Ευτυχώς τό'σωσες![]()
ε, εντάξει.. δε θα το πάρουμε και έληξεΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Toυ 10 έχει 14.540 έουρα...
Του 11, είναι Κ.Π. €...
Δεν στοκάρει 1000ρια πλέον ο Ακατανόμαστος.. όσο το βρει σε κάποια ευρωπαική χώρα + τελωνεία + λοιπά = τελικό ποσό..
Κάθε μηχανάκι και διαφορετική τιμή.. :hypnotize![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
12-14 1000ρι τζαπαν του 2011;Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
12-14![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχει αποποινικοποιηθεί ακόμα! Σβήστο!![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παντα ειχανε διαφορετικες τιμες Νικο, τελωνεια + λοιπα παντα διαφορετικα ειναι (πανω η κατω), η τελικη τιμη μενει ιδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Toυ 10 έχει 14.540 έουρα...
Του 11, είναι Κ.Π. €...
Δεν στοκάρει 1000ρια πλέον ο Ακατανόμαστος.. όσο το βρει σε κάποια ευρωπαική χώρα + τελωνεία + λοιπά = τελικό ποσό..
Κάθε μηχανάκι και διαφορετική τιμή.. :hypnotize![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Υπάρχει τελική τιμή; τότε γιατί μας την κρατάει κρυφή και λέει ΚΠ; (και στο site και στα εξελόφυλλα που μοιράζει στους εξουσιοδοτημένους)Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Παντα ειχανε διαφορετικες τιμες Νικο, τελωνεια + λοιπα παντα διαφορετικα ειναι (πανω η κατω), η τελικη τιμη μενει ιδια![]()
Κοίτα Περιέργεια εννοεί :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπάρχει τελική τιμή; τότε γιατί μας την κρατάει κρυφή και λέει ΚΠ;
Κατέω γω μωρέ; Προσφορές ο ένας, κάτω τις τιμές ο άλλος...Λέω κάπου εκεί θα είναι μπας και σπρώξουνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
12-14 1000ρι τζαπαν του 2011;![]()
![]()
![]()
![]()
Στο μάρκετινg μας είχανε πει ότι το 15 γενικά τρομάζει και δεν το θέλει να το θωρρεί ο άθρωπος. Το 16 ακούγεται πολύ φεύγα μακριά από το 10, οπότε...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
τι πίνεις ρε πστ μου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κοίτα Περιέργεια εννοεί :rotflmao:
πρωτα θα ξεστοκαρει τα 08-09-10 και μετα θα φερει 11αρια![]()
-Θα ηθελα ενα σιμπιαρ 2011
-Κυριε μου ειναι ΚΠ και θα κανει 3 μηνες να ερθει, ανταυτου ομως εχω ενα οκοκαινουριο 2010 μοντελο.
-Δεν με ενδιαφερει το παλιο θελω καινουριο
-Μα δεν εχει διαφορα απλα του βαλαν αλλα αυτοκολλητα το 2011, και θα σας κανω και τιμη σπεσιαλ αν παρετε το 2010 μοντελο. 177 ευρω κατω απο τη τιμη καταλογου
![]()
![]()
![]()
Οχι, τα Κ.Π. δεν εχουν και δεν ξερω πως το εχουν κανει, δεν το εχω ψαξει καθολου (καννα 17αρι ακουσα)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπάρχει τελική τιμή; τότε γιατί μας την κρατάει κρυφή και λέει ΚΠ; (και στο site και στα εξελόφυλλα που μοιράζει στους εξουσιοδοτημένους)
Εννουσα ολα τα αλλα μοτο που εχουν τελικη τιμη![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αυτά τα ξέρουμε ρε φίλε.. Το θέμα είναι ότι τον Αύγουστο του 11 και δεν έχει στοκ ΕΝΑ μηχανάκι με τιμή..Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Οχι, τα Κ.Π. δεν εχουν και δεν ξερω πως το εχουν κανει, δεν το εχω ψαξει καθολου (καννα 17αρι ακουσα)
Εννουσα ολα τα αλλα μοτο που εχουν τελικη τιμη![]()
![]()
QUIZ
Ποσο ΚΑΙΕΙ (σε λαδι) ενα CBR1000RR του '11
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαμησε μας ρε φιλε με τις τιμες! Σα ΜΠως και θα παρεις?
Εδω δεν εχουμε για μεταχείρω του 04 γαμω τις ταινιες μου μεσα!
![]()
κανα review απο χθες θα μας γράψεις εσύ?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
QUIZ
![]()
![]()
έλεος ρε, άσε ένα θρεντ χωρίς κλάψα, έλεος!!! μας έχεις σπάσει τα νεύρα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
QUIZ
![]()
ασταδιάλα, τράβα κάνε καμια βουτιά να ηρεμήσεις λίγο ...![]()