Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Αγανακτισμένοι: Η επιστροφή

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Μην εκπλήσεσαι, έχω φίλο μια χαρα παιδί, λογικό, προοδευτικό, σύγχρονο στις αντιλήψεις του, γενικά πολύ στην εποχή μας και πιο μπροστα μη σου πω... και έχει φάει κόλλημα τρελό με τις προφητείες του Παίσιου του μοναχού

...και κάθε φορά που κάτι γίνεται, ένα μεγάλο γεγονός, το μεταφράζει με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να προσαρμοστεί στις προφητείες που έλεγε ο μοναχός..."τα βλέπεις μου λέει; συμβαίνουν!"

τώρα τι να του πεις...

υ.γ. Ο πόλεμος (ο 3ος ο παγκόσμιος ντε) σύμφωνα με τον Παίσιο θα σταματήσει στα Εξαμίλια.... όπου Εξαμίλια ένα χωρίο 5 χλμ. από εδώ που μένω... μλκ, κωλοφαρδία!!! :wacko: ...εκτός και αν έρθουν απο την άλλη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    [...]
    υ.γ. Ο πόλεμος (ο 3ος ο παγκόσμιος ντε) σύμφωνα με τον Παίσιο θα σταματήσει στα Εξαμίλια.... όπου Εξαμίλια ένα χωρίο 5 χλμ. από εδώ που μένω... μλκ, κωλοφαρδία!!! :wacko: ...εκτός και αν έρθουν απο την άλλη...

"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Μην εκπλήσεσαι, έχω φίλο μια χαρα παιδί, λογικό, προοδευτικό, σύγχρονο στις αντιλήψεις του, γενικά πολύ στην εποχή μας και πιο μπροστα μη σου πω... και έχει φάει κόλλημα τρελό με τις προφητείες του Παίσιου του μοναχού

...και κάθε φορά που κάτι γίνεται, ένα μεγάλο γεγονός, το μεταφράζει με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να προσαρμοστεί στις προφητείες που έλεγε ο μοναχός..."τα βλέπεις μου λέει; συμβαίνουν!"

τώρα τι να του πεις...

Έχω και εγώ ένα φίλο που ασχολείται τρελά με αυτά. Το παράδοξο είναι ότι είναι στα ΜΑΤ και δήλωνε πως όταν χρειαστεί θα διαφυλάξει την τάξη με κάθε τρόπο (δηλαδή θα μας λιανίσει όλους), όπως και φαντάζομαι ότι έκανε στα τελευταία επεισόδια... Κατά τα άλλα όλα του φαίνονται περίεργα φταίνε οι κυβερνώντες, οι Εβραίοι, ζήτω ο Λιακόπουλος και πάει λέγοντας... Ρε μπας και είναι διπλή προσωπικότητα??

Για τα Εξαμίλια αν θυμάμαι καλά από την τρομερή ανάλυση που μου έκανε ο τύπος που ανέφερα πιο πάνω εννοεί μια περιοχή κάπου κατα Τουρκία μεριά όπου και θα τελειώσουν όλα. Βέβαια οι προφητείες είναι τόσο σαφέστατες που μπορώ να ερμηνεύσω ότι ο 3ος Παγκόσμιος θα τελειώσει 6 μίλια από το δικό μου χωριό (Μη σου πώ και ναυτικά μίλια μετρημένα σε βουνό)
    2 stroke Sport Touring

Νυσταγμένο μέλος Το avatar του/της mariosich
    Το blog μου...
    http://ligesskepsis.blogspot.com/

Η παρέα μου...
    http://www.motoparea.com/

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

τώρα τι να του πεις...

Επειδή έτυχε να ρίξω μία ματιά στα βιβλία του(καθώς και στα DVD του-που είναι ΠΟΛΥ διαφορετικός ο τόνος απ'ότι στις εκπομπές του) οι διαστρεβλώσεις που κάνει και οι ανακρίβειες του είναι τρομακτικές. Τα παρουσιάζει με έξυπνο τρόπο ώστε να τα κάνει ιδιαίτερα εύληπτα και πιστευτά απο άτομα πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Άλλωστε δέν είναι τυχαίο πως οι αρχαίοι έλληνες λέγανε πως η αμάθεια είναι καλύτερη της ημιμάθειας.

Είναι πραγματικά θλιβερό το ό,τι θέλουμε να μιλάμε για πρόοδο και αλλαγές κλπ και βλέπεις νέα παιδιά να πιστεύουν και να διαμορφώνουν απόψεις περι των γεγονότων διαβάζοντας τέτοια τερατουργήματα. Και το χειρότερο δέν είναι ό,τι τα διαβάζουν, ο καθένας μπορεί και πρέπει να διαβάζει ό,τι θέλει, το κακό είναι ό,τι κανένας δέν ψάχνει να δεί απο μόνος του άν έτσι είναι τα πράγματα.

Με ανησυχεί και με θλίβει πολύ η φθίνουσα πορεία της ελληνικής κοινωνίας.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Ρε συ έλεος, ουτε αφισοκόλληση να ήταν.

Γιατι μετατρέπετε αυτο το φόρουμ σε βήμα πολιτικής προπαγάνδας;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε συ έλεος, ουτε αφισοκόλληση να ήταν.

Γιατι μετατρέπετε αυτο το φόρουμ σε βήμα πολιτικής προπαγάνδας;

αν πραγματικα το πιστευεις αυτο, στειλτο στην κολαση το ποστ τωρα σε παρακαλω!

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
    αν πραγματικα το πιστευεις αυτο, στειλτο στην κολαση το ποστ τωρα σε παρακαλω!

Δε θα το στείλω γιατι δεν κανω moderation με βαση τις προσωπικές μου απόψεις.

Επι της ουσίας, θεωρώ τελείως άστοχο εν μεσω τεραστιων οικονομικών προβλημάτων να ταυτιστούμε με την καλοταϊσμένη νομενκλατούρα των "καθηγητών" ΑΕΙ

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Επειδή έτυχε να ρίξω μία ματιά στα βιβλία του(καθώς και στα DVD του-που είναι ΠΟΛΥ διαφορετικός ο τόνος απ'ότι στις εκπομπές του) οι διαστρεβλώσεις που κάνει και οι ανακρίβειες του είναι τρομακτικές. Τα παρουσιάζει με έξυπνο τρόπο ώστε να τα κάνει ιδιαίτερα εύληπτα και πιστευτά απο άτομα πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Άλλωστε δέν είναι τυχαίο πως οι αρχαίοι έλληνες λέγανε πως η αμάθεια είναι καλύτερη της ημιμάθειας.

Είναι πραγματικά θλιβερό το ό,τι θέλουμε να μιλάμε για πρόοδο και αλλαγές κλπ και βλέπεις νέα παιδιά να πιστεύουν και να διαμορφώνουν απόψεις περι των γεγονότων διαβάζοντας τέτοια τερατουργήματα. Και το χειρότερο δέν είναι ό,τι τα διαβάζουν, ο καθένας μπορεί και πρέπει να διαβάζει ό,τι θέλει, το κακό είναι ό,τι κανένας δέν ψάχνει να δεί απο μόνος του άν έτσι είναι τα πράγματα.

Με ανησυχεί και με θλίβει πολύ η φθίνουσα πορεία της ελληνικής κοινωνίας.
    Τα περισσοτερα που λεει ο Λιακοπουλος ΔΕΝ ειναι καινουρια....ειναι ενα μειγμα αρχαιολογιας που απλα δεν συμπιπτει με την κλασσικη αρχαιολογια.
    Τα περισοτερα ξεκινησαν απο τον Ντενικεν αλλα πριν υπηρχαν και αλλοι που απλα σιγα σιγα βγαινουν στο φως οι ερευνες τους.
    Ο Λιακοπουλος χωνει μεσα οπου μπορει και τους Ελληνες για να πουλαει στο τοπικο κοινω.
    Τα περισσοτερα απο τα βιβλια του ειναι εκδοσεις Texe Mars που εχει οτι υλικο θελει κανεις,συνομωσιες,ουφο,εξωγηινους,εβραιους,τραπεζιτε ,γκολεμ κλπ κλπ
    Η ολη υποθεση ξεκιναει απο πραγματα που δεν μπορουν να εξηγηθουν οπως κυριως κατασκευες που δεν θα επρεπε να υπηρχαν γιατι απλα δεν υπηρχε ο ανθρωπος,λιθοι τεραστιου βαρους,ανυψωμενοι και χρησιμοποιημενοι σε κατασκευες που σημερα δεν υπαρχει γερανος να σηκωσει τετοιο βαρος και πολλα αλλα....
    Δεν ξερω ποιος εχει δει το Cowboys and aliens αλλα σε μια εκπομπη του History channel ancient aliens,λεει οτι το εργο εχει παρει αφορμη απο πραγματικα γεγονοτα που συνεβησαν καπου στο 1800...πολυ καλη σειρα για να δει καποιος απιστευτα αρχαιολογικα μνημεια που πολλα δεν εχετε ακουσει,δει ποτε.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    Η καλύτερη εφεύρεση της CIA μετά το facebook.
    :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Επι της ουσίας, θεωρώ τελείως άστοχο εν μεσω τεραστιων οικονομικών προβλημάτων να ταυτιστούμε με την καλοταϊσμένη νομενκλατούρα των "καθηγητών" ΑΕΙ

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    αντε παλι το εργο απο την αρχη.Τι μας εμεινε απο το προηγουμενο;Ξυλο δακρυγονα συλλήψεις τραυματισμοι κτλ,Αποτελεσμα μηδεν,

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    αντε παλι το εργο απο την αρχη.Τι μας εμεινε απο το προηγουμενο;Ξυλο δακρυγονα συλλήψεις τραυματισμοι κτλ,Αποτελεσμα μηδεν,
    +1
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ

το σφαξε με πασα μου να αγιασω ειναι ιδανικοτερο?
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιστροφη Απο Τουρκια
    από TRANSALP στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2004, 17:05
  2. Αθηνα-κυθηρα "η Επιστροφη"
    από danaos75 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2004, 10:39
  3. επιστροφη