εγώ RD 500 είχα δει από κοντά και αρρώστησα!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ RD 500 είχα δει από κοντά και αρρώστησα!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
Τρομερη μηχανη...αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να την παρω ποτε.Εχω ακουσει οτι η οδηγηση της ειναι πορωση,αλλα αμα δεν ξερεις θα τσακισεις τα κοκκαλακια σου.Αποτομη παρωχη δυναμης απο τον κινητηρα,πλαισιο και αναρτησεις που δεν σηκωνουν την παραμικρη υπερβολη αν ανοιξεις το γκαζι στην στροφη εστω και λιγο και αλλα πολλα....Αν παντως υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα,ισως να το επιχειρησω στο μελλον.
Ωραία ιστορία αλλά δεν νομίζω να είναι και πολύ προσιτό το Rg σε κάποιον 19άρη 20άρη ο οποίος θα πάει για μόστρα. Θα ήθελα υπερβολικά πολύ να έχω 2 τέτοια 1 εργοστασιακό αναπαλαιωμένο για τις εκθέσεις και ένα τουμπανιασμένο με φρένα αναρτήσεις και λοιπές ιστορίες του προκρούστη και πολυεστερικά να δίνω πόνο στην πίστα. Πράγμα απόλυτα εφικτό με μηνιαίο εισόδημα πάνω από 3000 και χωρίς οικογένεια :Ρ
ringdingdingdingdingdingding...
Motul 710 fragrance for men
Φυσικα και δεν ειναι προσιτο για ενα 20χρονο...αλλα αλλο να βαλεις στην ιστορια ενα ακομα τετρακυλινδρο και αλλο ενα τερας των GP.Ουτως ή αλλως για ονειρο θερινης νυκτος μιλαμε,και τα ονειρα δεν χρειαζεται να ειναι προσιτα![]()
Φίλε πλήρωσες 9500 για RG500 ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Ορίστε και η φωτό.Για 9500 ευρώ συν τα έξοδα για να την φέρω απο Γερμανία(ναι,απο εκεί την βρήκα αυτήν της φωτογραφίας) είναι όλη δικιά μου! Όσο για το κείμενο,θα το επεξαργαστώ άμεσα![]()
Και γιατί δεν πήρες ένα GSX-R1000 K9 ?
www.clubcsl.com
τουλαχιστον εισαι διχρονακιας..Ελα στην παρεα μας..(στην υπογραφη μου..)
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Φίλε πλήρωσες 9500 για RG500 ???
Και γιατί δεν πήρες ένα GSX-R1000 K9 ?Οχι,λαθος καταλαβες.Δεν την αγορασα την μηχανη,θα μπορουσα αν ειχα τα χρηματα αλλα και την εμπειρια να την οδηγησω.Η μηχανη εχει σχεση με την αρχικη ιστορια,αμα εχεις χρονο ριξ'της μια ματια και θα καταλαβεις.
Μπράβο!!!
Το μπλαμπλά το έχεις!!!
Αν έχεις το ίδιο καλά και τ'όνειρο, τότε μια μέρα να'σαι σίγουρος θα γίνει δική σου!!!
![]()
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
..και γιατί κάθε φορά που ένας έχει τα χρήματα, πρέπει να αγοράζει ενα Κ9... δεν θα ξεχωρίσει σε κάτι... πιο πολλά απο τα παπάκια γίνανε.Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Φίλε πλήρωσες 9500 για RG500 ???
Και γιατί δεν πήρες ένα GSX-R1000 K9 ?![]()
Καλύτερο value for money ?Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
..και γιατί κάθε φορά που ένας έχει τα χρήματα, πρέπει να αγοράζει ενα Κ9... δεν θα ξεχωρίσει σε κάτι... πιο πολλά απο τα παπάκια γίνανε.![]()
Σίγουρα άμα γουστάρει τέρμα RG500, αυτό θα πάρει. Απλά νόμισα ήταν μια οικονομική επιλογή
www.clubcsl.com
Σιγουρα δεν τίθεται ζήτημα value for money ανάμεσα στα 2 μηχανάκια. Ωραίο και το τζουσουξουρού αλλά το RG ήταν και είναι όνειρο για πολλούς (κ εγώ ανάμεσα τους) οι οποίοι θα πλήρωναν τόσα λεφτά για κάτι μοναδικό και πρακτικά για τα χρόνια του αψεγάδιαστο. Δεν είναι να το κάνεις και παπί αλλά σίγουρα οι βόλτες μαζί του θα είναι μοναδικές κάθε φορά.![]()
ringdingdingdingdingdingding...
Motul 710 fragrance for men
+249Αρχικά δημιουργήθηκε από eL nizmortalo
Σιγουρα δεν τίθεται ζήτημα value for money ανάμεσα στα 2 μηχανάκια. Ωραίο και το τζουσουξουρού αλλά το RG ήταν και είναι όνειρο για πολλούς (κ εγώ ανάμεσα τους) οι οποίοι θα πλήρωναν τόσα λεφτά για κάτι μοναδικό και πρακτικά για τα χρόνια του αψεγάδιαστο. Δεν είναι να το κάνεις και παπί αλλά σίγουρα οι βόλτες μαζί του θα είναι μοναδικές κάθε φορά.![]()
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Ορίστε και η φωτό.Για 9500 ευρώ συν τα έξοδα για να την φέρω απο Γερμανία(ναι,απο εκεί την βρήκα αυτήν της φωτογραφίας) είναι όλη δικιά μου! Όσο για το κείμενο,θα το επεξαργαστώ άμεσα![]()
ωραία ιστορία κ πολύ καλό μοτεράκι, λίγο γλήγορο για σένα αλλά όχι απόλυτα.
όταν λές όλη δικιά μου τι εννοείς τη φωτό;
george
θα μεινω στο 9500 για RG500 ???
φίλε πλάκα κανεις τώρα εν έτη 2011 ονειρευεσαι να σκασεις μουρη στο σχολειο με rg 500, ρε πάτε καλά παραισθησιογόνα παίρνετε ? :rotflmao: και αντί για παπια αγόρασε μια φλορέτα ή ενα ζουνταπ, δυνατό μηχανακι , ονειρεμενο αλλα μιας αλλης εποχής .
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!