+1Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κρίμα αλλά μόνη το έφαγε το κεφάλι της..
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Give me fuel, Give me fire
η ατάκα
"από άγνωστα αίτια" μου την δινει...
anyway...rip αλλά μόνη της το έφαγε το κεφαλάκι της
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Νταξ, άλλης μορφής και δυναμικότητας ο Μόρρισον έτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Πληρωσε το τιμημα.Τεραστιο ταλεντο,απιστευτη φωνη.
Αν δεν αντεχετε να συγχωρησετε εναν ανθρωπο που δεν σας εκανε κακο τοτε ειναι σκουρα τα πραγματα.
Μη συγκρίνουμε και τον Λένον με τον Κερτ Κομπέιν στο τέλος...
Αν εξαιρεσεις τον Dylan, σε ολους τους αλλους εν ζωη Rockarolles, τα γειρατεια φερνουν αναποφευκτα την πληρη απαξιωση...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Νταξ, άλλης μορφής και δυναμικότητας ο Μόρρισον έτσι;
Μη συγκρίνουμε και τον Λένον με τον Κερτ Κομπέιν στο τέλος...
Φαντασου τον Hendrix να εκανε στα 60 του σολα σε κανα δισκο της Britney Spears ας πουμε...(που θα εκανε stnadard), για Rolling Stones δεν το συζηταω γελανε και οι πετρες, αλλα τουλαχιστον συνεισφερουν στην προοδο της ιατρικης....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Είχε νιάτα , πλούτη , φωνάρα ....μόνη της καταστράφηκε .
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να πω κρίμα για υτην .Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
η ατάκα
"από άγνωστα αίτια" μου την δινει...
anyway...rip αλλά μόνη της το έφαγε το κεφαλάκι της
+1200
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εσεις οι απαπανω οι +ΧΧΧΧ οταν θα πεθανετε θα γραψουμε στους ταφους σας "Εστιβε το γκαζι.RIP αλλα δεν λυπουμαστε"
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μηπως εχεις ακουστα ονοματα οπως rolling stones, deep purple, jethro tull???Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αν εξαιρεσεις τον Dylan, σε ολους τους αλλους εν ζωη Rockarolles, τα γειρατεια φερνουν αναποφευκτα την πληρη απαξιωση...
Αυτο που λες δεν ισχυει..
Βασικα ετσι οπως την ειχα κοψει τη κοπελα, πολυ στα π@π@ρι@ της η γνωμη μας και ειδικα μετα θανατον...
Ποτε δεν θα λυπηθω για της συνειδητες επιλογες καποιου. Εκανε αυτο που γουσταρε και πληρωσε το τιμημα. That's it. Για το μονο που λυπαμαι ειναι για το ταλεντο της που πηγε στραφι.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εσεις οι απαπανω οι +ΧΧΧΧ οταν θα πεθανετε θα γραψουμε στους ταφους σας "Εστιβε το γκαζι.RIP αλλα δεν λυπουμαστε"
![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Μαλιστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Ποτε δεν θα λυπηθω για της συνειδητες επιλογες καποιου. Εκανε αυτο που γουσταρε και πληρωσε το τιμημα. That's it. Για το μονο που λυπαμαι ειναι για το ταλεντο της που πηγε στραφι.
Ειναι σαν να λεει ο σναιπερ "σταρχιδια μας για την Ανα Νικολ Σμιθ αλλα κριμα για τις βυζαρες της"
Κανενας δεν ζητησε να την λυπηθειτε την συγκεκριμενη.
Ουτε βεβαια και να την κρινετε μετα θανατον ξερνωντας ενα τονο κυνισμου που δεν εχετε που αλλου να τον διοχετευσετε.
Ποιος θα κρινει αν το ταλεντο της Γουαινχαουζ πηγε στραφι;
Παντως οχι εγω η εσυ.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δλδ ρε κρουκη την γνωρίζαμε απο το σχολείο και πρέπει να λυπηθουμε που έφυγε λόγω του τρόπου ζωής της;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
Όπως είπα και στην αρχή, κρίμα γιατί είχε ταλέντο.
Για την Αννουλα, ισχύει η δήλωση που έκανα τότε.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.