ιμέ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
W
τωρα το πιασα![]()
![]()
ιμέ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
W
τωρα το πιασα![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Για να το δούμε το θέμα λίγο ψύχραιμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από power77
ενασ φιλοσ εχει ενα tdm 900 μοντελο 2006 δεν εχει τιποτα απο extra εκτοσ απο μια βαλιτσα και το ανταλασει που ευχαριστα με το δικο μου διοτι απο οτι λεει εχει βαρεθει να το φτιαχνει και εχει ολο θεματα με ηλεκτρολογικα αλυσιδεσ που βγαινουν συνεχεια και αλλα εκτοσ απο μηχανικα προβληματα,![]()
Αν πιστεύεις το φιλαράκι σου, τότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να κάνεις την ανταλλαγή ...
Αν δεν τον πιστεύις, τότε πάει να σε "ρίξει" άρα πάλι δεν πρέπει να κάνεις την ανταλλαγή..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κοίτα τι λέει: "...μιασ και στο νησι που ζουμε δεν υπαρχουν..."Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αν το μηχανάκι δεν είναι στουκαρισμένο ή με κολλημένο μοτέρ, ένα χιλιάρικο είναι χάρισμα.
Ντου!
![]()
Σε ποιο νησί ρε παλικάρι;
(Και πάτα το W αντί για το S)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
http://www.wmagazine.com/Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
W
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Θα το πιάσεις κι εσύ σε λίγο...
Ίντα διάολο; Γαύδο μένει;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κοίτα τι λέει: "...μιασ και στο νησι που ζουμε δεν υπαρχουν..."
Σε ποιο νησί ρε παλικάρι;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θα το πιάσεις κι εσύ σε λίγο...![]()
οχι φιλε μου τιποτα απο τα δυο δεν ειναι το μηχανακι το βλεπω καθε μερα και κυκλοφορει κανονικα το μονο που εχω δει εγω ειναι οτι θελει 2 τσιμουχεσ στα καλαμια διοτι χανει λαδια δηλαδη φισιολογικη φθορα κατα τα αλλα επειδη στο νησι δεν ξερουν να φτιαχνουν μεγαλεσ μηχανεσ εκτοσ απο παπακια και αυτα με τοζορι και οτ υποσ ειναι ζα μαν φου πιστευω πωσ ειναι μεγαλη ευκαιρια γιατι απο οτι ειδα και στα μεταχειρισμενα κατω απο 5000 το συγκεκριμενο μοντελο δεν το βρισκεισ .σε ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου
Έχει μια λογική αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αφού βρίσκεσαι σε νησί πάρ'το.![]()
Παλικάρι, περίμενε λίγο να το σκεφτούμε το πράγμα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από power77
οχι φιλε μου τιποτα απο τα δυο δεν ειναι το μηχανακι το βλεπω καθε μερα και κυκλοφορει κανονικα το μονο που εχω δει εγω ειναι οτι θελει 2 τσιμουχεσ στα καλαμια διοτι χανει λαδια δηλαδη φισιολογικη φθορα κατα τα αλλα επειδη στο νησι δεν ξερουν να φτιαχνουν μεγαλεσ μηχανεσ εκτοσ απο παπακια και αυτα με τοζορι και οτ υποσ ειναι ζα μαν φου πιστευω πωσ ειναι μεγαλη ευκαιρια γιατι απο οτι ειδα και στα μεταχειρισμενα κατω απο 5000 το συγκεκριμενο μοντελο δεν το βρισκεισ .σε ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου
ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΖΕΙΣ;
Πέιτε την αλήθεια ρε στο παλλουκάρι. Γιατί μιλάτε με μισόλογα...?![]()
@poweranger77:γράψου ρε φιλαράκι στο tdmforum και θα σου πούν τα πάντα. Εδώ οι μαγκίτες δεν συμπαθούν τα τδμ γιατί έχουν φάει πολλά τσάγια από δαυτα...
Μην ξεχάσεις, όταν το παρεις με το καλό, να του βάλεις κανα εξατμΙσόνι της προκοπής -που να βροντάει συθέμελα- και οπωσδήποτε φώτα ξένον.![]()
![]()
Καταρχάς, ναι όντως,Αρχικά δημιουργήθηκε από power77
W
Μετά, στα σοβαρά...άν δεν το πάρεις, με ένα χιλιάρικο το έχω χτυπήσει εγώ με τη μία! Χωρίς μπούρδες!
Και κατά 2ον...που στο καλό μένεις; Και πόσο μακριά είναι ένα συνεργείο της προκοπής;
ναξο ρε παιδια ειμαι αλλα δεν υπαρχουν συνεργεια για μεγαλεσ μηχανεσ
το W βρε πουλί μου..Αρχικά δημιουργήθηκε από power77
ναξο ρε παιδια ειμαι αλλα δεν υπαρχουν συνεργεια για μεγαλεσ μηχανεσ
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"