Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Ηonda FMX απορίες

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Ακόμα το fmx..?
    Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο κύριε, ντε και καλά Χόνδα

Αχέμ.... όχι επειδή έχω ένα, αλλά δεν κοιτάς και κανένα Freewind (2001 και μετά); Είναι κοντά στη φιλοσοφία του GS, αξιόπιστο, σχετικά ελαφρύ, επαρκώς ταξιδιάρικο, ευχάριστο στην οδήγηση και φθηνό. Για μηχανή στην Ελλάδα είναι πολύ καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου και τα κάνει σχεδόν όλα.

Ανάλογα τα γούστα σου, ίσως να έριχνες μια ματιά και σε KLR 650 και KLE 500. Σε καλλιστεία βέβαια δε θα διακριθεί κανένα από τα τρία, αλλά ούτε και το GS το λες ωραίο.

Και freewind και pegaso τα σκεφτόμουν παλιότερα σε άλλη φάση που μου χρειαζόταν μηχανή (και είχα και κάτι ψιλά στην άκρη), και μάλιστα είχα βρει κανά δυο πήγασους σε αξιοπρεπή κατάσταση και σε πολύ χαμηλή τιμή και είχα μιλήσει με τους πωλητές, αλλά τελικά δεν. Ειδικά το freewind μ' άρεσε πάρα πολύ και είναι και all around μοτοσακό, αλλά αν ήθελα κάτι σε αυτή τη φάση, το gs εξακολουθεί να μου φαίνεται πιο αξιόπιστο (ίσως να κάνω λάθος) και πιο όμορφο (τελείως υποκειμενικό αυτό βέβαια).
    Τα kle και klr παραμένουν πάντα μια καλή και value for money λύση, αλλά δε μ' αρέσουν.

Γενικά καλή η φιλοσοφία "τα κάνει όλα σε επαρκώς μέτριο βαθμό", αλλά αυτά που θέλω μου τα δίνει με το παραπάνω το fmx. Το πρόβλημα είναι πως εγώ δεν έχω να δώσω αυτά που θέλει αυτό

Μια και τό φερε η κουβέντα, γιατί τα freewind και τα pegaso έχουν τόσο χαμηλή μεταπώληση? Χαζεύω τώρα κάτι αγγελίες και βλέπω μοντέλα δεκαετίας σε άριστη κατάσταση λίγο πάνω από το χιλιάρικο.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από theearthaflame
    Και freewind και pegaso τα σκεφτόμουν παλιότερα σε άλλη φάση που μου χρειαζόταν μηχανή (και είχα και κάτι ψιλά στην άκρη), και μάλιστα είχα βρει κανά δυο πήγασους σε αξιοπρεπή κατάσταση και σε πολύ χαμηλή τιμή και είχα μιλήσει με τους πωλητές, αλλά τελικά δεν. Ειδικά το freewind μ' άρεσε πάρα πολύ και είναι και all around μοτοσακό, αλλά αν ήθελα κάτι σε αυτή τη φάση, το gs εξακολουθεί να μου φαίνεται πιο αξιόπιστο (ίσως να κάνω λάθος) και πιο όμορφο (τελείως υποκειμενικό αυτό βέβαια).
    Τα kle και klr παραμένουν πάντα μια καλή και value for money λύση, αλλά δε μ' αρέσουν.

Γενικά καλή η φιλοσοφία "τα κάνει όλα σε επαρκώς μέτριο βαθμό", αλλά αυτά που θέλω μου τα δίνει με το παραπάνω το fmx. Το πρόβλημα είναι πως εγώ δεν έχω να δώσω αυτά που θέλει αυτό

Μια και τό φερε η κουβέντα, γιατί τα freewind και τα pegaso έχουν τόσο χαμηλή μεταπώληση? Χαζεύω τώρα κάτι αγγελίες και βλέπω μοντέλα δεκαετίας σε άριστη κατάσταση λίγο πάνω από το χιλιάρικο.
    Για τα freewind δεν μπορώ να σου απαντήσω.. για τους πήγασους μπορώ να φανταστώ ένα σωρό λόγους.. αν θες ρώτα Αρχαίο.. ή RoadSpirit.. ή ή.. ή.. άστο καλύτερα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Λοιπόν.

Για πείτε καμιά γνώμη για το TE610 το παλιό. Παίζει στο διχίλιαρο.
    Κουβέντα να γίνεται. Μιλήστε σιχαμένοι!

(και επειδή τα πράγματα έχουν αρχίσει να ζορίζουν, με βλέπω να δίνω τελικά κανά χιλιάρικο το πολύ και να πάρω ένα wre125 να κάνω το χαβαλέ μου και αργότερα παίρνω κάτι μεγαλύτερο. πάει αυτό σε άσφαλτο εντός και εκτός πόλης ή θα αλληλοκαταστραφούμε?! βγάζει πινακίδες καταρχήν?!)

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από theearthaflame
    Λοιπόν.

Για πείτε καμιά γνώμη για το TE610 το παλιό. Παίζει στο διχίλιαρο.
    Κουβέντα να γίνεται. Μιλήστε σιχαμένοι!

(και επειδή τα πράγματα έχουν αρχίσει να ζορίζουν, με βλέπω να δίνω τελικά κανά χιλιάρικο το πολύ και να πάρω ένα wre125 να κάνω το χαβαλέ μου και αργότερα παίρνω κάτι μεγαλύτερο. πάει αυτό σε άσφαλτο εντός και εκτός πόλης ή θα αλληλοκαταστραφούμε?! βγάζει πινακίδες καταρχήν?!)

Μακριά.. τη διαφορά θα την δώσεις σε επισκευές και τα μηχανάκια αυτά είναι για Χώμα.. δεν θα σας βολέψουν για βόλτες.. Δες και KLR650 super motard.. είναι πολύ καλό και φτηνότερο από το FMX
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Το klr εξακολουθεί να μου φαίνεται πολύ ΧΟΝΔΡΟ μπροστά και βαρύ και όχι τόσο άνετο για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη. Επίσης σε αγγελίες βλέπω ότι μοντέλα του 2003 με ανάλογα χιλιόμετρα έχουν ίδια τιμή πάνω κάτω με τα fmx (γύρω από το τριχίλιαρο δηλαδή).
    Αλλά κυρίως δε μ' αρέσει, όπως είπαμε και παραπάνω.

Για το 610ΤΕ έκανα μια ψαχτική σε φόρουμς κτλ και είδα να λένε το αντίθετο. Ότι είναι περισσότερο για άσφαλτο παρά για χώμα και ότι απέχει πολύ από τις άλλες χάσκι ως προς αυτό. Παρατήρησα επίσης ότι δεν έχει σέλα-σερβιέτα όπως όλα τα μικρότερα χάσκι (ή το τελευταίο 610 και το 630) και γενικά οπτικά φαίνεται όσο άνετο φαίνεται και το fmx. Τώρα οκ, για ζημιές κτλ, δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά που λέγονται για τις ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΕΣ, αλλά και πάλι η σπανιότητα και η ελλιπής σχετικά αντιπροσώπευση είναι από μόνα τους ανασταλτικοί παραγοντες. Τέσπα απλά για να γίνει κουβέντα ρώτησα και για να μαθαίνω πέντε πράματα! Έτσι κι αλλιώς τελικά δεν πρόκειται να πάρω τίποτα τελικά λόγω οικονομικών.

Νέο μέλος
    Για λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ??
    http://www.youtube.com/watch?v=6i02LtykxI4

Μου κάνει και εμένα έτσι το FMX... Αν το βάλω στο ρελαντί για 3 λεπτά, έτσι θα γίνει. Αν δε, το κάνω με το CHOKE, τότε σε 2 λεπτά έιναι κατακόκκινο!

Νέο μέλος Το avatar του/της woofy
    KLE 500!Τα κανει ολα.Βολτα μακρινη,ελαφρος χωματακι,Super-market,μπακαζια
    για τις διακοπες σου σε νησι ανετα,οικονομικο,καλη τιμη,και επισης ειναι και
    δικυλινδρο.Ειναι σκετος εργατης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της drowvarius
    Μία ερώτηση να κάνω παιδιά; Πόσα watt είναι το φως του fmx; Ίσως κάνει για τη δική μου μηχανή, γιατί μου είπαν ότι το μέγεθος από το φως είναι λίγο μικρότερο από τα συνηθησμένα τετραγωνοφάναρα.
    How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stergios.DS Προβολή μηνύματος
    Για λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ??
    http://www.youtube.com/watch?v=6i02LtykxI4

Μου κάνει και εμένα έτσι το FMX... Αν το βάλω στο ρελαντί για 3 λεπτά, έτσι θα γίνει. Αν δε, το κάνω με το CHOKE, τότε σε 2 λεπτά έιναι κατακόκκινο!
    Αυτο στο κανει λογικα λογω ελειψεις ψυγειου και βεντιλατερ;
    Γενικα οποιος εχει fmx ας μας πει τις εντυπωσεις σε χρηση χειμωνα-καλοκαιρι χωρις ψυγειο και βεντιλατερ....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. σκασίματα στο νέο ΧΤ - απορίες
    από gspir στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 11:25
  2. Απορίες του Μαθητευόμενου!
    από milaber στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 08:36
  3. αποριες για το fazer1000-THANO για σενα
    από lagel στο forum Yamaha Fazer