γιατι πιστευεις οτι θα μπορεις να ελεγχεις το 600 δηλαδη... πολλα 600ρια ειναι χειροτερα απο τα σημερινα 1000ρια
Παρε κατι μικρο να μαθεις να οδηγας, χρονια εχεις προστα σου και θα περασουν μηχανακια απο τα χερια σου.
γιατι πιστευεις οτι θα μπορεις να ελεγχεις το 600 δηλαδη... πολλα 600ρια ειναι χειροτερα απο τα σημερινα 1000ρια
Παρε κατι μικρο να μαθεις να οδηγας, χρονια εχεις προστα σου και θα περασουν μηχανακια απο τα χερια σου.
ειμαι 19 και εχω ενα μπεβερλυ 500αριτελικα 500 η 250 εχεις;;;;;;εγω με το 250 σκουτερ που γ αυτο εχω διπλωμα
Ξανά-μανά μοτοσυκλετα........
εχω ενα 250αρι που μ αυτο παω μακριες βολτες δυοτι μονο γ αυτο εχω διπλωμα...τι δεν καταλαβες?
καποια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
εχεις και 500 και 250;;;;;
στο πρωτο ποστ γραφεις οτι εχεις ενα 500
αυτο δεν καταλαβα......ισως ειμαι λιγο χαζος....
Ξανά-μανά μοτοσυκλετα........
ξεκινα με κατι τετοιο και μην φουρκιζεσαι να παρεις κατι ανωτερο απο τους φιλους σου γιατι αυτο δηλωνει κομπλεξ...
εχεις χρονια μπροστα σου και ειναι καλυτερα να ανεβαινεις κατηγορια σιγα-σιγα μαθαινοντας ομαλοτερα χωρις αλματα
του τυπου απο τα 40 μουλαρια στα 150 αλογα (θα ειναι και πιο βολικο για να πηγαινεις για μπανιο ακομη και δικαβαλος)
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1538184/ (SS) ή http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1506818/ (TOURING)
δεν τα ξερω τα μηχανακια, ενδεικτικα εβαλα τα πιο πανω για να δεις τι θελω να πω, καλοταξιδο οτι κι αν αποφασισεις...
το SUZUKI SV ειναι κατα την αποψη μου οτι καλυτερο μπορεις να παρεις για την μεταβαση σε μεγαλη μοτοσυκλετα
ειναι δικυλινδρο V με αριστο τραβηγμα, αξιοπιστο κινητηρα, βγαινει σε 650cc και 1000cc, γυμνο ή ντυμενο με μισο
fairing, (παιρνει και ολοσωμο) εχει σχετικα χαμηλη καταναλωση και τα κανει ολα...κατα τη γνωμη μου η καλυτερη
all around μοτοσυκλετα που εχει κατασκευαστει ποτε...και με τα λεφτα που διαθετεις παιρνεις το 1000αρι ανετα και
θα σου μεινουν και λιγα ψιλα + οτι δεν εχει το αρκουδογκαζο των τετρακυλινδρων για να σε φοβισει χωρις ομως να ειναι ψοφιο.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
Γνώμη μου....πήγενε φαντάρος και πάρε μετα μεγάλη μοτο.
Για διάφορους λόγους....
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Εγω εχω μια νιντζα 250 και πριν απο λιγο μερες οδηγησα μια gsxr 600,δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ουτε με το γκαζι ουτε με το βαρος ουτε με κατι αλλο.Βεβαια το κατευχαριστηθηκα γιατι ημουν σε αλλη χωρα(ελβετια).Θεε μου πως θα ξαναοδηγησω σε αυτη τη χωρα τωρα πια
Tελοςπαντων οπως εχουν πει πολλοι σε πολλα ποστ τετοιου ειδους αν το μυαλο σου συνδεεται με το δεξι σου χερι δεν θα παθεις τιποτα.Οτι και να παρεις σε αυτο που ψαχνεις(r6,cbr600,gsxr600-750,daytona650,zxr636) αμα το σεβαστεις θα σε σεβαστει και αυτο.
Καλη τυχη και καλη διασκεδαση![]()
T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
Two beeeeeeeerr!!!!
Throttle that mysterious friend of ours
ποσες στροφες επιασες με 1η ταχυτητα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
Εγω εχω μια νιντζα 250 και πριν απο λιγο μερες οδηγησα μια gsxr 600,δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ουτε με το γκαζι ουτε με το βαρος ουτε με κατι αλλο.Βεβαια το κατευχαριστηθηκα γιατι ημουν σε αλλη χωρα(ελβετια).Θεε μου πως θα ξαναοδηγησω σε αυτη τη χωρα τωρα πια
Tελοςπαντων οπως εχουν πει πολλοι σε πολλα ποστ τετοιου ειδους αν το μυαλο σου συνδεεται με το δεξι σου χερι δεν θα παθεις τιποτα.Οτι και να παρεις σε αυτο που ψαχνεις(r6,cbr600,gsxr600-750,daytona650,zxr636) αμα το σεβαστεις θα σε σεβαστει και αυτο.
Καλη τυχη και καλη διασκεδαση![]()
Το 750 είναι το 110 % του 600 και όχι το 90% του 1000... Αν θες να το κρατήσεις πάρε ένα 750 Κ6/Κ7 και παίξε μ'αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elixir
για να το ελενχω αν και ενα 750 εχναι το 90 τισ 100 του 1000
Με λίγο φτιάξιμο το κρατάς μια 5ετία εύκολα!
ΣουστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Μπες στο car.gr και ψάξε. Γενικά σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις μηχανάκι της κατηγορίας που θες και σχετικά καινούργιο. Από κει και πέρα το ποιό θα διαλέξεις και γιατί εξαρτάται από σένα και τις προσωπικές σου προτιμήσεις.
Γενικότερα τα yamaha είναι ψιλοψόφια στις χαμηλές, τα honda είναι ομαλά αλλά όχι πολύ δυνατά άρα και ευκολα, τα suzuki είναι λίγο πολύ σα τα honda. Kawasaki δεν έχω οδηγήσει.![]()
:rotflmao:
επικ θρεντ!
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
:rotflmao:
επικ θρεντ!![]()
![]()
![]()
παιδια εγω εχω ανεβει σε μερικα
αλλα το μονο που οδηγησα ειναι του μαστορα που δουλευα
ενα cbr τοu 2003
καποια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...