Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 189

Θέμα: Ποσο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    νομιζω οτι ειπε οτι ηταν αναμεσα σε κοσμο. καποιος αλλος δεν ειδε κατι? δεν μπορει!!!
    επισηςειπε οτι ηταν κοντα στο Ζαππειο που το σημειο προσβασης της ΔΕΛΤΑ σιγουρα δεν ηταν απο εκει αλλα απο Β.Σοφιας.
    το ποσο ταχυτητα μπορει να αναπτυξει ενα Χ135 δικαβαλο με φουλ φορτιο...δεν χρειαζεται να εισαι λογικος για να το σκεφτεις.

συμφωνω με οτι λεγεται απλα μαρεσει το επωνυμο σε τετοιες περιπτωσεις.

Να σου πώ το διάβασες τι γράφει η απλά διάβασες το τίτλο ?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

καλα βρε αδερφε δεν θα τσακωθουμε κιολας!
    ειπατε...
    ειπα...
    δεν συμφωνουμε ...
    τελος.
    Καλα οτι δεν συμφωνούμε είναι σίγουρο αλλα να διαβάζουμε τι γράφει το άρθρο και να μη κράζουμε απο το 1ο post...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Να σου πώ το διάβασες τι γράφει η απλά διάβασες το τίτλο ?
    Οταν εννοω επωνυμο εννοω να γινει καταγγελια οτι την χτυπησε η ταδε μηχανη. οχι το επωνυμο της κυριας.
    το ταμπελακι δεν το βλεπεις αλλα την πινακιδα πρεπει να εχεις στραβομαρα να μην την δεις .

τεσπα...

Οταν εννοω επωνυμο εννοω να γινει καταγγελια οτι την χτυπησε η ταδε μηχανη. οχι το επωνυμο της κυριας.
    το ταμπελακι δεν το βλεπεις αλλα την πινακιδα πρεπει να εχεις στραβομαρα να μην την δεις .

τεσπα...
    μου θυμησες τωρα μια φορα, που ειχα δει μεσα στο νεο ηρακλειο μηχανη μπατσων που δεν φαινοταν ΚΑΘΟΛΟΥ ο αριθμος, απο την μαυριλα...

Τι πρεπει να γινει σε αυτην την περιπτωση ?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    μου θυμησες τωρα μια φορα, που ειχα δει μεσα στο νεο ηρακλειο μηχανη μπατσων που δεν φαινοταν ΚΑΘΟΛΟΥ ο αριθμος, απο την μαυριλα...

Παρε τον αριθμο πλαισιου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που ματατζήδες σήκωναν το πτυσσόμενο και έσπαγαν κεφάλια αδιακρίτως, τι πρέπει να γίνει? Μήπως έχουν κι αυτοί διακριτικά? Μήπως κι αυτά αιωρούνται στη σφαίρα του φανταστικού? Ξέρω, ξέρω, θα επιλέξεις να αγνοήσεις και αυτό το ποστ, όπως το προηγούμενο
    Life begins at 45°.

εγω περιμενω να παρω απαντηση απο τον μιστερ μπατσο παραπανω, και οτι πει αυτο θα κανω την επομενη φορα που θα δω μηχανη μπατσων να μην φαινεται ο αριθμος. κατι που προσωπικα το εχω παρατηρησει ουκ ολιγες φορες.

Iσχύει τελικά με μεγάλη βεβαιότητα!
    Ο πόνος που δεν πονάει καθόλου είναι...του αλλουνού ο πόνος.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

εγω περιμενω να παρω απαντηση απο τον μιστερ μπατσο παραπανω
    Κι εγώ από εκείνον περιμένω. Το δικό σου κουώτ ήταν παραπλανητικό.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που ματατζήδες σήκωναν το πτυσσόμενο και έσπαγαν κεφάλια αδιακρίτως, τι πρέπει να γίνει? Μήπως έχουν κι αυτοί διακριτικά? Μήπως κι αυτά αιωρούνται στη σφαίρα του φανταστικού? Ξέρω, ξέρω, θα επιλέξεις να αγνοήσεις και αυτό το ποστ, όπως το προηγούμενο
    ακου φιλε μου!
    δεν ειμαι στα ΜΑΤ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ οτι εγινε αλλα αν 100-200 προβοκατορες αναρχικοι η μπατσοι τα κανε πουτανα και 200000 κοσμος δεν μπορεσε να τους σαπισει στο ξυλο η να τους παραδωσει στην αστυνομια ξεμπροστιαζοντας τους τοτε το ολο κινημα ειναι αξιο της μοιρας του.

απο κει και μετα το πραγμα ξεφυγε πολυ και οι ΜΑΤΑατζηδες τα κανανε πουτανα αδιακριτωσ γιατι μεγαλε οταν εισαι απεναντι σε τοσο κοσμο και δεν ξερεις απο που σου ερχεται τοτε δεν μπορεις να κρινεις κιολας τι ειναι ο καθενας. μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

αν θες να συζητησουμε καλως. αν θες να το παμε εκει που το παει ο sovaros_user...αστο!

θελει και απαντηση ο κυριος...
    δεν χρειαζεται φιλε μου sovare απαντηση. μου αρκει η υπογραφη σου...

Μην περιμένετε βρε. Η απάντηση έχει δοθεί πολλές φορές.

"Μεμονωμένο περιστατικό"
    "Θα πέσει φως"
    "Ο ένοχος θα τιμωρηθεί"

κτλ, κτλ

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο "ζαρντινιέρα". Δηλαδή χτύπησε μόνη της, το έκανε επίτηδες, ε σιγά μην ήταν κάταγμα και τέτοια...
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

η να τους παραδωσει στην αστυνομια ...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ακου φιλε μου!
    δεν ειμαι στα ΜΑΤ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ οτι εγινε αλλα αν 100-200 προβοκατορες αναρχικοι η μπατσοι τα κανε πουτανα και 200000 κοσμος δεν μπορεσε να τους σαπισει στο ξυλο η να τους παραδωσει στην αστυνομια ξεμπροστιαζοντας τους τοτε το ολο κινημα ειναι αξιο της μοιρας του.

απο κει και μετα το πραγμα ξεφυγε πολυ και οι ΜΑΤΑατζηδες τα κανανε πουτανα αδιακριτωσ γιατι μεγαλε οταν εισαι απεναντι σε τοσο κοσμο και δεν ξερεις απο που σου ερχεται τοτε δεν μπορεις να κρινεις κιολας τι ειναι ο καθενας. μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.
    Δεν έχω προσωπικά με όλη την αστυνομική δύναμη. Αλλά κάποια ανθρωπάκια αξίζουν πραγματικά να υποφέρουν με τον χειρότερο τρόπο.

Δεν υπάρχει δικαιολογία. "Το πράγμα ξέφυγε", "δεν ξέρεις από που σου έρχεται", "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά", όχι, φίλε μου, δεν αποτελούν δικαιολογίες αυτά. Δική τους δουλειά είναι, όχι δική μου. Αν δε μπορούν να τη φέρουν εις πέρας, ας πάνε στα χωριά τους να μαζεύουν χόρτα.

Μάτια έχουμε και βλέπουμε τι συμβαίνει. Δε χρειάζεται να επεκταθώ. Απλά μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
    Life begins at 45°.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    όπως πολύ σωστά είχε πει ένας φίλος : Βαράτε ελεύθερα , θα γίνει ΕΔΕ .....:rotflmao: :rotflmao:

δεν χρειαζεται φιλε μου sovare απαντηση. μου αρκει η υπογραφη σου...
    Στον ταφο ο καθε στρατιωτης προωθητης της ανισοτητας, αυτο δεν το λεει στην υπογραφη

Αντε καλο απογευμα.

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πόσο "βρώμικο" μυαλό έχετε;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2004, 22:01
  2. ποσο μεγαλα
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2004, 23:01
  3. Απαντήσεις: 1