Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 71

Θέμα: Ας συστηθώ....

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator

Re: Ας συστηθώ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik

Σε μοτοπαρέες δεν βρέθηκα ποτέ, μιας και κανείς δεν ήθελε κάποιον με μια μηχανή σαν τη δική μου (βλέπετε δεν είχα την τιμή να αγοράσω κάτι καινούργιο και φανταχτερό). Μια μικρή παρέα με δίχρονα που καταφέραμε να μαζευτούμε "έσπασε" καθώς τον ένα κολλούσε μετά το άλλο και το τελευταίο απεβίωσε στο πρώτο και τελευταίο μεγάλο ταξίδι που έκανε (περίπου 800χλμ).
    Φιλαράκι μας προσβάλεις να 'ουμ! Εδώ δεν χρειαζόμαστε βοήθεια. Τα μηχανάκια μας μένουν και μόνα τους, 'νταξ? Τι δηλαδή? Ήρθες με τη λαδιέρα να μας το παίξεις "εγώ μένω καλύτερα απ' όλους", λες και εμείς δεν ξέρουμε μόνοι μας?

Εδώ που ήρθες πάντως, ετοιμάσου για τρελό δούλεμα (σοβαρά μιλάω), καλή παρέα (τώρα σώθηκες), και βόλτες όσες αντέχει ο κώλος σου (ή το παρτάλι σου)... Αυτά τα τρία εδώ δεν διαχωρίζονται...

γεια σου ρε μαγκα
    \ωραιο το εργαλειο σου ...αλλα που ειναι οι φωτο ρε μεγαλε???????????????????

Καλώς όρισες ρε διχρονάκια ... μη μασάς ότι μηχανάκι καβαλάς να κάνεις τα γούστα σου

(γαμούσε το Tdr .... κάποτε είχα κάνει τρελά κόλπα με ένα μαύρο κίτρινο ... ακόμα και τώρα αν έβρισκα σε καλή κατάσταση κάποιο άνετα το έπαιρνα)

γουέλκαμ!
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    γαμάτο το TDR. ήθελα να το πάρω τότες, αλλά μου λείπανε μερικά λεφτά και δεν τα κατάφερα.. μετά πήγα να πάρω ένα RD αλλά μου λέγανε όλοι ότι είναι επικίνδυνο, κολλάει, λερώνει και σου προκαλεί ανεξήγητο χαμόγελο, που σε περνάνε για χαζοχαρούμενο..

Καλωσορισες φιλε!!

Παλαιό μέλος

Re: Re: Ας συστηθώ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Φιλαράκι μας προσβάλεις να 'ουμ! Εδώ δεν χρειαζόμαστε βοήθεια. Τα μηχανάκια μας μένουν και μόνα τους, 'νταξ? Τι δηλαδή? Ήρθες με τη λαδιέρα να μας το παίξεις "εγώ μένω καλύτερα απ' όλους", λες και εμείς δεν ξέρουμε μόνοι μας?

Εδώ που ήρθες πάντως, ετοιμάσου για τρελό δούλεμα (σοβαρά μιλάω), καλή παρέα (τώρα σώθηκες), και βόλτες όσες αντέχει ο κώλος σου (ή το παρτάλι σου)... Αυτά τα τρία εδώ δεν διαχωρίζονται...

το εστειλες το παλικαρι ...χαχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Ναί όντως λείπει η φωτό .

Έχουμε και λέμε:

Έτσι το πήρα (περίπου, είχε και πλαστικά αλλά τα είχα βγάλει):

http://i971.photobucket.com/albums/a...Photo-0044.jpg

Και έτσι είναι σήμερα (η πιο πρόσφατη φωτό)

http://i971.photobucket.com/albums/a...Photo-0104.jpg

(Πρέπει να βάλω και άβαταρ τώρα, ευτυχώς που σκοτωνόμαστε στη δουλειά και θα έχω όλη μέρα να φτιάξω το προφίλ )

Δεν θυμάμαι να είμαι τόσο άσχετος... αλλά κάνω κάτι λάθος και δεν βγαίνουν οι εικόνες μου???
    2 stroke Sport Touring

Kαλως ηρθες

Και κατι σχετικο με το μηχανακι , δουλευω εδω και καιρο το Rock Oil Strawberry 2 για την μιξη και εχω βρει την υγεια μου κα απο θεμα καπνισματος και απο θεμα μυρουδιας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	$(kgrhqz,!lge2elmwwy,bnmwl8wzfq~~_12.jpg 
Προβολές:	298 
Μέγεθος:	18,1 KB 
ID:	232267

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Καλώστονα και καλή διαμονή εύχομαι.

Μιας και διαβάζεις αρκετό καιρό όπως είπες το φόρουμ, θα σου είναι ήδη γνωδτό ότι όλοι εμείς είμαστε καλά παιδιά και δεν κοροϊδεύουμε τον άλλο ότι μηχανάκι κι αν έχει, εκτός αν έχεις v-strom ή tdm.

Καλές βόλτες εύχομαι και πάντα όρθιος.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
    Kαλως ηρθες

Και κατι σχετικο με το μηχανακι , δουλευω εδω και καιρο το Rock Oil Strawberry 2 για την μιξη και εχω βρει την υγεια μου κα απο θεμα καπνισματος και απο θεμα μυρουδιας.
    Εγώ παίζω με Motul 710. Παλιά έριχνα TTS αλλά μου έκανε το μοτέρ σαν να είχα ρίξει μαρμελάδα μέσα . Έψαχνα κάτι άκαπνο και κατα καιρούς έχω βρεί μερικά αλλά το θέμα είναι κυρίως οικονομικό. Με το Motul καλύπτω αρκετά τις προδιαγραφές μιας και δεν καπνίζει όταν ζεσταθεί το μοτέρ και η τιμή του είναι αρκετά καλή.

(Τελικά οι φωτό φαίνονται?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Καλώστονα και καλή διαμονή εύχομαι.

Μιας και διαβάζεις αρκετό καιρό όπως είπες το φόρουμ, θα σου είναι ήδη γνωδτό ότι όλοι εμείς είμαστε καλά παιδιά και δεν κοροϊδεύουμε τον άλλο ότι μηχανάκι κι αν έχει, εκτός αν έχεις v-strom ή tdm.

Καλές βόλτες εύχομαι και πάντα όρθιος.

Δύο από τα μηχανάκια που μπορώ να πω ότι δεν συμπάθησα, ίσως γιατί έχει γεμίσει ο τόπος. Ειδικά όμως για το TDM απογοητεύτηκα από την Yamaha που προσέφερε ένα μηχανάκι το οποίο πάσχει σε χαζά σημεία για χάρην του μάρκετινγκ.... (Θεωρητικά είναι εξέλιξη του δικού μου)
    2 stroke Sport Touring

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

.... και bmw και ktm , και street και on-off , και παλιά και καινούργια.
    Μόνο.

Καλώς όρισες Johnny_Nik
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Γεια σου Γιάννη!
    Το TDR ήταν ο προπομπός του TDM πιστεύω παρομοίως. Καταπληκτικό μηχανάκι. Ωραίο μοτέρ! Διαχρονικό όχημα. Ίσως πλέον να είναι και cult. Καλόδούλευτο!

Καλωσήρθες φίλε, αν και μυρωδάτο, το TDRάκι ήταν απ'τα μηχανάκια που γούσταρα πολύ εκείνα τα χρόνια! Έχω μείνει και σε σκηνή με ένα παλικάρι που κατέβηκε Σούγια συνοδηγός σε ένα τέτοιο, άνετα λοιπόν αυτοχαρακτηρίζομαι σαν λάτρης του είδους

Ένα φεγγάρι πέρασε κι απ'τα χέρια μου το τουμπανάκι το 80άρι, απ'τις μέρες που ήμουν το πιο μεγάλο αλάνι απ'τα κΑλόπαιδα της παλιοπαρέας...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tdr80.jpg 
Προβολές:	262 
Μέγεθος:	29,2 KB 
ID:	232271

Μάνος Το avatar του/της mankam
    καλωσηρθες στην παρεα!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ας εγκαινιάσω λοιπόν αυτή τη θεματολογία
    από DIT στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:47