Αυτή που δεν βγάζει τίποτε μήπως έκανε κανένα "πσφστ" ..??Αρχικά δημιουργήθηκε από geocheats2
Έχω δοκιμάσω να ξεβιδώσω κάτι βιδούλες που έχει στο πλάι κάποια έβγαλε βενζίνη άλλη έβγαλε λάδι και μια δεν βγάζει τίποτα![]()
Αυτή που δεν βγάζει τίποτε μήπως έκανε κανένα "πσφστ" ..??Αρχικά δημιουργήθηκε από geocheats2
Έχω δοκιμάσω να ξεβιδώσω κάτι βιδούλες που έχει στο πλάι κάποια έβγαλε βενζίνη άλλη έβγαλε λάδι και μια δεν βγάζει τίποτα![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κι άλλοι τεχνικοί όροι ρε φίλε; Εσύ διάβαζες εκεί που πήγες αντί να κάνεις μπάνια;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αυτή που δεν βγάζει τίποτε μήπως έκανε κανένα "πσφστ" ..??![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αμα δεν ξερεις να μην ανακατευεσαι ρε...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι άλλοι τεχνικοί όροι ρε φίλε;![]()
"Πσφστ" είναι ο ήχος που κάνει ο κώλος σου όταν πέφτει επειδή ξεβίδωσες την βίδα που είχες στον αφαλό σου ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τότε, καλά τα λεγα στον Τσίου...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αμα δεν ξερεις να μην ανακατευεσαι ρε...!!![]()
"Πσφστ" είναι ο ήχος που κάνει ο κώλος σου όταν πέφτει επειδή ξεβίδωσες την βίδα που είχες στον αφαλό σου ...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παιδιά κατά τύχη με έψαχνα στον γουγλη και είδα αυτό το θέμα στο οποίο δεν είχα ξαναμπεί απο το τελευταίο μου μήνυμα.
Τελικά το μηχανάκι το έφτιαξα αλλά ακόμα κάνει κάτι κουλά που και πού και ακόμα πιάνει τελική με ένα γομάρι πάνω.
Να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις γιατί καιρό είχα να γελάσω τόσο.
Γιώργος
btw σορρυ για το ξέθαμα
ΤΙΠΟΤΕ ΦΙΛΕ...
Αν θελεις μπες παλι τον οκτωβρη του '15 να μας κανεις ενα update.