Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: Ο φιγουρατζης

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    εγώ RD 500 είχα δει από κοντά και αρρώστησα!!!!!
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

Τρομερη μηχανη...αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να την παρω ποτε.Εχω ακουσει οτι η οδηγηση της ειναι πορωση,αλλα αμα δεν ξερεις θα τσακισεις τα κοκκαλακια σου.Αποτομη παρωχη δυναμης απο τον κινητηρα,πλαισιο και αναρτησεις που δεν σηκωνουν την παραμικρη υπερβολη αν ανοιξεις το γκαζι στην στροφη εστω και λιγο και αλλα πολλα....Αν παντως υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα,ισως να το επιχειρησω στο μελλον.

Διχρονίλαααα
    Ωραία ιστορία αλλά δεν νομίζω να είναι και πολύ προσιτό το Rg σε κάποιον 19άρη 20άρη ο οποίος θα πάει για μόστρα . Θα ήθελα υπερβολικά πολύ να έχω 2 τέτοια 1 εργοστασιακό αναπαλαιωμένο για τις εκθέσεις και ένα τουμπανιασμένο με φρένα αναρτήσεις και λοιπές ιστορίες του προκρούστη και πολυεστερικά να δίνω πόνο στην πίστα. Πράγμα απόλυτα εφικτό με μηνιαίο εισόδημα πάνω από 3000 και χωρίς οικογένεια :Ρ
    ringdingdingdingdingdingding...

Motul 710 fragrance for men

Φυσικα και δεν ειναι προσιτο για ενα 20χρονο...αλλα αλλο να βαλεις στην ιστορια ενα ακομα τετρακυλινδρο και αλλο ενα τερας των GP.Ουτως ή αλλως για ονειρο θερινης νυκτος μιλαμε,και τα ονειρα δεν χρειαζεται να ειναι προσιτα

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Ορίστε και η φωτό.Για 9500 ευρώ συν τα έξοδα για να την φέρω απο Γερμανία(ναι,απο εκεί την βρήκα αυτήν της φωτογραφίας) είναι όλη δικιά μου! Όσο για το κείμενο,θα το επεξαργαστώ άμεσα
    Φίλε πλήρωσες 9500 για RG500 ???
    Και γιατί δεν πήρες ένα GSX-R1000 K9 ?
    www.clubcsl.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    τουλαχιστον εισαι διχρονακιας..Ελα στην παρεα μας..(στην υπογραφη μου.. )

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Οχι,λαθος καταλαβες.Δεν την αγορασα την μηχανη,θα μπορουσα αν ειχα τα χρηματα αλλα και την εμπειρια να την οδηγησω.Η μηχανη εχει σχεση με την αρχικη ιστορια,αμα εχεις χρονο ριξ'της μια ματια και θα καταλαβεις.

Μπράβο!!!
    Το μπλαμπλά το έχεις!!!

Αν έχεις το ίδιο καλά και τ'όνειρο, τότε μια μέρα να'σαι σίγουρος θα γίνει δική σου!!!

Ο γύρος του κόσμου με Vespa

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    ..και γιατί κάθε φορά που ένας έχει τα χρήματα, πρέπει να αγοράζει ενα Κ9... δεν θα ξεχωρίσει σε κάτι... πιο πολλά απο τα παπάκια γίνανε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ωραιο κειμενο Takata Dome

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    ..και γιατί κάθε φορά που ένας έχει τα χρήματα, πρέπει να αγοράζει ενα Κ9... δεν θα ξεχωρίσει σε κάτι... πιο πολλά απο τα παπάκια γίνανε.
    Καλύτερο value for money ?
    Σίγουρα άμα γουστάρει τέρμα RG500, αυτό θα πάρει. Απλά νόμισα ήταν μια οικονομική επιλογή
    www.clubcsl.com

Διχρονίλαααα
    Σιγουρα δεν τίθεται ζήτημα value for money ανάμεσα στα 2 μηχανάκια. Ωραίο και το τζουσουξουρού αλλά το RG ήταν και είναι όνειρο για πολλούς (κ εγώ ανάμεσα τους) οι οποίοι θα πλήρωναν τόσα λεφτά για κάτι μοναδικό και πρακτικά για τα χρόνια του αψεγάδιαστο. Δεν είναι να το κάνεις και παπί αλλά σίγουρα οι βόλτες μαζί του θα είναι μοναδικές κάθε φορά.
    ringdingdingdingdingdingding...

Motul 710 fragrance for men

Αρχικά δημιουργήθηκε από eL nizmortalo
    Σιγουρα δεν τίθεται ζήτημα value for money ανάμεσα στα 2 μηχανάκια. Ωραίο και το τζουσουξουρού αλλά το RG ήταν και είναι όνειρο για πολλούς (κ εγώ ανάμεσα τους) οι οποίοι θα πλήρωναν τόσα λεφτά για κάτι μοναδικό και πρακτικά για τα χρόνια του αψεγάδιαστο. Δεν είναι να το κάνεις και παπί αλλά σίγουρα οι βόλτες μαζί του θα είναι μοναδικές κάθε φορά.
    +249
    Ο γύρος του κόσμου με Vespa

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Ορίστε και η φωτό.Για 9500 ευρώ συν τα έξοδα για να την φέρω απο Γερμανία(ναι,απο εκεί την βρήκα αυτήν της φωτογραφίας) είναι όλη δικιά μου! Όσο για το κείμενο,θα το επεξαργαστώ άμεσα

ωραία ιστορία κ πολύ καλό μοτεράκι, λίγο γλήγορο για σένα αλλά όχι απόλυτα.

όταν λές όλη δικιά μου τι εννοείς τη φωτό;
    george

θα μεινω στο 9500 για RG500 ???
    φίλε πλάκα κανεις τώρα εν έτη 2011 ονειρευεσαι να σκασεις μουρη στο σχολειο με rg 500, ρε πάτε καλά παραισθησιογόνα παίρνετε ? :rotflmao: και αντί για παπια αγόρασε μια φλορέτα ή ενα ζουνταπ , δυνατό μηχανακι , ονειρεμενο αλλα μιας αλλης εποχής .
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF