ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ SUPERFOUR
ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ !!!!![]()
![]()
![]()
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ SUPERFOUR
ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ !!!!![]()
![]()
![]()
Τελευταία τροποποίηση από niko13g; 29/10/2003 στις 11:50.
γιατί διαδίδεις ψέματα??? Ε??? Εγώ ο κακομοίρης να τον ... ταϊσω" πήγα ... ξέρεις τώρα!!! Και πέσατε ναμε φάτε!!! Ρε ουστ!
Εγώ φταίω που δεν έφαγα και το γιαούρτι!!!!! Αλλά δεν θα βγεί? θα βγεί! θα τον γ@!#$!@#σω![]()
τώρα που το είπες , λίγο μετά την αναχώρηση σου αντιληφθήκαμε ότι έλειπε
Το γιαούρτι !!!!!!!!
Μήπως γνωρίζεις κάτι επί τούτου????
εεεεεεε?????![]()
εγώ φταίω που καθόμουνα μες στο κρύο κι έστρειΒα 5 τσιγάρα παλιο Εβραίοι, Διάκονοι, καρμοίριδες, Καϊλιδες... ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ και πάλι ΟΥΣΤ
Εξάλλου το στρίψιμο των τσιγάρων είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να στρίψεις ..
μπουχαχαχαχαχα
![]()
![]()
"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....
Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα τοχα ξεχασει.......ο αληταρας ο κοιλιοδουλος που πηγε να φαει το μπιφτεκακι του παιδιου.
Ρε δεν σεβαστηκες ουτε το ιερο του χωρου αλλα ουτε και τον συναδελφο λαβωμενο δουκα που σε κοιταγε ανημπορος να ετοιμαζεσαι να κατασπαραξεις το φαγητο του.
Ουρτ παλιοταβερνιαρη κλαρινοπαιχτη σκυλαδοσουρταφερτα
είναι ένα πολύ καλό nick name για τον ακατονόμαστο,άκου souperfour Και βλακείες...
Βγες να γράψεις καμιά απάντηση και τα παρατάω όλα,έρχομαι και σε κάνω ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!Δεν σε γελούν τα μάτια σου καλά βλέπεις,ως εδώ και μη παρέκει...
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
...ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ...
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
... Ζαν, γιατί τσαντίζεσαι?![]()
![]()
Τσούζει; Τσούζει; Τσούζει; Ε;
Ρούμποοοοοοος!!! Ωωωωωωωωωωωωωωω τι σου παααααα !!!!!![]()
![]()
νια νια νια νια νια νια
καλά εσύ παππούκα ΄τράβα κάνε κανένα τεστ-Παπ γιατί σε βλέπω στην επόμενη να φτάνεις μέχρι Οινόφυτα και μετά πίσω να πάρεις τον Γάλλο... ξέρεις εσύ.... καφεδάκι + ζεστούλα + μουσικούλα.... χαλαράαααααααααααααααα
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΛΙΝΑΤΣΕΣ!!!!![]()
![]()
![]()
Μωρη τσαχπινογαργαλιαρα τι λες τωρα.......
Να με συγχισεις πας!
Τι τσαγια και μαιμουδες τσαμπουνας..............και πηγα και ερωτευτηκα το δασος και τα ζαρκαδια αλλα βγηκε μια αρκουδα και με κυνηγαγε να με διακορευσει ........και ααα τι ωραια ειναι η φυση!!!!
ειπα ουρτ
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑDMINS... Προνόησαν να βάλουν ένα μπαρμπαδέλη κατάλληλο για τους... πφφφφ... Διαξιφισμούς
:o :o :o :o :o :o :o
γεμισαμε αιματα....
ε, Billako?? :o :o :o :o
Always made to mean nothing