Υποτίθεται δούλευες σήμερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ρε Ηλια κανε κανα μπανιο κι ασε εμας να μιζεριαζουμε.
Ποσο νερο ηπιες?![]()
![]()
Υποτίθεται δούλευες σήμερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ρε Ηλια κανε κανα μπανιο κι ασε εμας να μιζεριαζουμε.
Ποσο νερο ηπιες?![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Nα και κάποιος που το ξέρει/θυμάται!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σαν σήμερα το 480 π.Χ στα Στενά των Θερμοπυλών, ο αρχηγός των Ελλήνων, Λεωνίδας, απαντά "Πάρε τα @@ μου" στην πρόταση του βασιλιά των Περσών, Ξέρξη, να παραδώσει τα όπλα.
Χίλια Εύγε!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αυτο εγινε για εναν και μονο λογο.Ο Λεωνιδας ειχε @@.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σαν σήμερα το 480 π.Χ στα Στενά των Θερμοπυλών, ο αρχηγός των Ελλήνων, Λεωνίδας, απαντά "Πάρε τα @@ μου" στην πρόταση του βασιλιά των Περσών, Ξέρξη, να παραδώσει τα όπλα.
(@@ δουλεια.Ακομα συνεδριαζουν τα @@ του σατα)
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αφου βεβαια λιγο καιρο νωριτερα σαν γνησιοι Ελληνες ειχαν πει στους αλλους Ελληνες ''παρτε τα @@ μας'' οταν τους ζητησανε να συμμαχησουνε ολοι εναντια στον Περσικο κινδυνο!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν αλλαζουνε διαχρονικα τα χουγια μας![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ναι, και;Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αφου βεβαια λιγο καιρο νωριτερα σαν γνησιοι Ελληνες ειχαν πει στους αλλους Ελληνες ''παρτε τα @@ μας'' οταν τους ζητησανε να συμμαχησουνε ολοι εναντια στον Περσικο κινδυνο!
Δεν αλλαζουνε διαχρονικα τα χουγια μας![]()
![]()
Το 'πιασες..Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αυτο εγινε για εναν και μονο λογο.Ο Λεωνιδας ειχε @@.
...![]()
Ωραια.Τωρα μπορω να ξαναπεσω σε κωμμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το 'πιασες..![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Έλα μωρέ τον παλιοεθνικιστή τον Λεωνίδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Τραβα παιξε με το ipad σου τρομπα και μην ασχολεισαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όλο μιζέρια είστε μάγκες...
Σας βαρέθηκα![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Συγνώμη Χρήστο, χωρίς παρέξήγηση και αν μου επιτρέπεις:Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
http://thesecretrealtruth.blogspot.c...post_1591.html
QUOTE FROM LINK:
"Εις τον τόπον, τον οποίον κατοικούμε, εκατοικούσαν οι παλαιοί Έλληνες, από τους οποίους και ημείς καταγόμεθα και ελάβαμε το όνομα τούτο. Αυτοί διέφεραν από ημάς εις την θρησκείαν, διότι επροσκυνούσαν τες πέτρες και τα ξύλα"
END QUOTE FROM LINK
Αυτό ουδέποτε έγινε. "Άλλοι" προσκυνούν ξύλα, πέτρες, φυλαχτά, κόκκαλα κτλ κτλ κτλ
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τραβα παιξε με το ipad σου τρομπα και μην ασχολεισαι.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
i-padisou dhladh kai ase mas na filosofoumeΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Eγω γιατι να παρεξηγηθω ρε Στελιο?Με τη μορφωση του και τα λεγομενα του.Αλλα ηταν μπροστα ο ανθρωπας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Συγνώμη Χρήστο, χωρίς παρέξήγηση και αν μου επιτρέπεις:
QUOTE FROM LINK:
"Εις τον τόπον, τον οποίον κατοικούμε, εκατοικούσαν οι παλαιοί Έλληνες, από τους οποίους και ημείς καταγόμεθα και ελάβαμε το όνομα τούτο. Αυτοί διέφεραν από ημάς εις την θρησκείαν, διότι επροσκυνούσαν τες πέτρες και τα ξύλα"
END QUOTE FROM LINK
Αυτό ουδέποτε έγινε. "Άλλοι" προσκυνούν ξύλα, πέτρες, φυλαχτά, κόκκαλα κτλ κτλ κτλ
![]()
![]()