Η ώρα όμως πέρναγε …(είπαμε μόνο 48…)…
Πρέπει να κατέβω και στο Νεστόριο γιατί σήμερα παίζει η μπάντα του ξαδερφου…(είπαμε οι «48Ωρες»)
….με τον Γράμμο δεν έχω τελειώσει… άφησα ανοιχτούς λογαριασμούς για την επομένη φορά (γιατί σίγουρα θα υπάρξει επομένη και ποιο οργανωμένη )
Κατηφορίζοντας προς τα κάτω και πλησιάζοντας το χωριό Πευκος μια γνώριμη και συνάμα μεθυστική μυρωδιά από αγνή βουνήσια πρωτεΐνη που ψηνόταν αργά σε ξυλοκάρβουνο , ήρθε για να ξυπνήσει τα ζωώδη ένστικτα μου που μέχρι τότε (περιέργως) ήταν σε ύπνωση…. ΠΕΙΝΑΓΑ!!!!
Ταβέρνα (+δημοτικό ιατρείο!!!!) ο… ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ….(!!!)
Φυσικά , ούτε τρένο υπήρχε ,ούτε σταθμός…
Υπήρχε όμως ο «μπάρμπα-Γερμανός» με την κυρά του που ήταν ΜΕΓΑΣ μάστορας ….
Ο μπάρμπα – γερμανός λοιπόν , ήταν η αφορμή για να ανατρέψει την σημασία της λέξης …. ΚΕΜΠΑΠ !!!
Όσοι νομίζετε ότι το κεμπάπ είναι αυτό που γίνεται από κιμά , μπαχαρικά κ.λ.π ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ !!!!
Το ΚΕΜΠΑΠ είναι αυτό που φτιάχνει ο μπαρμπα-γερμανος (και άλλοι σε εκείνα τα μέρη)!!! .&-
(δεν λέω λεπτομερεις για να μην σαλιώσετε τα πληκτρολόγια…. Φωτο δεν υπαρχει)
![]()
… μπράβο στους διοργανωτές του River Party που κατάφεραν να το κάνουν θεσμό για την περιοχή… ο κόσμος ήταν πολύς και ,παρ όλη την βροχή την Παρασκευή και το Σάββατο ,διασκέδαζε και πέρναγε ωραία…
Φυσικά , άμα είσαι … «ΦΑνατικος ΜΗχανοβιος ΛΙγο Ανώμαλος» από τις Σέρρες ,δεν καταλαβαίνεις τίποτα….![]()
Γεια σας καρντασια της ΦΑ.ΜΗ.ΛΙ.Α Σερρών…. (είναι κανείς απ εδώ μέσα ??)
![]()
Επίλογος Ι
Την Κυριακή , παρ όλο το ξενύχτι και τις κραιπάλες τις προηγούμενης , σηκώθηκα όμορφα και ωραία, καφεδάκι, πακετάρισμα και πήρα τον δρόμο που ήρθα ανάποδα ,για την επιστροφή στην Αθήνα…. γυρω στις 17:00 ήμουν πίσω…
1.387 χλμ.
48 ώρες ….
Άντε και στα επόμενα….
![]()
![]()
Επίλογος ΙΙ
Μην νομίσετε ότι δεν είδα ότι η περιοχή είναι γεμάτη από φασιστικά σύμβολα φασιστικών οργανώσεων καθώς και «μνημεία» των χωροφυλακών και των Λοκατζήδων που
«έπεσαν υπέρ πατρίδος της τε τάξεως και ελευθερίας προμαχουντες ,κατακρεουργηθεντες υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών» .
Επίσης , ξέρω πολύ καλά τι γίνεται κάθε χρόνο και από ποιους στο «μνημείο» στην κορυφή ,στο Βίτσι…
Αντι σχολίου…
Μια φωτο που δείχνει χρυσαυγιτες και λοιπούς «εθνικόφρονες» να "στέκονται με σεβασμό" μπροστά στο μνημειο,στην κορυφή , στο Βιτσι…
![]()
Μπράβο ρε Γιωργη
αυτα τα εκρηκτικά διημερα πολύ μου εχουν λείψει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()