Αρχικά δημιουργήθηκε από mototraveler
Άμα κατέβαινα φέτος θα την άφηνες στην αυλή μου. Για δες στο ιδιωτικό παρκινγκ που είναι στο λιμάνι.
Το parking αυτό, είναι κλειστό ή ανοιχτό?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mototraveler
Άμα κατέβαινα φέτος θα την άφηνες στην αυλή μου. Για δες στο ιδιωτικό παρκινγκ που είναι στο λιμάνι.
Το parking αυτό, είναι κλειστό ή ανοιχτό?![]()
Έλα Γαύδο... και σε έψαχνα στο τηλ....
πότε λες? μπας και πάμε παρέα και σε κατεβάσουμε εμείς?
(μην μου πεις ΣΚ.... Κυριακή πρωί φεύγω)
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
(μην μου πεις ΣΚ.... Κυριακή πρωί φεύγω)
![]()
![]()
![]()
Έλα. Α εσύ ήσουν ο άγνωστος αριθμός![]()
Παρασκευή ξεκινάω ένα μικρό tour, αλλά για Γαϊδουρονήσι το βλέπω προς το άλλο ΣΚ, όχι αυτό που έρχεται.
![]()
![]()
Θα πας από Ηράκλειο να τον πάρεις ή θα βρεθείτε Σφακιά και θα ψάχνει εκεί το γκαράζ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ στο ξανάπα πάντως, εδώ ο ήλιος δεν είναι σαν της Αθήνας. Βάλε καπέλο!![]()
λοιπόν εγω ξεκινώ για Φαλάσερνα , δεν φταίει ο ήλιος αλλά το κύμα που με χτυπάει εκεί αλλά μ'αρέσει!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάκαρε που είναι το ΠΑΘΟΣ ΠΑΘΟΣ ΠΑΘΟΣ????
![]()
Το παλιό εννοείς ή το νέο που συνάντησες προχτές;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μάκαρε που είναι το ΠΑΘΟΣ ΠΑΘΟΣ ΠΑΘΟΣ????
![]()
Κάτσε για φαί στο ξενοδοχείο Πανόραμα. Πολύ καλό σπιτικό φαγητό (η κα Βασιλική κάνει απίστευτο μπουρέκι) με την καλύτερη θέα του καλύτερου ηλιοβασιλέματος του κόσμου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
λοιπόν εγω ξεκινώ για Φαλάσερνα ,
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εχμ... γκουχου γκουχου...
![]()
ΔΕ ΜΟΥ ΜΑΜΙΩΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ, ΤΑ ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΑ, ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΕΣ, ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ???????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου μαμηθούμε, κανένα πρόβλημα..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΔΕ ΜΟΥ ΜΑΜΙΩΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ, ΤΑ ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΑ, ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΕΣ, ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ???????????
Πειράζει όμως που θα το κάνουμε στην Κρήτη; :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πειράζει όμως που θα το κάνουμε στην Κρήτη; :rotflmao:
μπας και θες και το τηλ της "Χαρας" να μη ψαχνεσαι γυρω γυρω?
![]()
![]()
![]()
Θα σε πάρουν τηλέφωνο Μάικ!
Επιδίωξέ το να δεχθείς την προσφορά.
Θα κάνεις επική γνωριμία. Τράστ μι!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
και η Astrea μου τοτε που ειναι ? ακου δεν κλεβουνε... 16 χρονων ηταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από mototraveler
μπιμπελο 2 weeks μετα απο το restore μου την πηρανε....
εχι ενα παρκινγ στον ΟΤΕ διπλα ακριβως ανοιχτο αλλα δεν ξερω αν ειναι κανεις την νυχτα εκει.
Θα είμαι στις Μάλλες (~ 20λεπτα απο Ιεράπετρα) 6/8-16/8 αν μιλάμε μεταξύ αυτών των ημνιών ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
Θα είμαι στις Μάλλες (~ 20λεπτα απο Ιεράπετρα) 6/8-16/8 αν μιλάμε μεταξύ αυτών των ημνιών ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ. Οι ημερομηνίες που αναφέρομαι είναι νωρίτερα. Δε πειράζει όμως!
Κάνε μια βόλτα στο Σελάκανο & πιες ένα καφεδάκι στο Καθαρό!
![]()
![]()
![]()
![]()