Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: κοπαναει το inova....!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Μηχανικό είναι Μάραθο, παρέα με άλλο βρωμιάρικο (μεστωμένο) αγόρι και δεν μπορούν μπουν PC γιατί το κρύβει στίβα μπύρες...
    μεταφραση....το μελος catmaster που ειναι και μηχανικος αυτην την στιγμη σαπιζει στις μπυρρες καπου στην Πελοπονησο...αν βιαζεσε ψαξου αλλου...αν και βεβαια τετοια εποχη ολοι την εχουν κανει....και οσοι δεν την εχουν θα πανε Κουβα με τα λεφτα που θα σου παρουν...

Μηχανικό είναι Μάραθο, παρέα με άλλο βρωμιάρικο (μεστωμένο) αγόρι και δεν μπορούν μπουν PC γιατί το κρύβει στίβα μπύρες...
    άλλος είναι ντίρλα μΕ φαίνεται ....

(αλλά το σενάριο που λες μΕ άρεσε πάρα πολύ )

Αθήνα είμαι ακόμα ρε και πήζω ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    άλλος είναι ντίρλα μΕ φαίνεται ....

(αλλά το σενάριο που λες μΕ άρεσε πάρα πολύ )

ουπς...διορθωση...το μελος catmaster που ειναι και μηχανικος ειναι ακομα στην Αθηνα αλλα κατι μου ειχε πει για ταξιδακι που ετοιμαζει στις Μαλδιβες...στειλτου πμ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. πλακα κανω...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ουπς...διορθωση...το μελος catmaster που ειναι και μηχανικος ειναι ακομα στην Αθηνα αλλα κατι μου ειχε πει για ταξιδακι που ετοιμαζει στις Μαλδιβες...στειλτου πμ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. πλακα κανω...
    Τελικά αυτός ο Ολντμανίδης είναι μέγας ψεύτης, ναι??

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Ναι εεε...??

Και τα πλάτσα πλούτσα στην πισίνα με τις Γαλλιδούλες να φωνάζουν "Viens ici rapidement, mon doux Akis" στο τηλέφωνο, τα φαντάστηκα ..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ναι εεε...??

Και τα πλάτσα πλούτσα στην πισίνα με τις Γαλλιδούλες να φωνάζουν "Viens ici rapidement, mon doux Akis" στο τηλέφωνο, τα φαντάστηκα ..??

Έχεις βαλθεί να τον κάψεις εεε????
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
    Εσύ μιλούσες Γαλλικά, καλέ..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Εσύ μιλούσες Γαλλικά, καλέ..???

mais oui!!!
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua

Αυτό είναι Ηλίου φαεινότερο, το γιατί δεν ξέρουμε...........
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος
    θα το καψω το ρημαδι κ απο τελη αυγουστου που θα χωνομαστε ενας ενας σιγα σιγα στα καβουκια λεω να αρχισω να ψαχνομαι!!!
    ΑΑΑ κ catmaster σιγουρα θα χρειαστω κ λιγο τισ γνωσεις σου!ευχαριστω παντως!α, κ πιειτε κ καμια μπυριτσα για μας που πηζουμε ακομα αθηνα!
    παρεπιπτοντως εχθεσ του αλλαξα τα λαδακια κ τα αφησα να κατσουν,σημερα κατω κατω ειχε γρεζι χρωματος ασημι....αυτο ειναι απο κυλινδρο???τριβεται το πιστονι?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aimar21
    θα το καψω το ρημαδι κ απο τελη αυγουστου που θα χωνομαστε ενας ενας σιγα σιγα στα καβουκια λεω να αρχισω να ψαχνομαι!!!
    ΑΑΑ κ catmaster σιγουρα θα χρειαστω κ λιγο τισ γνωσεις σου!ευχαριστω παντως!α, κ πιειτε κ καμια μπυριτσα για μας που πηζουμε ακομα αθηνα!
    παρεπιπτοντως εχθεσ του αλλαξα τα λαδακια κ τα αφησα να κατσουν,σημερα κατω κατω ειχε γρεζι χρωματος ασημι....αυτο ειναι απο κυλινδρο???τριβεται το πιστονι?

Όσο τρίβεται και το πιπέρι...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

....
    ότι χρειαστείς εδώ θα είμαι μετά τις 17-18 Αυγούστου (και κανα δυό μέρες για αποτοξίνωση )

Αν το γρέζι είναι όπως λες ασημί , τρως ρουλεμάν η ελατήρια (η και τα δύο) ... θα σου πρότεινα αν σε παίρνει και δεν χάνεις το μεροκάματο σου να μην το κινείς ...

Νέο μέλος
    δηλαδη κακο αυτο.......!!!την παρασκευη σταματαω δουλεια για κανενα 10ημερο περιπου.
    και να ρωτισω...κινδυνευω να μεινω ανα πασα στιγμη (υ.γ. το πηγαινω τερμα προσεκτικα,ετσι πιστευω δλδ) η το χειροτερο ειναι οτι του κανω μεγαλυτερη ζημια που μπορει να φτασει σε σημειο να μην ειναι επισκευασιμη?
    απλα σκεφτηκα οτι η εργασια για το μοτερ ειναι φιξ περιπου 120 ευρω με τα ανταλλακτικα θα παει γυρω στο 300ευρω.εεεεε αν σπασουμε κ κατι παραπανω στο μοτερ για συν-πλην 50 ευρω δε χαθηκε και ο κοσμος,ισα ισα που θα γινει ολοκαινουριο το μοτερ αφου ουτως η αλλωσ θα ανοιχτει.
    συναμα αν βγαλει χοτρικα ενα μηνα δουλειας ετσι,εχει βγαλει κ τα εξοδα επισκευης....
    Ερωτηση:Απεχω πολυ απο την πραγματικοτητα?
    αν ναι θα ηθελα μια γνωμη,αν ειναι να σταματησω να του πινω το αιμα!!!

δηλαδη κακο αυτο.......!!!την παρασκευη σταματαω δουλεια για κανενα 10ημερο περιπου.
    και να ρωτισω...κινδυνευω να μεινω ανα πασα στιγμη (υ.γ. το πηγαινω τερμα προσεκτικα,ετσι πιστευω δλδ) η το χειροτερο ειναι οτι του κανω μεγαλυτερη ζημια που μπορει να φτασει σε σημειο να μην ειναι επισκευασιμη?
    απλα σκεφτηκα οτι η εργασια για το μοτερ ειναι φιξ περιπου 120 ευρω με τα ανταλλακτικα θα παει γυρω στο 300ευρω.εεεεε αν σπασουμε κ κατι παραπανω στο μοτερ για συν-πλην 50 ευρω δε χαθηκε και ο κοσμος,ισα ισα που θα γινει ολοκαινουριο το μοτερ αφου ουτως η αλλωσ θα ανοιχτει.
    συναμα αν βγαλει χοτρικα ενα μηνα δουλειας ετσι,εχει βγαλει κ τα εξοδα επισκευης....
    Ερωτηση:Απεχω πολυ απο την πραγματικοτητα?
    αν ναι θα ηθελα μια γνωμη,αν ειναι να σταματησω να του πινω το αιμα!!!
    Τώρα εδώ τι να σου πω ... που και η Πυθία η πουτάνα να ήμουνα , και να είχα καπνίσει ότι χορταρικό παίζει, διάγνωση από το Internet δεν βγαίνει ρε φίλε ....

Βασικά το σκεπτικό σου είναι πως ότι ήταν να πάθει το έπαθε ... αμ έλα που δεν είναι και έτσι πάντα..

Σε παπί που κοπάναγε έγραψε ακόμα 30.000 χλμ μέχρι που το ανοίξαμε ...

Σε άλλο παπί που κοπάναγε έσπασε ένα ρουλεμάν και τα κομμάτια έκαναν όλο το μοτέρ αλεύρι ...

μην το σκίζεις πολύ και επειδή " Άγνωσται αι βουλαί Του Κυρίου " εύχομαι να αντέξει ...

Νέο μέλος
    εχεις δικιο...τι ψαχνω να βρω κ εγω μεσο του pc....
    μονο που δε ζητησα να μου το μαστορεψουν κιολας χεχεχε!!!
    το σκεπτικο μου γτ την ακριβεια ειναι οτι τη χοντρη ζημια την επαθε(αυτη δλδ που θα κοστισει πολυ) αν τωρα σπασει κ κατι αλλο,αλλα ωστοσο ομωσ εχει αντεξει λιγο δεν υπαρχει προβλημα γτ η χρηματικη διαφορα δεν θα ειναι τεραστια μιας κ ουτωσ η αλλως τα περισοτερα πραγματα απο μεσα θα πεταχτουν.ΑΛΛΑ οπως καταλαβα δεν ισχυει απαραιτητα αυτο μιας κ οπωσ ανεφερες......μοτερ σπασμενο ελοχευει κινδυνος--->>>μοτερ-αλευρι!!
    thanks παντως!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ημερολόγιο ενός Ινδιάνου
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:34
  2. Το Ζανζι ...
    από GyPsy στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:29
  3. Το όνειρο