Εγώ θα βάλω και τίτλο "Το καλύτερο κλαρίνο"Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εγώ πάντως ξεκίνησα κιόλας.
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Εγώ θα βάλω και τίτλο "Το καλύτερο κλαρίνο"Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εγώ πάντως ξεκίνησα κιόλας.
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Άσε, δε χρειάζεται! Θα γράψουμε εμείς! Για την ακρίβεια δε θα υπάρξει αντρική τουαλέτα σε όλη την επικράτεια που να μην έχει το μύνημα "Mόνο για εχέμυθους άνδρες" και το τηλέφωνό σου από κάτω
![]()
τι μλκας!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως να σΕ πω ρε φιλαρακ΄
Στο τηλεφωνο που με πήρες λίγο πριν, δεν ακουσα αυτη την μια καποια βερβατιλα που βγαζεις στο φορουμ!
Το αντιθετο θα ελεγα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ θα βάλω και τίτλο "Το καλύτερο κλαρίνο":rotflmao: :rotflmao:
ρε ππρα! Μη μου βαζεις ιδεες!
Αφου ξερεις, δε μασαω απο τετοια!
Μεχρι και αφισα το κανω!
![]()
Υπάρχουν οι στιγμές του ανδρισμού, υπάρχουν και οι τρυφερές στιγμές...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δεν ακουσα αυτη την μια καποια βερβατιλα που βγαζεις στο φορουμ!
Το αντιθετο θα ελεγα!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Υπάρχουν οι στιγμές του ανδρισμού, υπάρχουν και οι τρυφερές στιγμές...
![]()
Να, αυτα τα κομσί-κομσα δεν τα μπορω!
Δεν μου κανεις!
![]()
Πριν πολλά χρόνια είχα περάσει (2004). Αν θες ρίξε μια ματιά στο ταξιδιωτικό μου, αν και δεν έχει πληροφορίες.
Πανέμορφο συναίσθημα, χαοτική πόλη έως λίγο επικίνδυνη. Θέλει να βρεις τον κώδικά της και η κυκλοφορία με δίκυκλο δεν συνιστάται. Μην χάσεις το ηλιοβασίλεμα. Δύσκολο να μην δακρύσεις. Δεν θα γράψω περισσότερα.
Θα πρότεινα να βρεις ένα δυνατό Ευρωπαϊκών προδιαγραφών ξενοδοχείο έτσι ώστε να το έχετε σαν βάση για φαγητό, πάρκινγκ της μηχανής κτλ. Μην διστάσεις να πάρεις ένα οδηγό με όποιο κόστος να δείτε 5 πράγματα χωρίς φόβο. Μπορεί να τα παραλέω, που συνήθως είμαι στο άλλο άκρο μην φοβάσαι τίποτα, αλλά δεν είδα και κανέναν να ποστάρει κάτι περισσότερο.
Τουρκία. Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια...
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
ο αρχικος σχεδιασμος και βουληση δικη μου ηταν να παω με τη μηχανη. μετα απο το απολογισμο των πραγματων που ηθελε να παρουμε μαζι η συζυγος θα παμε με αυτοκινητο. απο λαυριο για μεστα.
αφιξη παρασκευη 29/7 αναχωρηση κυριακη 7/8 παλι απο μεστα.
θα μεινω στο αγιο αιμιλιανο. γιατι εκει και οχι αλλου ειναι μαλλον ατοπο για τη ωρα.
οποτε δεδομενου οτι θα υπαρχει αυτοκινητο μπορουμε να παμε οπουσηποτε αξιζει μετα απο προτασεις.
μεσα στο προγραματισμο θα ειναι σιγουρα μια επισκεψη τουρκια 1 η 2 μερες στη σμυρνη.
γιαυτο και ρωτησα στο αρχικο ποστ αν ξερετε κατι για το αν συμφερει απο εκει η αγορα εξοπλισμου.
θα ειμαστε κοινες μερες εκει απ.οτι φαινετε σε αντιθεση με τον δημητρη που θα ερθει οταν θα φευγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Μάλλον μας βλέπω για πανελλήνια Χίο σιγά σιγά....Και εγώ, απο 30Ιουλίου θα βρίσκομαι στο νησί...τόσες φορές το είδα απο ψηλά ( απο το καράβι) όταν πήγαινα φαντάρος στην Μυτιλήνη... να μη το δω και απο κοντά....
Δώστε σημεία ενδιαφέροντος και τηλ....
αν ειναι να βρεθουμε 6979842304 ειναι το τηλ μου
δημητρη εχω ερθει στο μαγαζι σου για να παρω τα αυτοκολητα του μοτο αν θυμασαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Dim, με μοτο θα πας Χιο? Που θα μεινεις?
Τι θες να δεις? Τι θες να φας?
Με γυναικα? Με αντρα?
Ρωτα....
:wacko:
H Χίος έχει πολύ ωραίες παραλίες σε όλη την ανατολική πλευρά της..
Τι κρίμα που όταν ήμουν εκεί, μ' εξαίρεση μία στην Αγ. Ελένη, οι υπόλοιπες ήτσν ναρκοθετημένες..![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
δημητρη εχω ερθει στο μαγαζι σου για να παρω τα αυτοκολητα του μοτο αν θυμασαι.
Ναι ρε, θυμαμαι! Τι σχεση εχει αυτο?
![]()
καμια . ετσι το ανεφερα. :smilea:
εσυ γιατι αρπαχτηκες?
Τρόμαξε ότι θα του το κάνεις λαμπόγυαλο ο παλιοψαράς!!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
καμια . ετσι το ανεφερα. :smilea:
εσυ γιατι αρπαχτηκες?
Δεν ταραχτηκα Μητσο!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τρόμαξε ότι θα του το κάνεις λαμπόγυαλο ο παλιοψαράς!!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
τον "εχω"
![]()
![]()
![]()