν όποτε θέλουν ... μπράβο σου για το μεράκι σου και πάλι και μπράβο γιατί είναι κούκλα σκέτη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια και τις συμβουλές σου. Καλοδεχούμενα όλα! Πίστεψέ με, σου μαθαίνει τρόπους το μηχανάκι και σου κόβει τον τσαμπουκά κάθε φορά που ανοίγεις το γκάζι! Εγώ μετά απο 3 χρόνια και ακόμα το τρέμω!
Αναμένω νεότερα βίντεο σου έκανα και Subscribe![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
(ποσο καει στα 100km??)
Δεν χρειάζεται να ξέρεις απο μετατροπές... το περιέγραψες τέλεια με τα λάστιχα! :-)
Στα 100χλμ δεν καίει πολύ.... περίπου 20 λίτρα!!! Σαν Τσερόκι! :-P
οχι ,εννοω τωρα αν την εχεις πειραξει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Με την ανάρτηση μπροστά θα κάνω μόλις το χαμηλώσω. Θα βάλω πιο σκληρά ελατήρια για να μην σκάψω κανένα τούνελ όταν θα φρενάρω :-)
μαλλον οχι ...
μου φανηκε λιγο χαμηλο μπροστα γιαυτο...
ααα ντάξ σε ρίχνω για πλάκα... 25-30 λίτρα καίει μια bmw που έχουμε απαρχαιομένο 23 χρονών αυτοκίνητο με προβλήματα παντού οπότε 20 λίτρα καλά είσαι ! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Δεν χρειάζεται να ξέρεις απο μετατροπές... το περιέγραψες τέλεια με τα λάστιχα! :-)
Στα 100χλμ δεν καίει πολύ.... περίπου 20 λίτρα!!! Σαν Τσερόκι! :-P
πραγματικα πανεμορφο!
εβαλα και ειδα και τα βιντεακια.......
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ!!!![]()
![]()
![]()
καπως ετσι
http://www.youtube.com/watch?v=GKnYG...eature=related
![]()
[OFF-TOPIC/ON] ήρα μια ζωή στην άλλη και σε αυτή σε εσένα μόνο θα είμαστε πιστοί ... ηρακλάκι τρελό ! [OFF-TOPIC/OFF]Αρχικά δημιουργήθηκε από IVX
πραγματικα πανεμορφο!
εβαλα και ειδα και τα βιντεακια.......
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ!!!![]()
![]()
![]()
καπως ετσι
http://www.youtube.com/watch?v=GKnYG...eature=related
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Έτσι για να πολλαίνουν τα τουμπανιασμένα Hayabusa από τους Ελληνάρες και να κάνουμε τους εαυτούς μας και την Ελλαδάρα μας υπερήφανους!![]()
![]()
Ωραίο το έχεις![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Όχι δεν έχω πειράξει ανάρτηση ακόμα... προσεχώς :-)Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
οχι ,εννοω τωρα αν την εχεις πειραξει?
μαλλον οχι ...
μου φανηκε λιγο χαμηλο μπροστα γιαυτο...
Να είσαι καλά φίλε Joyrider.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
![]()
![]()
Ωραίο το έχεις![]()
Καλά δεν τα λέω για την Ελλαδάρα μας? Από πολιτικούς και οικονομικά είμαστε για τα μπάζα... τουλάχιστον ας έχουμε άλογα! :-))
Δεν ξέρω αν οφείλεται στις φωτό αλλά βλέποντας τα λάστιχα φαντάζομαι θα είναι τρομερά δύσκολο να πετύχεις μεγάλες κλήσεις και να κουμαντάρεις τόσα άλογα. Όσο καλό έλεγχο γκαζιού και να έχεις αυτό το τέρας δεν θα κρατιέται.![]()
Η ουρά το ελαφραίνει πάρα πολύ σε όγκο οπτικά πάντως και του πάει.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
όχι.. απο κλήσεις δόξα τον ύψιστο, εύκολο το 'χουμε όλοι.. :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
θα είναι τρομερά δύσκολο να πετύχεις μεγάλες κλήσεις
:rotflmao:![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
αν πάρεις κλήση με αυτό ... και σου φύγει λίγο το grip του γκαζιού τι κάνεις ? σταυρούς η μετάνοιες ?Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
όχι.. απο κλήσεις δόξα τον ύψιστο, εύκολο το 'χουμε όλοι.. :wacko:
:rotflmao:![]()