Σελίδα 2 από 21 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 301

Θέμα: Γιατι δεν ειναι στη φυλακη οι ταριφες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ανοιγεις ενα μαγαζι με μηχανες το 2007 (λιγο πριν τη κριση), επενδυεις οτι εχεις και δεν εχεις και παιρνεις τα @@δια σου... παντου υπαρχει ρικσο, σε καθε επενδυση. Αν μερικοι θεωρουσαν επενδυση το να δωσουν χιλιαδες ευρω για μια γ@μωαδεια προβλημα τους, ρισκαραν και πηραν τα @@δια τους...απλα κακη επιλογη!

Και τωρα μεταξυ μας... δανειζεσαι 200 και 300 χιλιαρικα και πας και τα επενδυεις σε ταξι;;;!!! Ανοιξε ενα σουβλατζιδικο ρε μεγαλε, ποιο φθηνα θα σου ερθει, λεφτα ειναι σιγουρο οτι θα βγαζεις και σαν δουλεια ειναι πολυ πιο ευκολη !
    Ν'αγιασει το στομα σου !!!!

...Και τωρα μεταξυ μας... δανειζεσαι 200 και 300 χιλιαρικα και πας και τα επενδυεις σε ταξι;;;!!! Ανοιξε ενα σουβλατζιδικο ρε μεγαλε, ποιο φθηνα θα σου ερθει, λεφτα ειναι σιγουρο οτι θα βγαζεις και σαν δουλεια ειναι πολυ πιο ευκολη !
    Ήταν γρήγορο χρήμα και σίγουρη απόσβεση ρε Κώστα το ταξί ... νταξ δεν είναι όλοι για φάπες και μερικοί νοικιάζουν μόνο για μεροκάματο .... αλλά επειδή σου λέω έχω συγγενή ταρίφα (από τους γαμημένους της φάρας όχι τους καλούς) με ΤΡΕΙΣ άδειες ταξί κάποια εποχή νοίκιαζε σε 4 άτομα τα 2 ταξί τους ακουμπάγανε ΧΕΡΑΤΑ 6 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ και αυτός βαριότανε να βγάλει το δικό του και έπαιζε κουβά και μετοχές στο ΧΑ την εποχή της χοντρής μίζας ...

μόνο αυτός κονόμαγε από όλο το ταριφαριό ;;; δεν νομίζω ...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Και τωρα μεταξυ μας... δανειζεσαι 200 και 300 χιλιαρικα και πας και τα επενδυεις σε ταξι;;;!!! Ανοιξε ενα σουβλατζιδικο ρε μεγαλε, ποιο φθηνα θα σου ερθει, λεφτα ειναι σιγουρο οτι θα βγαζεις και σαν δουλεια ειναι πολυ πιο ευκολη !
    Μέχρι πριν 5 χρόνια (για Ηράκλειο Κρήτης μιλάμε), σε τουριστικές περιοχές (Χερσόνησος, Σταλίδα, Μάλια) υπήρχαν ταξιτζήδες που τσιμπούσαν μέχρι και (χωρίς καμμιά υπερβολή) 30.000€ μηνιαίως σε καλοκαιρινή περίοδο!! Έπρεπε να σε γνωρίζει βέβαια ο "κύκλος" για να μπείς σε αυτό το παιχνίδι... Τότε η άδεια ταξί άξιζε...

Σε καλοκαιρινή περίοδο (ναι λέμε, στην Κρήτη) έβγαζα 3.000 με 3.500€ μηνιαίως μέσα στην πόλη (και με μερικές αρπαχτές απο το αεροδρόμιο)... ναι πρώην ταρίφας ήμουν για σχεδόν 2 χρόνια... πούλησα την άδεια (είχα το 25%) και ησύχασα... οι υπόλοιποι ρίχνουν λάδια τώρα μπάς και καλύψουν τα δάνεια..

edit:

Δεν φαντάζεσαι φίλε μου, πόσα σουβλατζίδικα έχουν κλείσει τα τελευταία 2 χρόνια με την κρίση..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δηλαδη εν ολιγοις, το ταριφαριο που κονομαγε, κονομαγε μονο αν ειχε "μαντρι" με ταξι, αν εγδερνε τουριστες και αν επερνε διπλο-τριπλο κουρσες... επι της ουσιας δηλαδη με πο*στιες! Αυτα πανω κατω τα γνωριζαμε ολοι το ιδιο και αυτοι που προσεβλεπαν σε γερες μπαζες αποκτωντας μια αδεια ταξι. Με 200.000 ευρω, απλα εξαγοραζες το δικαιωμα του να συμμετασχεις σε αυτη τη συνομοταξια...

...δεν τα τσουβαλιαζω ολα, εχω φιλο αγαθιαρη μεχρι αηδιας, που συντηρει οικογενεια απο το ταξι, αλλα λιωνει στη δουλεια...και μαλιστα μου λεει κρυφα μερικες φορες (γιατι η συζυγος του τα χωνει) κατι ιστοριες του τυπου "να μωρε, τις προαλες πηρα μια με ενα παιδακι και μου ελεγε οτι ειναι χωρισμενη και ανεργη... τι λεφτα να της παρω ρε μλκ;"

Να είσαι σίγουρος πως υπάρχουν πολύ καλά παιδιά (αν και λίγα) στα ταξί που δυστυχώς επισκιάζονται απο τα κοράκια... σαν αυτά που πετάνε λάδια στο δρόμο...

Πλέον παλεύουν για 15 -20€ την ημέρα (οδηγοί, οχι ιδιοκτήτες) κι'εχει ο Θεός...

εμπαργκο στα ταχι.... εγω σε οσους με ρωτανε για Ελλαδα απο εξωτερικο τους λεω για τα χ96 και χ95 για λιμανι και αεροδρομιο...... μπορει να σπαζωμαι λιγο με τα ΜΜΜ αλλα απο μενα δεν θα παρουν δραχμη τα Μν-πανα!
    ORGIA!!!!!

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA

Re: Γιατι δεν ειναι στη φυλακη οι ταριφες;

Έλα μου ντε... :wacko:
    Dura lex, sed lex.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

Re: Re: Γιατι δεν ειναι στη φυλακη οι ταριφες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Έλα μου ντε... :wacko:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Qu ils mangent de la brioche"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το εκνευριστικο ειναι να τους βλεπεις στις αυτοδημιουργουμενες πιατσες τα βραδια και να αραζουν εκει με τις ωρες...
    π.χ. Συνταγμα. ο κακος χαμος σε ολη την ερμου και μπροστα απο τις στασεις των λεωφορειων...
    Ερμου χαμηλα απο το μοναστηρακι και μετα...διπλοπαρκαρισμενοι ολοι..
    Θησειο στο σταθμο του ΗΣΑΠ και μεγαλο κομματι της αποστολου παυλου...

ρε κ@ργιολια, ετσι δουλευετε εσεις?? αραζοντας και περιμενοντας την σειρα σας για να παρετε τον ΕΝΑΝ που θα σας ακουμπησει το 30αρικο (λογω διπλης ταριφας), και μετα να πατε σπιτια σας??

χαραμοφαηδες, τεμπεληδες της κακιας ωρας. ειστε η μεγαλυτερη πληγη των δρομων ρε χλεμπονιαρηδες!!

τα βραδια δημιουργειτε πιατσες εκει που δεν υπαρχουν και πηζετε σημεια που θα επρεπε να ειναι "καθαρα".
    τα πρωϊνα δημιουργειτε χαος απο μποτιλιαρισμα με το να σταματατε μεσα στην μεση για φορτωεκφορτωση και με τον μεγαλο αριθμο σας.

υπερχρεωνετε τους περισσοτερους τουριστες και "δαγκωνετε" τα γεροντακια και τα αβγαλτα κοριτσακια που εχουν βγει για ποτο τα βραδυα...

ηθελα να'ξερα ρε αλητες αφου το 90% του κοσμου εχει μεταφορικο μεσο...
    πως σκατα συντηρειστε?

αλλα περασαν οι εποχες που βγαζατε 4χιλ μηνιαιως με το 8ωρο και ξεχρεωνατε την μια αδεια μετα την αλλη μεσα σε 5ετια. τωρα θα την φατε στον κwλο και πολυ θα το χαρω, γιατι εισασταν η χειροτερη κλικα (απο τις πολλες) που ειχε η Ελλαδα!!

τσο και λο απ'τον Ραγκουση ρε τζιτζιοφιογκοι!!

Η χειροτερη κλικα της σημερινης εποχης.H πλειοψηφια λαμογια, αξεστοι, απαιδευτοι και χωρις ιχνος επαγγελαματισμου. Φουτσα μπαλα και καρατε. Οσο για τα φραγκα που υποστηριζουν οτι χανουν με τις αδειες...ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. Με τις υγειες σας κιτρινιαρηδες
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Στο mall του Αγ. Δημητρίου χτες βράδυ ήταν πέντε-έξι ... και καλά κατεβασμένη σημαία και δεν δουλεύω ...

και τι κάνεις στην πιάτσα ρε κιτρινιάρη ;;; περιμένεις το μετρό να περάσει ;;
    Παρε με ενα τηλ ρε μλκ(αν η ωρα ηταν λογικη) να μαθουν τι εστι βερυκοκο.Οχι τπτ αλλο αλλα αυτα τα μ@υνια μονο ιδιοκτητες θα μπορουσαν να ειναι.Αυτοι για τους οποιους χανουμε εμεις το μεροκαματο μας.

Οσο για τα λαδια η απαντηση ειναι μια:
    Βιτσα,π@υτσα και στενα παπουτσια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αληθεια με αυτους που ειναι οδηγοι και οχι ιδιοκτητες τωρα τι παιζει???

Πρεπει να εχουν φαει τρελλο πακετο....

Παντως οι taxidrivers στο νησι μου την εκοψαν λογω τοπικης πανυγηρις!!!

Και εδω κολλαει ρε γμτ το σε ενα κολοβραχο οπως ειναι το νησι μου,που το 99.9999999% εχει δικο του μεσο ή καποιος δικος του στανταρ ειναι καπου διπλα να τον κουβαλησει...Πως την βγαζουν..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από demianius
    Αληθεια με αυτους που ειναι οδηγοι και οχι ιδιοκτητες τωρα τι παιζει???
    Βγάζουν δική τους άδεια (εφόσον αγοράσουν και αυτοκίνητο), πλέον οι άδειες απελευθερώθηκαν.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Βγάζουν δική τους άδεια (εφόσον αγοράσουν και αυτοκίνητο), πλέον οι άδειες απελευθερώθηκαν.
    Ναι ε?Να σε δωκω τα λεφτα να με φερεις μια στο σπιτι?Πτι ναναι γραφετε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Οτι ναναι γραφετε.
    Ο χειμώνας θα το δείξει...

http://www.autotriti.gr/data/news/pr...news/95810.asp

Σελίδα 2 από 21 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στη φυλακή οι ασυνείδητοι οδηγοί
    από panagiotispapa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 17:55
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 20:08
  3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ - ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 18:18
  4. Γιατί custom δεν ειναι μόνο ΜΟΤΟ!!!!!
    από xlntstay στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 09:24
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 13:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ