ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Εχεις δοκιμάσει να βρίσεις προισταμενο στον ιδιωτικό τομέα;![]()
![]()
γιάννη ή νίκο ή dr.house ή ότιάλλο.. θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα.. ριλαξ, και μη ξαναβγεις το υπόλοιπο της μέρας![]()
![]()
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Εχεις δοκιμάσει να βρίσεις προισταμενο στον ιδιωτικό τομέα;![]()
![]()
γιάννη ή νίκο ή dr.house ή ότιάλλο.. θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα.. ριλαξ, και μη ξαναβγεις το υπόλοιπο της μέρας![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
δημοσιο ? Εγω θα εφευγα απ την τσατιλα μου κ θα γυρνουσα τον σεπτεμβριο μεχρι να μου περασει![]()
Άντε ρε μλκς πρωί πρωί να κάψουμε κανα πληκτρολόγιο με τις ιστορίες σας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(εμείς οι αδειούχοι του Ιδ. Τομέα)
Για να λέμε και την αλήθεια έχω δοκιμάσει να βρίσω προϊστάμενο στον ιδιωτικό τομέα. Μάλιστα είχα σηκωθεί και είχα φύγει τελείως και 2 μέρες μετά με πήραν τηλέφωνο να ξαναπάω στη δουλειά. Βέβαια ίσως να έπαιξε ρόλο ότι ο τσακωμός δεν είχε ξεκινήσει από χαζομάρες αλλά από σοβαρό λόγο και είχα απόλυτο δίκιο τότε.
Για την ιστορία το κουτί είναι εντάξει. Το ίδιο και η μηχανή στην οποία τελικά είχε φρακάρει το φλοτέρ στο καρμπυρατέρ που με άφησε πρώτο και περνούσε ελάχιστη βενζίνη. Το άλλο απλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει μόνο του και αποτελείωσε το μπουζί (ευτυχώς μόνο το μπουζί).
Με 2 μπουζάκια και ένα καθαρισματάκι όλα ήρθαν όπως πρίν στα ίσα τους. Το κακό είναι ότι έχασα το τρίτο μεσημέρι στη σειρά που ήλπιζα οτι θα ξεκουραζόμουν... Αλλά τι να κάνουμε
ΥΓ: Στην TV είδα ότι ένας υπάλληλος έδειρε το αφεντικό του επειδή τον ξύπνησε... (Και δεν νομίζω να ήταν στο δημόσιο![]()
![]()
)
2 stroke Sport Touring
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
δημοσιο ? Εγω θα εφευγα απ την τσατιλα μου κ θα γυρνουσα τον σεπτεμβριο μεχρι να μου περασει![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
μα γιατί το λες αυτό????Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Ιδιωτικός τομέας, αργοπορία 2 ώρες και πετάγομαι να πάρω καφέ...δεν υπαρχει...το σύστημα crashάρει. Επίσης τσαμπουκάδες του στυλ "τα παλιά μπουζί και αποδείξεις στην μούρη" και στιχομυθίες "δεν μας γ@μ@ς και εσύ ...κλπ" είναι απλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
έλιωσα από το γέλιο![]()
![]()
![]()
αφου δεν σε εκοψε κανα επιδομα εγκαιρης προαελευσης μη μιλας καθολου
Έχει κανονίσει ο Τζέφρι για αυτό το επίδομαΑρχικά δημιουργήθηκε από IVX
αφου δεν σε εκοψε κανα επιδομα εγκαιρης προαελευσης μη μιλας καθολου. (Αν και αν θυμάμαι καλά η τύπισσα είναι συνδικαλίστρια της ΠΑΣΚΕ)
2 stroke Sport Touring
Μακη, αποθημενα σου βγαζεις?
![]()
ΦΩΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δειξε της το! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γι'αυτό και προιστάμενη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Έχει κανονίσει ο Τζέφρι για αυτό το επίδομα. (Αν και αν θυμάμαι καλά η τύπισσα είναι συνδικαλίστρια της ΠΑΣΚΕ)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ειναι προφανες?
![]()
Χαχαχαχαχα!!!!!!![]()
![]()
![]()
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!
εγω στην θεση σου θα της πηγαινα μια ληξιαρχικη πραξη γεννησεως και θα εκανα αιτηση απολυσης!!!
θα ξεκουραζομουνα κανα μηνα η μεχρι να περασει το καλοκαιρι και μετα θα εκανα ανακληση της αιτησης απολυσης!!!!
ετσι για να δουναι οτι οταν με τσαντιζουν δεν αστειευομαι!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλαματιανος