Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Z.K.A.P
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Nταξει εισαι αρρωστος..
Αλλα σε νιωθω..
Η μοναδικη περιπτωση που με λουζει κρυος ιδρωτας κυριολεκτικα..
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Όλοι!Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Αλλα σε νιωθω..
Έχω καταφύγει πάνω σε πολύ μεγάλο ζόρε σε λεβητοστάσιο άσχετης πολυκατοικίας που χτύπησα και απλά κάποιος από συνήθεια άνοιξε την οξώπορτα, με μια σακούλα σούπερμάρκετ παραμάσχαλα και ένα πακέτο χαρτομάνδηλα από σκούρο κοπέλι στα φανάρια!
Μη σου τύχει!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ελιωσα λεμε!
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Σ-Καταπληκτική αφήγηση![]()
![]()
:rotflmao:
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Μήπως να μας έλεγες τι πίνεις και δεν μας δίνεις![]()
κατά τα άλλα,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Καταρχην σε νοιωθω,απλα την επομενη φορα που θα τυχη ο μη γενειτο θα σκεφτομαι την ιστορια και θα χεστω απο τα γελια.
Πρεπει να γινει επιγοντος ενα σουαρε μαζι με Οριζοντα...Γελαω απο τωρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
:rotflmao: το πόσο σε νιώθω δεν περιγράφεται με λόγια..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Γενικά είμαι οδηγός ηπίων τόνων και ρυθμού ......
Εχουμε λοιπόν πριν μερικά χρόνια ξεκινήσει για μπανάκι με τη συμβία και το Fazer, όλα καλά όλα ανθηρά, γέλιο και καλή διάθεση ......
Με το που βουτάμε στο νερό ........ και οι δύο ...... ακούγεται εκείνος ο υπόκοφος θόρυβος από το κάτω μέρος της κοιλιάς !!!
Την κοιτάω .... με κοιτάει ...... δεν χρειαζόταν δεύτερη κουβέντα !!!
Εδω μιλάνε τα μάτια !!!![]()
![]()
![]()
Ανεβαίνουμε όπως - όπως στο μηχανάκι (πάντα με ρυθμό μην μας καταλάβουνε οι τριγύρω ..... για ένα κούτελο ζούμε) ........ οι πετσέτες και το αντηλιακό έμειναν εκεί ......
Τι Λορένθο, τι Ρόσσι και μαλακίες ...... πρώτη και τελευταία φορά το μηχανάκι πήγαινε έτσι ........ ο κινητήρας να ουρλιάζει, τα παταράκια να ακουμπάνε κάτω ........ και η συμβία από πίσω να ουρλιάζει ........ "Μιά ζωή τρέχεις, τώρα βρήκες να πηγαίνεις αργά ;;;"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν πιστεύω το Χερσόνησσος - Ηράκλειο να έχει γίνει γρηγορότερα !!!
Αξέχαστο θα μου μείνει το βλέμμα του τρελλού από τον καθρέπτη και ο ιδρώτας να τρέχει σα νερό !!!
Να σημειώσω εδώ ότι η συμβία οτιδήποτε πέρα των 8-10 μοιρών κλίση το θεωρεί υπερβολή !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήπως η λύση για βελτίωση των οδηγικών μου επιδόσεων είναι τα καθαρτικά σοκολατάκια ;;;
![]()
![]()
![]()
Τι CSS και μ@λ@κίες !!!
:rotflmao: :rotflmao:
Δεν μας είπες τι επιτόκιο έδινε μια τέτοια ακριβή κατάθεση!
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
ειμαι νεος στο φορουμ και μετα τις αγγελιες αυτο ηταν το αμεσως επομενο θεμα που διαβασα. εκλαψα απο τα γελια!!!!!! τρελη αφηγηση!!!!!
![]()
Never ride faster than your
guardian angel can fly...
Σε πρόλαβε άλλος...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μήπως η λύση για βελτίωση των οδηγικών μου επιδόσεων είναι τα καθαρτικά σοκολατάκια ;;;
(καλό πράμα τα ξεθαματάκια σε τέτοια θρεντ)