Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Αδίστακτοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    και οχι να μας κλείνουν στης κλινικές να παίρνουν την σύνταξη το σόι
    .

το οποίο οι κλινικάρχες υποχρεώνουν να αγοράζει απ'έξω τα πάμπερς και τα σπρέι κατάκλισης και όλα τα λοιπά καθότι οι κλινικές ούτε να αυτοσυντηρηθούν δεν μπορούν.
    Ε;
    Άσε...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    επισης εαν καποιος θα κανει κατι στην υγεια ειναι ο λοβερδος και κανενας αλλος...
    Ηταν που λες ενας Γερμανος, ενας Αμερικανος και ενας Ελληνας

....

ασφάλεια αποψη μου παντα
    Πονάς και έχεις δίκιο. Βλέπεις τρελά και σαλτάρεις.

Αλλά άμα ξαναδιαβάσεις τι γράφεις, θα δεις ότι πρέπει να επαναδιατυπώσεις γιατι θα σε πάρουμε
    με τις πέτρες.

Μιλάς για (πολύ κακές) εξαιρέσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Πονάς και έχεις δίκιο. Βλέπεις τρελά και σαλτάρεις.

Αλλά άμα ξαναδιαβάσεις τι γράφεις, θα δεις ότι πρέπει να επαναδιατυπώσεις γιατι θα σε πάρουμε
    με τις πέτρες.

Μιλάς για (πολύ κακές) εξαιρέσεις.
    νομίζω οτι εγραψα κατι λαθος αλλα πρόσεχε μην σηκώνεις τοσο εύκολα πέτρες....θα σου πιαστει η μεσουλα.....

πλακα κάνω....
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    .

το οποίο οι κλινικάρχες υποχρεώνουν να αγοράζει απ'έξω τα πάμπερς και τα σπρέι κατάκλισης και όλα τα λοιπά καθότι οι κλινικές ούτε να αυτοσυντηρηθούν δεν μπορούν.
    Ε;
    Άσε...

για να μας πει λιγο κάποιος το ποσο που χρωστάει το κρατος σε ιδιωτικές κλινικές......?

βεβαια μην νομίζεις οτι λυπάμαι της κλινικές.....εχουν βάλει κ αυτοί τα χεράκια τους στα ταμεία πολυ καλα μαζι με τους διευθυντές τον ταμείων...........

επίσης απο μια κλινικη θα ακούσεις μονο τα δυσάρεστα,,,, παω στοίχημα οτι ποτε δεν έχετε ακουσει οτι η κλινικές θα επρεπε να εχουν πετάξει εξω πολυ κόσμο ......που δεν πληρώνουν η το δημόσιο δε καλύπτει ολα τα νοσήλια που χρειάζονται.....
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ασφάλεια πληρώνουμε για να περνουμε σύνταξη.....και οχι να μας κλείνουν στης κλινικές να παίρνουν την σύνταξη το σόι
    και το κράτος να δινει άλλα 1500 στην κλινική....και η γιαγιά να μην έχει να παρη τπτ.....

ρωτήστε καποιον που εργάζεται σε μια κλινικη να σας πει τι παίζεται!

επίσης για μενα δεν μπορει ενας συνταξιούχος στην ελλαδα να πληρωνει συνολο σε αυτην την φαση 3000ε ενα συνταξιούχο και εγω να εχω δωσει 30,000 τεβε και να κινδυνεύω να παρω τα παπαρια μου....

και το ξανα λεω οτι διαφωνώ ισως με το ποσοστό κράτησής οτι ειναι λιγο τραβηγμένο

επισης εαν καποιος θα κανει κατι στην υγεια ειναι ο λοβερδος και κανενας αλλος...

αποψη μου παντα
    Κάνεις πλάκα τώρα έτσι;

Τα δημόσια νοσοκομεία που χτίστηκαν και συντηρούνται με τα δικά μας λεφτά θα τα πληρώνουμε ΞΑΝΑ επειδή δεν μπορουν να τα διαχειριστούν οι άχρηστοι που έχουν βάλει για να τα διοικούν;

Πληρώνουμε για την σύνταξη και την υγειονομική μας κάλυψη!

Αν πληρώνεις 30.000 και κινδυνεύεις να πάρεις τα @@ σου, δεν φταίει η γριούλα που κι αυτή πληρωνε ότι της ζήταγε το κράτος..

Κι οι άποροι τι θα γίνουν;

υ.γ. Αυτό με τους εργαζόμενους τις κλινικές άστο..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak

....
    Ακριβώς...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    ....
    ..και ένας Τοτός και ένας Τσακ Νόρις σε ένα αεροπλάνο όπου έπεσε στο Σύνταγμα...

Το πρόβλημα είναι ότι υπερτιμολογήθηκαν σε ακραίο βαθμό όλες οι υπηρεσίες που προσέφεραν τρίτοι για λογαριασμό του κράτους (εργολαβίες, προμήθειες υλικών, εν προκειμένω υπηρεσίες στην υγεία κ.λπ.), έχοντας τερατώδη υπερκέρδη και το κακό είναι ότι όλα είναι γραμμένα, αναγνωρισμένα, επικυρωμένα κοινή συναινέσει! Δεν αμφισβητεί κανείς την ΥΠΕΡτιμολόγηση που έγινε εις βάρος του Ελληνικού λαού και όλα αυτά τα χρέη καλούνται να τα πληρώσουν τα γνωστά θύματα, ενώ κανένας δεν τολμά ούτε να διανοηθεί τον επανέλεγχο "Γιααααα έλα δω ρε μάστορα, τι έφτιαξες, τι έδωσες πάμε να δούμε, έλα να μου δείξεις" Μπαα... Ότι πει ο εργολάβος, η κλινική και η εταιρεία είναι αξίωμα! "Πόσα σου χρωστάμε; 1 δις; Έεφτασεεεϊ..."
    Goeffrey σώσε μας...ναιιιι, σώσε μας κι άλλο και μετά θα γυρίσουμε να μας σώσεις κι από πίσω.

για να μας πει λιγο κάποιος το ποσο που χρωστάει το κρατος σε ιδιωτικές κλινικές......?

βεβαια μην νομίζεις οτι λυπάμαι της κλινικές.....εχουν βάλει κ αυτοί τα χεράκια τους στα ταμεία πολυ καλα μαζι με τους διευθυντές τον ταμείων...........

επίσης απο μια κλινικη θα ακούσεις μονο τα δυσάρεστα,,,, παω στοίχημα οτι ποτε δεν έχετε ακουσει οτι η κλινικές θα επρεπε να εχουν πετάξει εξω πολυ κόσμο ......που δεν πληρώνουν η το δημόσιο δε καλύπτει ολα τα νοσήλια που χρειάζονται.....
    Ομιλώ για δημόσια ιδρύματα και κλινικές αυτών και κατέχω πολύ καλά το θέμα καθότι βρέθηκα να έχω συγγενή σε αυτά. Επιπροσθέτως έκανα και κάμποσα φεγγάρια τον πωλητή φαρμάκων και λοιπών άχρηστων νοσοκομειακών υλικών οπότε έχω γνώμη επί του θέματος. Ο τελευταίος που φταίει είναι ο ασθενής και η ταλαίπωρη η οικογένειά του που πρέπει να τον συντηρεί όπως μπορεί. Αυτός όμως ο ασθενής πάλι την πλερώνει και με τον νέο νόμο!
    Ε ά σιχτήρ για σύστημα πια!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

αυτα ειναι μονο η αρχη...
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Παλαιό μέλος
    Από ότι κατάλαβα το νομοσχέδιο μιλάει για ψυχικά ασθενείς οι οποίοι είναι εσώκλειστοι μέσα σε ψυχιατρικές κλινικές .
    Οι ποιο πολύ από αυτούς δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους και παίρνουν αναπηρική σύνταξη από την πρόνοια πλέον ΟΓΑ δηλαδή δεν έχει συνεισφέρει ποτέ σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο .
    Επίσης τα κρατικά ιδρύματα δεν κρατάνε τον ασθενή πάνω από ένα μήνα , μετά τον μήνα τον στέλνουν στο σπίτι (δρόμο ) ή σε ιδιωτικά ιδρύματα .
    Δούλευα σε ιδιωτικό ψυχιατρικό ίδρυμα και ξέρω καλά τι γίνεται .

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    Από ότι κατάλαβα το νομοσχέδιο μιλάει για ψυχικά ασθενείς οι οποίοι είναι εσώκλειστοι μέσα σε ψυχιατρικές κλινικές .
    Οι ποιο πολύ από αυτούς δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους και παίρνουν αναπηρική σύνταξη από την πρόνοια πλέον ΟΓΑ δηλαδή δεν έχει συνεισφέρει ποτέ σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο .
    Επίσης τα κρατικά ιδρύματα δεν κρατάνε τον ασθενή πάνω από ένα μήνα , μετά τον μήνα τον στέλνουν στο σπίτι (δρόμο ) ή σε ιδιωτικά ιδρύματα .
    Δούλευα σε ιδιωτικό ψυχιατρικό ίδρυμα και ξέρω καλά τι γίνεται .
    Ενω οι ανασφαλιστοι αλλοδαποι που κατακλυζουν τα εφημερευοντα καθε μερα κανοντας τσαμπα ολες τις εξετασεις εχουν συνεισφερει.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος
    Εγώ δεν λέω αν είναι σωστό ή όχι απλά λέω πως έχει η κατάσταση

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αδίστακτοι διαφημιστές
    από VANDA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2007, 11:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε